Ersan kardeşimiz gerekeni yazmış bu kadar net işaretlerin olduğu yerde site içerisinde yapılacak yorum verilecek cevaplarla daha geniş bilgiye sahip olursunuz. "Bir elin nesi var. İki elin sesi var"Saygılarımla
@ercansen ustamustam size ulaşmak ve bılgılerınızden deneyımlerınızden yararlanmak ısterım cubuklara merak saldım ve defınecılıge olan ılgım cok yenı gecenlerde karadenız bolgesınde bır selale bolgesınde suyun golet oldugu yerı oylesıne gezınırken 5 6 cm genıslıgınde 7 8 cm derınlıgınde bır oyma ısaret buldum etrafı resımledım bu oyma derenın tam selale oldugu yerde bıraz daha arastırınca bır ucgen ısaretı buldum dıger gun tekrr gıdıp bıraz daha arastırdım bır tane nal ısaretı v yada u ısaretı adını tam koyamamdım bırde cok barız gırıse benzeyen bıryer buldum ama barız olması benı tatmın etmedı gırısın sol ust tarafında balıga benzer bbır ısaret dogal olabılır emın degılım ama rengı daha acık ana kayadan buraya kafa yormaya basladım fındık agaclarının cok oldugu bır yer burası bana yardımcı olursanız sevınırım burdan maddı bır beklentım yok buranın sırrı benı cezbedıyor cozmek ıstıyorum saygılar resım yuklemek ıcın ugrastım burda baglantı cok dusuk basarılı olamadım eger facebook yada baska bır ılettısım kurabılırsek fotoları gonderebılırım