Tmm ustam yüklerim detaylı resimleriniemin olabilmesi için daha detaylı çevre resımlerını eklermısınız. doğu batı kuzey guney vs..
Tmm ustam yüklerim detaylı resimleriniemin olabilmesi için daha detaylı çevre resımlerını eklermısınız. doğu batı kuzey guney vs..
Ustam girişi bulduktan sonra işimiz hâlâ zor mu ? Ne gibi şeyler düşünüyorsun detaylı bi yorum bekliyorum tuzaklı mıdır burası giris yönü hakkında düşüncen nedir??Değerli kardeşim,çoktandır yorum yapmıyorum,sana yorum yapmak istiyorum,yapaçağım yorum senin çanını sıkmasın,işaretin su sunağı değil,resmen rütbeli birinin oda mezar işareti tahmini 15m çivarında bunun girişini bulmalısın,girişide kuyu gibi 4 ili 6m arasında derinliğe sahip,içi taşla doldurulmuş,Erdem kardeşim sana giriş yönünü anlatmış,çubukla girişini ve mezar galerisini bulabilirsin.İşi çok zordur.Saygılarımla.
Ustam bı cvp verir misin lütfen zor derken ???Değerli kardeşim,çoktandır yorum yapmıyorum,sana yorum yapmak istiyorum,yapaçağım yorum senin çanını sıkmasın,işaretin su sunağı değil,resmen rütbeli birinin oda mezar işareti tahmini 15m çivarında bunun girişini bulmalısın,girişide kuyu gibi 4 ili 6m arasında derinliğe sahip,içi taşla doldurulmuş,Erdem kardeşim sana giriş yönünü anlatmış,çubukla girişini ve mezar galerisini bulabilirsin.İşi çok zordur.Saygılarımla.
Kırmızı işaretler ne ustam ve sarı kare içindeki ne anlama geliyorZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bakacağınız noktalar[/QUO
Oda nerde sana göre ustam Kaya'nın içinde mi sarı karenin ?