Mihrap Çözümü Hk. | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Mihrap Çözümü Hk.

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Kırmızı ile çizdiğim alanda 1 metre kadar kaya dibinden inilip kayadaki işçiliğe bakılacak. Kaya yüzeyi murclu ise devam edilecek girişe kadar. Girişin hemen üzerinde hafif caprazinda ters D şekli olur. Giriş bu işaretin altındadır.

Screenshot_20240902_142455_Chrome.jpg

aguilar

Kullanıcı

balkaya34

Kullanıcı
Selamlar keyifli huzurlu bir sabahlar diliyorum herkese.Öncelikle resimlediğim alan üzerinde gerekli yön bilgilerini verdim.Bölge hakkında da yaşanmışlık ve birçok medeniyet ev sahipliği yapmış.Mihrap önü düz tarlalık alan ekim biçim yok.Şans eseri gördüm geçerken.Bu mihrap hakkında geniş bilgisi tecrübe edinmiş ustalar varsa yardımcı olabilirler mi ? Çubuk vs ile bulmayı denedim fakat minerallerle boğuşmaktan çok sıkıldım.Bunun gibi nokta noktalar üzerinden gitmek isterim daha tatlı olur.Yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaslar bu mihrap degil, Eger mağra girisi degilse, Orası kovuk, Orda ateş isleri var, Hiç bir mihrapta ateş isi olmaz, Ancak ateş , çeşitli ihtiyaçlar için yakılır, Mihrap o kadar derinde olmaz ,Ve kenarları temiz ve düzgün olur,

aguilar

Kullanıcı
Arkadaslar bu mihrap degil, Eger mağra girisi degilse, Orası kovuk, Orda ateş isleri var, Hiç bir mihrapta ateş isi olmaz, Ancak ateş , çeşitli ihtiyaçlar için yakılır, Mihrap o kadar derinde olmaz ,Ve kenarları temiz ve düzgün olur,
tarla dibi ekilen biçilen yer yağmurda çamurda avcısı falan çok kullanmıştır

Üst Alt