Ben yaşlı bir adamım.
Bitlis bana çok uzak.
Helikopterle alırlarsa belki giderim.
Kaya çok güzel dizayn edilmiş.
Sağ tarafı aslında devam eder bunun. Bilmedikleri için bu haliyle tek foto çekmişler. Kayayı yanındaki kaya ile birlikte iyice acmalarini söyledim.
Fotoğrafın açısı da biraz yanlış olmuş. Kayanın rengi ise baslibasina başa bela. Kayayı da iyice yıkayacaklar. 4 ana yönden yarım metre yukarıdan ve yatarak fotoğraflar çekecekler. Yılan çok net değil amma kafası orada, bu şekilde fotoglarlarsa onu da net göreceğiz. Kanaatim şu ki püf nokta yılanda. Çevre resimleri gelince daha iyi anlaşılacak insallah. En sağda boydan boya derenin güzel bir şeklini çizmişler. Derenin öbür tarafını bu fotografda hiç görmüyoruz. Kuşun altındaki yumurta yumurta değil. Bunlar bizim sigortaları yaktiracak.
Gezip gelecekler. Tapulu arazi. Yanında ev varmış. Insallah evin altında kalmamistir.
Sonuç olumsuz olursa cozemezlerse benim de vaktim sağlığım ve motivasyonum iyi olursa belki bir Bitlis seferine çıkarım. Ahlat'i görmedim çok merak ediyorum. Bu vesile olur belki hanımı da alır 2-3 gün gezip geliriz inşallah. Oradan da Bingöle geçerim. Bingolu de çok merak ediyorum. Bingöl'den geçtim amma hiç gezemedim kalmadım. Bingöl benim için çok özeldir. 1980 anayasasına ret oyu veren tek ildir. Cuntacı Kenan Evrene kafa tuttukları günden beri giyaben hayranıyım Bingollu kardaslarimin. Malesef Bingollu bir arkadaşım da olmadı. Gidip onlarla tanışmayı da çok arzu ediyorum. Buradan Bingöl e selam ediyorum yigit Bingollulere.