Mağarada muhteşem silah,tüfek,kama ve 5 daire oymalı blok kaya. | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Mağarada muhteşem silah,tüfek,kama ve 5 daire oymalı blok kaya.

Gitti

Kullanıcı
Cevap: Mağarada muhteşem silah,tüfek,kama ve 5 daire oymalı blok kaya.

onlar işi öğrenmeye başlamışlar biraz biraz hititli ustam. en azından sedirlerde ne olduğunu birileri anlatıvermiş. demekki takipteler. o sedir oturak, yatak orada sabit olsaydı, göz kırp

:):):)
Bi gidebilirsem bakalım haklımıyım haksızmı ustam.

Bahsedildigi üzere ise güzel $ günler bizi bekler :))

Bu yorumlar aracı tanıdıgın onlara cahilane yaptıgı yorumlar ustam aslında.
Onlarda bu yorumlara kanaat getirmişler.

Lakin ne yapacaklarını hiç bilmiyorlar.

Bende işin ucunu acık bıraktım o nedenle.
Fotolar lazım dedim :)))

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

doğru seçimi yapmışsın. tekrar gidip resim alıcak kişi hevesini ortaya koyar,
umursamayan sallayan ise baştan niyetini belli etmiş olur. sana da fayda vermez.

Gitti

Kullanıcı

doğru seçimi yapmışsın. tekrar gidip resim alıcak kişi hevesini ortaya koyar,
umursamayan sallayan ise baştan niyetini belli etmiş olur. sana da fayda vermez.

Evet ustam.Hem yeni fotolar gelirse istedigim yer ve yönlerden o zaman mevkininde gercek oludugunu anlamıs olucaz.

Ayrıca; mevkiiyi bunlara aracı olan tanıdıkta biliyormus.))

Yani ses soluk cıkmazsa onların haberi olmadan gidip inceleme şansımda var :))

Moderatör tarafında düzenlendi:

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

Evet ustam.Hem yeni fotolar gelirse istedigim yer ve yönlerden o zaman mevkininde gercek oludugunu anlamıs olucaz.

Ayrıca; mevkiiyi bunlara aracı olan tanıdıkta biliyormus.))

Yani ses soluk cıkmazsa onların haberi olmadan gidip inceleme şansımda var :))

herkes nasibinden öte bişey yiyemez ustam. oradan bir nasibin varsa bu kişiler seni gelir bulurlar. zamana bırak biraz. saygılar.

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

biz buradaydık, burada yerdik, burada içerdik. 5 elebaşıydık, eşkiyaydık. buranın en büyük grubuyduk. çoluk çocuk dilimizden anlamaz, mezar taşı der teper geçer, madem mağaraya koyduk, mağara kaşifleri değil, hititli gelsin bizi burada bulsun diye bu taşı özellikle buraya bıraktık. bulduğunda taşı koyduğumuz mağarayı iyice incelesin. kapattığımız yerleri bi zahmet daha detaylı incelesin istedik. silahları da özellikle koyduk ki eşkiya olduğumuzu anlasın bizim gömülerimizin alınması zor ama saklarken kolay gömüler olduğunu bilsin istedik. ilmi bizdedir. bilmeyen zor alır, anlasın istedik. koyduğumuz resimelrde detaylar verdik. birini sildik yenisini yaptık. bak o kadar acele yaptık biz bu işi. öncekiler için detaylı uğraştık, son işimizde vaktimiz dar idi uğraşamadık. herkesin aklı başka başka, illa ki bunu sağdan soldan alıp buraya attılar dedilerse de sen o söylenenlere kulak asmadan önce mağaramızdaki ikinci işareti üçüncü işareti yakala. gözünle gör ve emin ol istedik. işte bunun için bunu kumdan çıkardı o kaşifler. kısmetlerini ayağına takıldırttık.

sanma ki senin de ayağına takılacak kadar kolay olacak. burdan emanetlerimizi almak, dikkatli olmazsan mafolursun. o kadar kolay değildir alması, bunu küçük şelale kasası falan zannetme. basit bir mezar yıığması falan zannetme, işin ne kadar büyük olduğunu basit bir taşa anlaman gereken herşeyi resmederek yaptık. yine de uyanık ol istedik, tehlikenin farkına var istedik.

işte biz o sofranın başına oturup, aynı sofradan 5 tabakla yiyen aynı tastan içen beş eşkiya başı sana bunları bir taş ile anlattık. bizim hangi medeniyetten olduğumuzu anlaman için de taşın kenarına medeniyetimizin olmazsa olmazını süs gibi işledik, koyduk.

işte sorduğum kişiler, bana böyle söylediler.

Son düzenleme:

Gitti

Kullanıcı

biz buradaydık, burada yerdik, burada içerdik. 5 elebaşıydık, eşkiyaydık. buranın en büyük grubuyduk. çoluk çocuk dilimizden anlamaz, mezar taşı der teper geçer, madem mağaraya koyduk, mağara kaşifleri değil, hititli gelsin bizi burada bulsun diye bu taşı özellikle buraya bıraktık. bulduğunda taşı koyduğumuz mağarayı iyice incelesin. kapattığımız yerleri bi zahmet daha detaylı incelesin istedik. silahları da özellikle koyduk ki eşkiya olduğumuzu anlasın bizim gömülerimizin alınması zor ama saklarken kolay gömüler olduğunu bilsin istedik. ilmi bizdedir. bilmeyen zor alır, anlasın istedik. koyduğumuz resimelrde detaylar verdik. birini sildik yenisini yaptık. bak o kadar acele yaptık biz bu işi. öncekiler için detaylı uğraştık, son işimizde vaktimiz dar idi uğraşamadık. herkesin aklı başka başka, illa ki bunu sağdan soldan alıp buraya attılar dedilerse de sen o söylenenlere kulak asmadan önce mağaramızdaki ikinci işareti üçüncü işareti yakala. gözünle gör ve emin ol istedik. işte bunun için bunu kumdan çıkardı o kaşifler. kısmetlerini ayağına takıldırttık.

sanma ki senin de ayağına takılacak kadar kolay olacak. burdan emanetlerimizi almak, dikkatli olmazsan mafolursun. o kadar kolay değildir alması, bunu küçük şelale kasası falan zannetme. basit bir mezar yıığması falan zannetme, işin ne kadar büyük olduğunu basit bir taşa anlaman gereken herşeyi resmederek yaptık. yine de uyanık ol istedik, tehlikenin farkına var istedik.

işte biz o sofranın başına oturup, aynı sofradan 5 tabakla yiyen aynı tastan içen beş eşkiya başı sana bunları bir taş ile anlattık. bizim hangi medeniyetten olduğumuzu anlaman için de taşın kenarına medeniyetimizin olmazsa olmazını süs gibi işledik, koyduk.

işte sorduğum kişiler, bana böyle söylediler.

Ustam harükulade bir cevap olmuş .))

Lakin bugün bu fotografı bana getiren elemanla bizzat görüştüm mevkiye gitmek için.

Bu elemana fotografı çekipte veren 2 beyinsiz cocuk yalan söylemiş.
Bizi tanımadılkları için korkup magaradan cıkardık demişler bunuda acıkca söylemişler.

Bu beyinsiz,at berberi ve ahmak sahıslar nedeniyel vakit ve emekleriniz çaldım hakkınızı helal edin öncelikle.

Sonrsında ise esas ayrıntılarıda söylemişler onlarıda zikrettiler bana.
Şöyleki ; bu taş dediginiz üzere mezar taşıymış ve bu mezarlardan 3-4 tane varmıs sanırım.
Bir köyde köyün içerisindeymiş mezarlar.

Bu mezar;mezar taşının oturdugu ve devamında buluna n 3 adet dikdörtgenkesilmiş taktaş oluşmaktaymıs.
Yani taş bloklardan tabut veya lahit gibi düşünün.

Tabi lahit gibi digil normal mezar ebatlarında.

Bu gerzekleri yalvartmaya karar verdim ve sizlere danışıyorum şimdi.
Mezardamıdır aranması gereken yoksa mezarlıga yakın yerde 5 daire veya 6. dairemi aramak gerekir.
Veyahutta ne yapmalı ne etmeli?

KANAS_USTA

Vip Üye

aradığın güneyde ve kuzeyde
diğer yönleri es geç en babası kuzeyde.
o yönde araştır.

Gitti

Kullanıcı

o yönde araştır.

Eyvallah ustam.
İnş şahıslarla görüştügümde ve bölgeye gittigimde dedigin yönleri kontrol ederim bol foto ile konu acarım.
İnş boş cıkmaz.

Kervan07

Vip Üye

o yönde araştır.

ustam ne tarz gömüler kuzeye bakar? kapalı bir yer biliyorum kuzeye bakıyor girişi.ben mezar diye ellemedim..

hititli ustam balık baştan kokar derler..senin burda nasibin yoktur.elbettde allah bilir ama görünen o ki,burdan kimse ekmek yiyemiycek.

benimde başımdan bu tarz olaylar geçti ve kimse faydalanamadı.

kendi bildiğin yerler en güzelidir.allah kolaylık versin ustam

Gitti

Kullanıcı

ustam ne tarz gömüler kuzeye bakar? kapalı bir yer biliyorum kuzeye bakıyor girişi.ben mezar diye ellemedim..

hititli ustam balık baştan kokar derler..senin burda nasibin yoktur.elbettde allah bilir ama görünen o ki,burdan kimse ekmek yiyemiycek.

benimde başımdan bu tarz olaylar geçti ve kimse faydalanamadı.

kendi bildiğin yerler en güzelidir.allah kolaylık versin ustam

Bak buna sonuna kadar katılıyorum ustam.
Biri işe nifak sokarsa,yalan sokarsa,hasetlik yapar endişe ederse kıllanırsa şüphe duyup gönülsüz olursa elini uzatıp alamazsın bile.
Başıma yakın zamanda cok geldi cünkü.

İllaki arıza birisi cıkıp berbat ediyor işi maalsef.
O yuzden artık dağ bayır tek basıma takılıcam :))

Üst Alt