Taş harita olsa bile bidefa asli yerinde değil, bu sebeple çözümü neredeyse imkansız.
Bencede bir yapıya ait, ama dağıtılmış galiba.
yok hocam zaten şimdi kar olduğu için oraya gidemiyorum ama baharda dedeğiniz gibi oralarda araştırma yapıcamoralarda oyalanan der gibi oldu dimi tabiki öyle değil, olumsuz bir şey söylediğimizde, bu; öyle olacak anlamına gelmez, siz tabiki araştırmalarnıza devam etmelisiniz, anlamındaydı
komana hocam taşın aslı yarinde baya büyük bir taş ve zaten bu taş nedense fazla dikkat çekmiyor yanına gittiğinde insana değişik geliyor fotoğrafta bu detaylar çıkıyor bir de çok dikkatli baktığında bu işaretleri fark edebiliyoruzTaş harita olsa bile bidefa asli yerinde değil, bu sebeple çözümü neredeyse imkansız.
hocam haklısınız galiba bende yıllardır yılan ve ağzındaki üzümü çözemedim gerçekten bazı şifreler tahrip edilmiş olabilirbu işaret bursa bölgesinde tahrip edildi, işaretlerde biraz olsun netlik ve derinlik olmalıdır, ben şahsen 50 sene daha bu işlerle uğraşsam bu işareti çözemem ama bu işaretin şifrelediği kapalıdaki yılanı bulduran bilge buldurduğuna pişman olmuştur zira onuda tahrip etmişler.