Yalnız ihtiyar demesek kırılıyorum da 
Hiç yorum yapmadanBuna benzer bir hikayede ben yaşadım. Ankara Yıldızevler semtinde Yaşlı ikibüklüm yol kenarında bekleyen bir kadın gördüm. Yanına gittim teyze iyimisin dedim , evladım karşıya geçeceğim dedi. Teyzenin koluna girdim, zaten yakına gidecekmiş, karşıya geçirdim ve gideceği yere kadar götürdüm. Ayrılacağımız sıra cüzdanını açtı bana şimdinin 10 kuruşu büyüklüğünde yabancı yazılı bir para verdi. Ben de merak edip bakmadım ne parası diye. Bunu cüzdanında sakla bu sana bereket getirecek dedi. Bunu takip eden ortalama 5 yıllık bir süreçte maddi anlamda çok ciddi sıkıntılar geçirdim. çalıştığım firma kapandı, uzun bir süre işsiz kaldım vs vs. En son parayı fırlatıp attım. Ondan sonra rahatladım diyebilirimYani her karşınıza çıkan iyi olmayabilir
![]()
ve Aleyküm SelamA.s. @bornovalı ustam saygılar,
Yaşadığınız bu ilginç anınızdan çok etkilendim. Size bütün kalbî duygularımla söylüyorum siz o dolmuş parasını ona verdiniz ya, yazmadınız ama ben söyleyeyim hiç maddiyat eksikliğine düşmediniz değilmi. Cebinizde olan paraya bereket geldi eğer o yolcuyu hanenize misafir etmeyi başarmış olsaydınız olaylar çok daha güzel olurdu ancak inanın bana o yolcu sizin hanenize gelmek için gelmedi sen gerekeni yaptığına inanıyorum ALLAH razı olsun. Duyduğum şudur ki bu güzel insanlar kişinin hayat yolunda üç sefer yollar kesişir. İnşellah diğer ikisinde de böyle başarılı olursunuz.
Selamlar saygılar sağlıklı günler dilerim Ustam.