s.a sayın ustalarım öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar... bu mübarek günlerin hepimiz için hayırlara vesile olması dileğiyle... bu konuyu daha önce açmıştım yeni resimler ekledim ancak eskileri silinmiş bu yüzden eskileri de tekrardan yükledim. değerli yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim ustalarım. saygılarımla...
koltuk batıya bakıyor. bir yamacın tam zirvesinde düzleştiği yerde bulunuyor. yamaçtan 100 m kadar aşağıda dere geçiyor doğu-batı yönlü.
koltuğun baktığı yön
bu kayada hemen koltuğun yanında kuzey yönünde.
bu kayada koltuğun güney batısında hemen 1.5 - 2 m yakınında. üstteki oymadan su koyulsa hilal gibi yerden akar. yani iki kısmı içerden birleştirmişler.
koltuğun arkasındaki taş
ustalarım bu tek kayayı da yamaçtan inerken farkettim. doğal olabilir diye pek ilgilenmedim.
koltuk batıya bakıyor. bir yamacın tam zirvesinde düzleştiği yerde bulunuyor. yamaçtan 100 m kadar aşağıda dere geçiyor doğu-batı yönlü.
koltuğun baktığı yön
bu kayada hemen koltuğun yanında kuzey yönünde.
bu kayada koltuğun güney batısında hemen 1.5 - 2 m yakınında. üstteki oymadan su koyulsa hilal gibi yerden akar. yani iki kısmı içerden birleştirmişler.
koltuğun arkasındaki taş
ustalarım bu tek kayayı da yamaçtan inerken farkettim. doğal olabilir diye pek ilgilenmedim.