Kardeş üstten derinliği ne kadar 6 m civarındamıBilgilendirmeniz için teşekkürler peki üsten havalandırma gibi olan yerden girsek tuzak ola bilirmi
Kardeş üstten derinliği ne kadar 6 m civarındamıBilgilendirmeniz için teşekkürler peki üsten havalandırma gibi olan yerden girsek tuzak ola bilirmi
Aleyküm selamSELAMUN ALEYKÜM 1. RESİME BAKTIĞINIZDA NE GÖRDÜNÜZ USTA
TAŞ KOYULMUŞ GİBİ DURUYOR
Abi derinliğini ölçmedim ama yaklaşık 7 metre vardirKardeş üstten derinliği ne kadar 6 m civarındamı
Anladim usta teşekkürlerBen kuyu diyem sen havalandırma
Ben bildigimi söyliyeyim sen bildigini yap
Havalandırma dedigin yerin uzunlugu genisligine bak havlandırma olurmu diye biraz düşün
Cubuk kullanıyorsan yanında kursunda olsun niye dicen 1 kapak tası olur iki kursunu olur kadırırsın saga sola iki yerden bi tarafa acılır kaldırdın basamak olur tünelde 2 yan duvarlarda yan yana kursun tespit edersen biri tuzak mekanız masını bozar öndekimi arkadakimi koyan bilir bakıpda görmeyi bilen bilir 3 tünel ile oda arasında ya tas kapı olur yada demir 4 oda icinde lahit varsa bunu dört köşesindeki kursunu yakalayarak anlarsın
Yani senin tesoitin diyecek tuzak varmı yokmu
Daha önce yaptıgım bir tespit örnek olsun
aleykumselam @özgürXdaglı ustam. altin degerindeki bilgileri icin tesekkur ederim.Selamın aleyküm hayırlı günler agalar
Magra in gibi birsey arama nedeni
Dikdörtgen kare şeklindeki kuyu tarzı yerler çoook özel yerlerdir sadece mazeme koymak ucin yapılmıştır Roma dönemine ayittir
Dikdörtgen kuyu örnegi
Yapman gereken cubuk kullanıyorsan cizimdeki gibi hareket et tünel izasını bul takip et demir kapıda olur taş kapıda sonra sıralı odalar bulacaksın