en geriden fotolar kuzey diye belirttiğim resimde ustam başkada yokFotoğraflar görünüyor...
Mihrabın biraz daha geriden resmi varmı...
en geriden fotolar kuzey diye belirttiğim resimde ustam başkada yokFotoğraflar görünüyor...
Mihrabın biraz daha geriden resmi varmı...
tıkladım çoğu yeri ses yok mezar zambağı evetİncelemen lazım
valla ustam bitkilerle ağaçlarla işim yok,meyvesini yerim bakımını yaparım gerisini düşünmemYılana benziyor. Kayada açan bitkiler nedir ustam Bizde merak saldık bitkilere![]()
Ordaki bitkinin kökü derin gibi çukurdan çıkmışvalla ustam bitkilerle ağaçlarla işim yok,meyvesini yerim bakımını yaparım gerisini düşünmemkonuya gelecek olursakta alt tarafta ama nerede acaba
)
dönüşü yapıcam kısa zamanda inşallah nasip.Kırmızı ile çizdiğim alanda 1 metre kadar kaya dibinden inilip kayadaki işçiliğe bakılacak. Kaya yüzeyi murclu ise devam edilecek girişe kadar. Girişin hemen üzerinde hafif caprazinda ters D şekli olur. Giriş bu işaretin altındadır.
Ekli dosyayı görüntüle 34928
Arkadaslar bu mihrap degil, Eger mağra girisi degilse, Orası kovuk, Orda ateş isleri var, Hiç bir mihrapta ateş isi olmaz, Ancak ateş , çeşitli ihtiyaçlar için yakılır, Mihrap o kadar derinde olmaz ,Ve kenarları temiz ve düzgün olur,Selamlar keyifli huzurlu bir sabahlar diliyorum herkese.Öncelikle resimlediğim alan üzerinde gerekli yön bilgilerini verdim.Bölge hakkında da yaşanmışlık ve birçok medeniyet ev sahipliği yapmış.Mihrap önü düz tarlalık alan ekim biçim yok.Şans eseri gördüm geçerken.Bu mihrap hakkında geniş bilgisi tecrübe edinmiş ustalar varsa yardımcı olabilirler mi ? Çubuk vs ile bulmayı denedim fakat minerallerle boğuşmaktan çok sıkıldım.Bunun gibi nokta noktalar üzerinden gitmek isterim daha tatlı olur.Yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.
tarla dibi ekilen biçilen yer yağmurda çamurda avcısı falan çok kullanmıştırArkadaslar bu mihrap degil, Eger mağra girisi degilse, Orası kovuk, Orda ateş isleri var, Hiç bir mihrapta ateş isi olmaz, Ancak ateş , çeşitli ihtiyaçlar için yakılır, Mihrap o kadar derinde olmaz ,Ve kenarları temiz ve düzgün olur,