Bende Varım benide unutmayın.parayı tek yeme
Bende Varım benide unutmayın.parayı tek yeme
Usta ben 3 canta cihazı surekli arabanın bagajında gezdiriyorum. Benide korkuttun simdi.zaman aşımına uğramadımı. seneyi geçti
kanunen yasak bir şey yok. sadece doğal yuvarlak boru tipi sensürler var.üzerine kablo sarılı ve çubuklara uzanan boyda uzun. ilk görünce akla gelecekleri düşünüyorum. bilseler güler geçerler. ama öyle kabul edilmez. çünkü çok hassas bir dönem yaşıyoruz. bursadaki olayda kahpe kişi elde hediye paketinde taşıyordu.
Herkes götürebildiği kadar götürsün ben geride kalanlara razıyım ustam.Bende Varım benide unutmayın.
üç çanta haaa.maşaallah maşaallah.Usta ben 3 canta cihazı surekli arabanın bagajında gezdiriyorum. Benide korkuttun simdi.
SM-T310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ustam 1 ci resme bakilirsa bir kapali yerde deyerli malzemeden basediyor sindik dedimi buyle aynen bir kare seklinde bir tas dusun duvarda hic ayrim yapamayacan sekilde ve bu tasin ici toprak ce ,,sari kizlan ,,dolu icerdeki sikeler horasana yapsmasin de kulanilir artik hayoirlisi deyelim urasmaya deyer ve cok zor bulunan bir isaret tam bulursan basetim tasi turnayi vurmus olursun orjinal roma isi ustam.
Ersan ustam mesaj gitmiyor sana gönderdim ama.ustam bu zamaninda kuyunun yer altindan gelen suyun kanali olasili cok yuksek okadar uzakta arama parayi bosa yorma kendini isaretin orjinal kapali bir birsey icinde veriyor malzemeyi oda icinde deyil bana uzelden bir yaz ustam .