Cevap: Muhteşem zirvede muhteşem bir yer.Yakın bölgeden.
ben hititli kardeşimize sevgimden belki nazım geçer diye bir serzenişte bulunmak istiyorum.
hititli ustanın açtığı konularda nedense devamlılığın gelmediğini, yorumcu kardeşlerimizin,, arkadaşlarımızın tüm gayreti gösterip ustanın açtığı konulara odaklandığını,,, ama konuyu finale taşıyacak hamlelerin hititli ustadan hemen hemen hiçbir konusunda gelmediğini görüyorum. oysa ki hepsi de on numara yerler ve konular. sonuca yakın konular. sadece ustaya tariflenenlerin bir iki kez daha aynı alanda araştırılması ile belkide sonucu olacak konulardı. konunun hızı soğumadan bunu yapmakta büyük fayda olur.
hititli ustanın gayret vererek bu sefer bu alanda detaylı araştırmaları tez elden yapmasını ümid ediyorum. bu seferki konuyu hep beraber olumlu sonuçlanmış olarak duymayı çok arzu ediyorum. hatam varsa da affola hititli ustam saygılar.
) Ustam bende biri ne zaman cıkıp bu eleştiriyi yapacak diye bekliyordum inanr mısın.
Haklısında lakin göründügü gibi digil ustam.
Actıgım her konudaki yere siz ustalarımdan yorumlar geldikce not alıp gidiyorum tekrardan.
Daha dogrusu gitmeye calışıyorum.
Etrafımdaki insanlar cok saglıklı digiller bu konularda.
Bende bir fakircagız olarak 4 tekerim olmadıgı icin 3 kuruşluk yere bile bazen 1-2 ay gidemiyorum 4 teker bulana kadar.
O nedenle konuların devamı gelmiyor kimi zaman.Lakin şu kesindirki her actıgım konudaki mevkilere tekrar tekrar giderim ustam.
Birde işi sonuclandırmak nasip olursa burda acık acık yazıpta 5 harfli (polis) dostlarımızı başıma toplamak istemem dogrusu
)
Zaten fakirin başına gelmedik bela,hastalık,aksilik kalmadı.Birde 5 harflilerle ugrasırsak vay halimize be ustam
Ustam yeri gelmişken ; yılanlı actıgım konuyu bilirsiniz,yakın zamanda oraya gitme foırsatı buluyorum inş.Her acıdan donanımlı halde gidebilicez nasipse.
O nedenle o konuma da son bir bakıp yorum getirirseniz o yorumlarıda cıktı alıp yanımda götürücem inş.
Bu fakire hep ya 1-2 gün yada 1-2 harfta öncesinen acılıp cıkartılmıs küplerin parcaları nasip oluyor ancak be ustam.
Küp parcalarını eve getirsem bana oturacak yer kalmaz inan
Yorumla beraber dua da ederseniz şu fakire belki yüzü güler be ustalarım.
Öpüyorum ellerinizden.