Nalbant Alanı | Sayfa 26 | Define işaretleri ve anlamları

Nalbant Alanı

Zincirci

Kullanıcı
@DefineHaritasi selam usdam .unuttun bizi herhalde , sizler için ALLAH dan sağlıklı sıhhati günler dilerim usdam,
AĞ pınar demiştiniz , Yaz bir bakalım usdam bu AĞ pınar bizimkonuda acaba sende nevar ne yok ,Bir ricam Yazıyı hic kısaltma yani tam yaz okunmuyirsada yaz, Ki yolumuz aydınlansın, Bir ışıkta siz tutun, ALLAHA emanet olun.
Bu bizim eski @root yeni @Roni ye gösterme usta nazar eder göze gelir dımdıl dımbıl sikke ve heykeller. Zaten çıkarmaya niyetinde yok küflensin orda 😂

balkaya34

Vip Üye
Bu bizim eski @root yeni @Roni ye gösterme usta nazar eder göze gelir dımdıl dımbıl sikke ve heykeller. Zaten çıkarmaya niyetinde yok küflensin orda 😂
@Zincirci selam kardeşim,
Sen merak etme kimse göremez,
Öyle rakamlar göndermissinki Ben bile göremedim Güzel.kardesim , Bari ben göreyim,
Pere bulmaya gelince
,Bizlerede bu güzel isaretler neşe veriyor bu bile bize Antibiyotik da,

balkaya34

Vip Üye
Selam arkadaşlar,
Yine bu konuda bir yazi okudum ve kopyaladim :
Yazıda şöyle bahsediyor:

( Kervanların ve atlıların 300 adım güneydeki ana yoldan sapıp bu çeşmeye su almaya gelmesi, buranın bölgedeki tek güvenli ve gizli su kaynağı olduğunu gösterir.
"Kervan yolundan ayrılan su yolu, siyah çeşmeye varır. Çeşmeden su içen atlar, kafasını yukarı kaldırdığında Tepe’nin zırhını (hasır taşlarını) görür" der.

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Bir türlü resim yükleyemedim, özel izinler nedeniyle resim yüklenmiyor yazıyor, usta orda 3 ton civarı karışık altın sikke ve altın heykel bronz heykel görünüyor, belki diş kovuğunu doldurmaz o kadar eşkıya gömüsü içinde 😊 yinede çerez niyetine harcanır 😂 @Deli Fırat memleket delisi bak hele senin oralar çok fakirmiş,😂 @balkaya34 ustaya çanta taşısak köşeyi döneriz 😂
Balkaya usta çok sabırlı çok güzel yerleri var ama bir tanesini açmaya kıyamıyor sanırsam 😂pere lazım diyoruz adamın umrunda değil 😂😂😂

balkaya34

Vip Üye
Selam arkadaşlar,bazan bir yazıyı bir hikayeyi okurum Bir konuya taşlarım, ALLAH ALLAH ben binu okumuşum ama burayı görmemişmişim acaba derim ve konuyu kopyalayıp.kendi hikayesinin altına eklerim Bi günde yine bir öyle bir şeye rasladimki gercekden hayretler icinde kaldım =======Hikaye şöyle =

---- Kalenin güney batı tarafındaki mağara YAYA
mağarasıdır bu mağaraya YAN YAN gelinir, mağarada baca vardır, bu mağara kahve ocağıdır, tam
ortasından bir kapak açılır, ve burası ana mahzenin girişidir, mağaranın sol tarafında ocak yerinin
altında bir kazan para konmuştur. Bu mağaranın güney batısında bir _DERVİŞ e benzeyen bir taş
vardır, bu derviş taşının altında ÜÇ
adet burgu deliği vardır, altında üst üste konmuş beş adet kazan
içinde altınlarımız konmuştur. Bu kazanların altında horasan kapak olup altındaki yol 66
heykel mahzenine iner.
Yazida esareti yanlış yazmislar mesafe 250 ,veya 300 metrede tahmini Aynindrede zaten
Soldaki resim bahsedilen magra
Sagdakide derviş

Ekli dosyalar

• 20220103_231853.jpg
    20220103_231853.jpg
    341.6 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG-20230316-WA0027.jpg
    IMG-20230316-WA0027.jpg
    363.3 KB · Görüntüleme: 5

Kader25

Usül Olmadan Vusül Olmaz.
Admin
Bu bilgi yanlış abi.
R00T ustamiz ile Roni ustamiz aynı kişi değil. Mekan olarak aralarında da en az 700 km. yol var. Root ustamiz bize kızgın pas vermiyor, bizde korkuyoruz ne hata etmişiz diye. Roni ise ehli dünya olmuş benim gibi işi bitmiyor. 😁

balkaya34

Vip Üye
Bu bilgi yanlış abi.
R00T ustamiz ile Roni ustamiz aynı kişi değil. Mekan olarak aralarında da en az 700 km. yol var. Root ustamiz bize kızgın pas vermiyor, bizde korkuyoruz ne hata etmişiz diye. Roni ise ehli dünya olmuş benim gibi işi bitmiyor. 😁
Selam @Kader25 Can usdam ,
Biliyorum tabiki Root bana kızgın hemde aşırı kızgın ama bende sebebini bilmiyorum . Isaretlerin kaynaginda iken olduğum yerden Root ustayı arayıp ona bilgi veriyordum Tabiiki oda bana güzel yol gösteriyordu , Ve Çok onemli HAMİLE kadın konusunu onunla çözdük, Neden kırgın bimiyorum , Neyse ALLAH yolunu açık eylesin, Kısmet , kimse nefes alınca geri nefes verecek mi emin olamaz ALLAH hakkımızda hayirlisini versin İNSAALLAH,

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Bu bilgi yanlış abi.
Valla abi Roni evlendiği günden beri koşturuyor ama nereye koşturuyor Roni de bilmiyor. 😄😄😄

Yok doğru söylüyor. Bu site ilk açıldığında benle Selim adında bi kardeşim bazı destek ve düzenlemelerde bulunmuştuk. Çok eskiden Root nickini kullanıyordum. Denizcafem nickinide test mesajı ve bazı denemeler için kullanıyordum. Baktım nickim gitmiş dedim diğerini değiştirelim. 🙃 O bana root dediğine göre ya kendi de eski yada gerçekten tanıyor. Ben nickinden dolayı tanımayamadım hatırlayamadım daha doğrusu. Hatırlatsa hatırlarım muhtemelen. 😊😊😊

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Valla abi Roni evlendiği günden beri koşturuyor ama nereye koşturuyor Roni de bilmiyor. 😄😄😄

Yok doğru söylüyor. Bu site ilk açıldığında benle Selim adında bi kardeşim bazı destek ve düzenlemelerde bulunmuştuk. Çok eskiden Root nickini kullanıyordum. Denizcafem nickinide test mesajı ve bazı denemeler için kullanıyordum. Baktım nickim gitmiş dedim diğerini değiştirelim. 🙃 O bana root dediğine göre ya kendi de eski yada gerçekten tanıyor. Ben nickinden dolayı tanımayamadım hatırlayamadım daha doğrusu. Hatırlatsa hatırlarım muhtemelen. 😊😊😊
Ben de hatırlıyorum Root ismindeki kullanıcıyı. Bozkurt biliyordur kim kimdir :)

Üst Alt