Kervan Yolu

ersan

Vip Üye
Aslında tüm kervan yolları önemlidir ve değerlidir yan yollardan ana yola çıkan yerleri yada makas olan yerler önemlidir.
abi tam basetin gibi eski kervan yolu tam asaya dere yatana iniyor ve orda ta bir eski yol var makaz yapiyorlar tam makaz yapti yerde cok yasli bir armut aci var cok guzel cekim var tam guneyine kaliyor 3 mt armutan o basetim yer

ankara

Güvenlik
Kullanıcı
abi tam basetin gibi eski kervan yolu tam asaya dere yatana iniyor ve orda ta bir eski yol var makaz yapiyorlar tam makaz yapti yerde cok yasli bir armut aci var cok guzel cekim var tam guneyine kaliyor 3 mt armutan o basetim yer
Aslında bilgiler ve duyumlar birleşiyor burada bilinmeyen yer di türkiyenin dışında çözüm zor iş sizde biter bence bu yol üzerinde çok daha iyi ğömüler var parça parça gömülmüş.

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı
halit usta ersan usta o tekniği bilmez ama hedefe 55 adım yaklaşmışşın

ersan

Vip Üye
halit usta ersan usta o tekniği bilmez ama hedefe 55 adım yaklaşmışşın
ustam heycan kapmaya basladi sindik buyle dedimi eyer orda lahit varsa biliki kacmaz benden ama bu bovanin yanda mezar var ve bova mezara bakiyor tam girisinde de derin oyma bir kalip isareti var kabin buyuklu 25 cm var en az ve tam kalbinin toplandi yerde kanal var 2 cm genis 1 cm de oyulmus ve asaya zemine inyorr.

babahalit

Usta
Kullanıcı
calkaya,ustam,sıtedeki,ustalarda,bılmıyor,cogu,soruyor,handese,lıoniteknıgı,nedıyei,daha,yenı,duyorlar,,kıymetimi,bıl,sanada,verdım,,bıraz,verdım,benı,bile,gectin,yazıyorsun,aqmma,hersey,yazamıyorsun,ersan,ustagayretli,,onun,ıcıc,metreyı,dusurdum,alanı,,yakalar,o,cubuklarlaar,handese,lıon,teknıgını,bılmeyen,ancak,mezar,bulur,gomu,hayalınde,kalir,,eskıyakayıtları,bıle,son,noktaları,lıon,teknıgı,ile,yapilmıstıi,ronun,icin,kımse,son,noktada,bulamıyor,,matamatık,sayısal,sıfreleme,sıstemıdır,ııhayvan,ve,dıer,ısaretlerinitamam,ıaslandan,kaplunbaga,yılan,akrep,kus,deve,k,,antarlar,terazıle,rtabancalar,nallar,,gunes,ay,kaya,zemınaltı,ınsani,papazi,evler,kılıseler,mezarlar,kopruler,r,,,degırmenler,,,kaya,zemınaltı,mezarlari,anıt,mezarlar,tapınaklar,,veyazmadıklarım.,varra,pısayısal,sıfrelemeitekniklerı,,hepsı,tam,516,cozum,,dur,nekadar,derinlıgı,,teknıkte,ısarete,bakarak,sadeca,gıdecegın,yon,metresı,,,derinligi,ne,cikacagı,,bıle,,yazar,,cubuga,bılegerek,kalmaz,hıc,ermeniler,papazlar,alet,kullanıyorlarmı,,dusunun,onlar,bu,sıstemi,bildıklerı,icın,1saattegomuleri,alıyorlari,bızede,alette,aramak,,dusuyor,uzun,yazdıms,,sımdı,dıyecek,ustalar,sıtede,acıkla,dıye,valla,sıkar,zorbu,bılgıler,,,sıtelerde,kıtaplarda,yazmaz,bılen,,yokkı,ancak,papazlar,bilır,onlarda,yamınlı,vermezler,,,,bende,musluman,olan,ermenıden,aldım,yemın,etmıstım,o,olunce,acikladım,,,sıstemı,
  • :eek:
  • (kahkaha)

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı
ersan ustam kalp varsa çeşme yada kaynak olmalı yakın yerde romada ölen kişi adına soyluysa tabii çeşme yapılırdı yakınındaki bir kayayada kalp yapılırdı mezarını kalpteki işaretlerder hayırlı olsun derim

ersan

Vip Üye
ersan ustam kalp varsa çeşme yada kaynak olmalı yakın yerde romada ölen kişi adına soyluysa tabii çeşme yapılırdı yakınındaki bir kayayada kalp yapılırdı mezarını kalpteki işaretlerder hayırlı olsun derim
ustam bu yere yeniden gitim cubuklarlan incelemeye baya bir dorular var ustalarin anatmalarina bakilirsa bir yere kursun cekimi aldim cubuklarlan ve uste cekim aldim yerde hic bir ot yesermemis butun otlar kurumus uste 4x4 bir alanda ama bana 3 mt reye yakin bir derinlik veriyor sislen bir yokladim yer dolgu ve basetim bova tam bu tarafa bakiyor ve sae ce ki basetim kaplumba yine basetim kalbe bakiyor ve tam da kalbin arkasinda bana 70 cm derinlikte bir 60 cm genislikte kuyu veriyor artiik hayirlisi deyelim ustalar basetikleriniz az cok cubuklarda doruluyor buralari.

Üst Alt