S.a. Tamam Sayın Ustam yorumunuz için teşekkür eder elinize ve emeğinize sağlık derim Saygılarımla
S.a. Sayın Ustam Vallahi pek çıkaramadım amma sanki bir şeye benzetiyorum gibi. Saygılarımla.
ustam bu ne
Sorunlar büyük Tevfik ustam, Dedim amacım kimseyi suçlamak değildi, sadece bir durum değerlendirmesi yapmak istedim. İş başa düşüyor, düşünüyorum 10-15 bin liralık bir makine alayım diye. Ama bakıyorum aynı konularda olduğu gibi makinalarda da önüm arkam, sağım, solum mevzusu var. Çubuk kullanma konusunda uzmanlaşmaktan başka çaremiz kalmıyor. Allah inşallah gönlüne göre verir.Tevfik ustam yeterince detaylı anlatabildim sanırım. Allah kolaylık versin
S.a. Sayın Ustam .heheheheeeeee..vallahi çok güldüm Allah'ta Sizi bir Ömür boyu Güldürsün bu kağıdın tersden okunduğuna ama ben düzden okudum..
evet Sizin ve Sizlerin yorumlarınız ile sağıma baktım gel diyor..Soluma batım gel diyor,.. arkama baktım gel diyor,. karşıya baktım gel diyor,.bu arada'da sudan geçmeme gerek yok çünkü öbür tarafdan araba gidiyor suya girmekten'de yırttım..(dere bayağı bir derin belime kadar bir derinlik var ben boğulabilirdim..) Eeeeeee sonra bir baktım'ki dere çatalı oda bana gel diyor,şimdi bende şaşırdım önce ben hangisine gideyim.vallahi gözüm korktu. Saygılarımla
S.a. Vallahi buyrun aynı sıkıntı bendede var Sizin ile anlaşalım biz beraber dosdoğru Ankaraya gidelim Sayın İkizceli Ustamın yanına orada müsait bir yer bulursak bende çadır var onuda alayım İkizceli ustamın gösterdiği yerde kamp kurarız ve bu çubuk işinide öğreninceye kadar orada piknik yapar eğitim görmüş oluruz tabii biz yine çok şanslıyızki İkizceli usatam gibi bir eğitmenimiz olacak haaa bu aradada otel parası vermektende yırtmış oluruz..Sorunlar büyük Tevfik ustam, Dedim amacım kimseyi suçlamak değildi, sadece bir durum değerlendirmesi yapmak istedim. İş başa düşüyor, düşünüyorum 10-15 bin liralık bir makine alayım diye. Ama bakıyorum aynı konularda olduğu gibi makinalarda da önüm arkam, sağım, solum mevzusu var. Çubuk kullanma konusunda uzmanlaşmaktan başka çaremiz kalmıyor. Allah inşallah gönlüne göre verir.
Abi ben de senin gibi düşünmüştüm fakat ağa'ya danıştım. Ağa farklı bir fikir söyledi, istersen onu yapalım. Ağa diyor ki; Ankara'da vakit kaybetmeyin, İkizceli ustayı alıp işaretlerin olduğu bölgeye götürün, hem gerçek bir uygulamalı eğitim almış olursunuz diyor. Bir düşün istersenS.a. Vallahi buyrun aynı sıkıntı bendede var Sizin ile anlaşalım biz beraber dosdoğru Ankaraya gidelim Sayın İkizceli Ustamın yanına orada müsait bir yer bulursak bende çadır var onuda alayım İkizceli ustamın gösterdiği yerde kamp kurarız ve bu çubuk işinide öğreninceye kadar orada piknik yapar eğitim görmüş oluruz tabii biz yine çok şanslıyızki İkizceli usatam gibi bir eğitmeniniz olacak haaa bu aradada otel parası vermektende yırtmış oluruz..