Mağarada muhteşem silah,tüfek,kama ve 5 daire oymalı blok kaya. | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Mağarada muhteşem silah,tüfek,kama ve 5 daire oymalı blok kaya.

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı
Cevap: Mağarada muhteşem silah,tüfek,kama ve 5 daire oymalı blok kaya.

kaliteyi uzaklarda aramayın buresim buraya getirilmiş amacı belli yakınlarda mezarlık yada eski yerleşim var

Leksey

Kullanıcı

biz buradaydık, burada yerdik, burada içerdik. 5 elebaşıydık, eşkiyaydık. buranın en büyük grubuyduk. çoluk çocuk dilimizden anlamaz, mezar taşı der teper geçer, madem mağaraya koyduk, mağara kaşifleri değil, hititli gelsin bizi burada bulsun diye bu taşı özellikle buraya bıraktık. bulduğunda taşı koyduğumuz mağarayı iyice incelesin. kapattığımız yerleri bi zahmet daha detaylı incelesin istedik. silahları da özellikle koyduk ki eşkiya olduğumuzu anlasın bizim gömülerimizin alınması zor ama saklarken kolay gömüler olduğunu bilsin istedik. ilmi bizdedir. bilmeyen zor alır, anlasın istedik. koyduğumuz resimelrde detaylar verdik. birini sildik yenisini yaptık. bak o kadar acele yaptık biz bu işi. öncekiler için detaylı uğraştık, son işimizde vaktimiz dar idi uğraşamadık. herkesin aklı başka başka, illa ki bunu sağdan soldan alıp buraya attılar dedilerse de sen o söylenenlere kulak asmadan önce mağaramızdaki ikinci işareti üçüncü işareti yakala. gözünle gör ve emin ol istedik. işte bunun için bunu kumdan çıkardı o kaşifler. kısmetlerini ayağına takıldırttık.

sanma ki senin de ayağına takılacak kadar kolay olacak. burdan emanetlerimizi almak, dikkatli olmazsan mafolursun. o kadar kolay değildir alması, bunu küçük şelale kasası falan zannetme. basit bir mezar yıığması falan zannetme, işin ne kadar büyük olduğunu basit bir taşa anlaman gereken herşeyi resmederek yaptık. yine de uyanık ol istedik, tehlikenin farkına var istedik.

işte biz o sofranın başına oturup, aynı sofradan 5 tabakla yiyen aynı tastan içen beş eşkiya başı sana bunları bir taş ile anlattık. bizim hangi medeniyetten olduğumuzu anlaman için de taşın kenarına medeniyetimizin olmazsa olmazını süs gibi işledik, koyduk.

işte sorduğum kişiler, bana böyle söylediler.

tüylerim diken diken oldu vesselam

Gitti

Kullanıcı

Bölgeden yeni foto geldi dostlar.

Aciz,ahmak,cahil,yalancı ve caylak bu sahıslar magarada dedikleri taşı orjinal yerinde fotolamıslar sonunda.
Bugünde bana ulaştı.

Burası bir alevi köyüymüş.
Bu işaretlerin oldugu mezarlardan tam 5 adet varmıs.
Hemen sag kısımda ise farklı taş ve üsluplara sahip baska mezarlar var.
Karşıdaki ileride görünen mermerden mezarlarda güncel mezarlar.
Oradaki mezarları baz alırsak bu mezarların yönü farklı.
Alevi vatandaslarda bildigim kadarıyla diger tüm müslüman vatandaslar gibi aynı yönde mezarlarını yapıyorlar.

Bu acıdan baktıgımızda bu bahsi gecen eski mezarların yönü farklı.

Bu fotografla degerlendirme ve yorum yaparsanız sevinirim.

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

sonuçta doğru tespit etmişiz

Gitti

Kullanıcı

sonuçta doğru tespit etmişiz

:))

Evet üstad aynen öyle oldu.

Bu şabanlarda hata etmiş oldu.
en başından söyleseler kendilerininde faydasına olacaktı.

Şimdi bundan sonrası için yorumları önemsiyorum bekliyorum.

zebun

Web Master-Coder
Kullanıcı

Ustam ; evvelce 4 ay kadar musallat olmustu bana bir eşkiya gömüsü ile ilgilenirlken.
Konuda acmıstım daha önceden.
Neyse bu meret enson yine geldi uyku ile uynaıklık arasında ve ben dellenip bunu adam akıllı dövüp öldürdüm.
Sonra hersey bitti.

Ancak uykularım yine cok düzensizdi.
Dünya hatta kainat üzerindeki en güçlü iksiri yani Allah'ın isimleri olan Esmaül Hüsnayı cıktı alıp basucuma koyuyorum bebekler gibi uyku uyuyorum.
Kıyamet kopsa duymuyorum.

Ve böylesi yerlere giderkende cebime alıp gidiyorum.

Cok büyük faydasını görüyorum herkese tavsiye ederim.

dellenip nasıl öldürdün hocam benim aklım ermedi öyle dövülüp öldürülüyomuymuş rüyada olmuş olmasın merak ettim

Gitti

Kullanıcı

dellenip nasıl öldürdün hocam benim aklım ermedi öyle dövülüp öldürülüyomuymuş rüyada olmuş olmasın merak ettim

Yok üstad ne rüyası.
4 ay boyunca aynı rüya aynı sahne görülürmü.
Gözlerim acık sabahın ilk ışıkları ve odayı izliyorum ama vücut yerinden kalkamıyor.

Bilmiyorum ama bu meret cok sinirlendirdigi icin beni dellenip canına ot tıkadım.
4 ay sabah 6 ya kadar nöbet tuttum uyumadım.Sonra yattım.
Aziyeti düşün işte.
Önüme ne cıksa parcalardım zaten.

zebun

Web Master-Coder
Kullanıcı

Yok üstad ne rüyası.
4 ay boyunca aynı rüya aynı sahne görülürmü.
Gözlerim acık sabahın ilk ışıkları ve odayı izliyorum ama vücut yerinden kalkamıyor.

Bilmiyorum ama bu meret cok sinirlendirdigi icin beni dellenip canına ot tıkadım.
4 ay sabah 6 ya kadar nöbet tuttum uyumadım.Sonra yattım.
Aziyeti düşün işte.
Önüme ne cıksa parcalardım zaten.

Ölüsünü ne yaptın peki hocam birde öldürdü isen bunlarında hısımı akrabası var bunu kan davasına dönüştürmüş olabilirler bi puntaya düşürmesinler seni hocam dikkatli ol sana veya ailene zarar verme eğiliminde olabilirler

Gitti

Kullanıcı

Ölüsünü ne yaptın peki hocam birde öldürdü isen bunlarında hısımı akrabası var bunu kan davasına dönüştürmüş olabilirler bi puntaya düşürmesinler seni hocam dikkatli ol sana veya ailene zarar verme eğiliminde olabilirler

Ellerimi 4 ay boyunca bagladıgı aliminyum teli koparıp onun ellerini bagladım sonra dövmeye basladım.
Enson kafasını yere yatırıp ayaklarımla ezdim daha sonrada büyük bir ucurumdan asagıya attım.
Öldürdüm derken bunu kastediyorum üstadım.

Sonra cok şükür kurtuldum.

Şimdi bunun ailesini filan bilemiyorum lakin mesele şuymus ; ustalardan birinin dedigine göre bu eşkiya müslüman digil ermeniymiş ve ermeni üçlemesiyle gömmüş altınları.
Ve tabi tılsım yapmıs.

Bu tılsımda görevli merette tek basına buymus.
Yani öyle 3-5 kişlik bir 3 harfli grubu yokmus.

Çok şükür yokmusta 1 tanesini temizleyip kurtulduk.

Anamdan emdigim burnumdan geldi 4 ay boyunca :S
Allah kimsenin başıa vermesin.

zebun

Web Master-Coder
Kullanıcı

bununla geçmiş olsun hocam bazen böyle garip olaylar oluyor

Üst Alt