Sarı noktalara mi bakalım kirmiZi noktalara mi ustam ?bakacağınız noktalar
Sarı noktalara mi bakalım kirmiZi noktalara mi ustam ?bakacağınız noktalar
[emoji1][emoji106]Güzel kardeşim sana yön ve nokta verilmesi içinde işaretten ne kadar gitmen gereken yeri yazdım resim üzerinde,son olarak şöyle bir güzellik daha yapim o eyim'in bitiş noktasında giriş,sana bu kadar bilgi vermeme rağmen bulursun artık,5 yıldır bu sitedeyim benim sana ve diğer arkadaşlara yaptığım bir yorumun yarısı bana yapılmadı,Allah rast getirsin
Ustam işaretten yön konusunda yardimci olabilir misin ?Bunun kuyuyla fln alâkası yok, satatülü bir den fazla kişiye ait oda mezar
Boşluk bulma yöntemiyle çok kolay bulunur. Ama işçiliği o kadar kolay olmaz
Selâmetle
SM-J400F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yahu sen nekadar man kafalı bir adammışsın ustalar sana yapman gerekeni diyor sen gala soruyorsun şunu mu yapayım bunu mu diye ne bekliyorsun aha mal burda sen git al mi diyeceklerresimler yetersiz,fakat sonuç rampanın üstünde,fakat hangi yönde,erdem ustanın bahsettiği yöndeki rampanın üstümü veya oymanın bulundugu rampanın üstümü?
kayanın sağ alt köşesideki otlar çevresine göre çok uzun ve gür. o köşe şüpheli duruyor..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yahu sen nekadar man kafalı bir adammışsın ustalar
sana yapman gerekeni diyor sen gala soruyorsun şunu mu yapayım bunu mu diye ne bekliyorsun aha mal burda sen git al mi diyecekler
komesli1453 benim yorumumu alıntı yapıpta kime man kafalı diyorsun? konu sahibi ben olmadığım için,hadi ben üzerime almadımda...bu hakareti Mekanda kimseye yapmaya hakkınız yok,bu son uyarımızdır.yahu sen nekadar man kafalı bir adammışsın ustalar sana yapman gerekeni diyor sen gala soruyorsun şunu mu yapayım bunu mu diye ne bekliyorsun aha mal burda sen git al mi diyecekler