Sevgili arkadaşlar Konu gelmiş 21. inci sayfaya. Bana Deli deyin kabulümdür. Ancak başka sıfat yükleyip nazarınızda yüceltmeyin. Ben bundan korkuyorum aslında.
Şu Dünya düzmü yoksa başka bir şekli şemalimi var onu yazacaktım aslındada. Siz O işe Kurandan bakın Daha birinci kat Semaya cıkamayan insanların elindeki Kameralar sizi nasıl aldatıyor anlarsınız.
Konunun 21. inci sayfasında 21 inci Asra deginmek istiyorum. Sizi korkutmadan ama nasıl olur bende bilmiyorum.
Yazacaklarım kendi görüş düşünce ve İdrakıma dayalıdır. Bunlarıda Matematik ile saglamasını yapmışımdır. Yanılıyorda olabilirim. Kati dogrudur kabul edilmesi tarafında degil teyit edilmesi tarafındayım.
Az çok anladınız ki konuda Bir Her şeyin Hesabını yapan Allah var. Birde Hesap yaptıgını zanneden zavallılar var. Allah istemese O hesap yaptıgını sananlar O yaptıkları Şirk hesabını dahi yapamazlar. Ancak yine şiirde yazdıgım gibi Siyah yaratılmasaydı olmasaydı Siyah Allah yoluna gitmek bu denli kolay olmazdı. Yani Siyahın zııtı Beyaz varmış diye bir düşünce bile hasıl olmazdı.
Yani Gözünü kör ettigimiz bu Şeytan, Deccali düzen Olmasaydı Belki insan Nazarında Hak yolun ehemmiyeti dahi olmazdı insan acısından tabikiii. Umarım buraya kadar mevzuyu anlatabildim.
Şimdi Eger Hasapla yazıyorsak bakalım kim ne yapıyor. 21. asırda
Bunlar Sahte Messih getirmeye ugraşıyorlar. İnsanlara korku ve açlık salıyorlar. Olmayan kıtlıgı yaşatmaya calışıyorlar mutabıkmıyız burdada. Bunlar ne dersen 2018 den sonra gecen ve gelecek süreci hesap ve tahmin ederek anlayabilirsin azda olsa. Zirâ Gaybı ancak Allahu Allem bilir. Coronada denediler bunu ve fazlası gündemde geldi hatta.
İnsanı İmansız kanuna mahkum edersen aç bırakırsan, korku salarsan hatta Ölüm korkusu aşırı fazla olursa Bunuda Armegedon dedikleri bir Savaşla yaşatırlarsa.
Düşün nufusun 7 de altısı bu savaşta ölmek üzere yada Ölmeye mahkumsa.!!!
Tam bu arada Gökten bir holagramla bir kurtarıcı indirip. Alın bu sizi kurtaracak olan derlerse..... İnandırma Metotları işe yararmı Sizce. Bakın bu gün bu senaryoyu yazanlar bu hesabı yapanlar sizi çok şeye zaten inandırdılar. Bunun içerisinde Dünyanın düz olduguda var. Ben diyorumki şimdi Dünya düzdür. Bu cümleyi okuyan deliye bak şimdi kafayı üşütmüş bu diyenin diyecegin hesabıda 7 kişiden altısı iken, Biride acebamı diye arafat kalandır Haaaaa.
Eger Hayat bir Hesapsa Sonuç budur.
Şimdi çogunluk yaw hele onlar yapsın hesap yapanın üstünde Hesabı olan Allah var. Deyip Sözde Allaha güvenip Sırt dayıyorlar ya, Yarın Allah ben sana yazdım gönderdim oku diye, Akıl et demedimmi kulum demeyecekmi bu hesapta peki ? Diyecektir Elbet !!!
Onlar Sahte Messih bu olayın dalaveresidir. Sahte İlah indirme peşindeyken biz kaç kişi bunun farkındayız ? Durduramıyorsak kiii buda mümkün degildir haaa durdurmak Çünkü Allah yazmış böyle olacagını. Ve onlar kendileri yapıyor kendileri oyun kuruyor tuzak kuruyor sansalarda. Burda önemli olan Dur diyebilen varmı la içinizde. Bana bir şey yaparlar coluk cocuk var demeden Korkmadan Karşılarına dikilebilen Akıl edebilen Varmı Lan.
Müslümansın Gardasım oda sözde yatar kalkarsın secdeye onu bile bilmez onuda Akıl etmezsin. Çünkü Sana Ezberciligi ögrettiler her alanda. Hz. Muhammadi gizlediler senden. Sense hiç Aramadın Onu.
Bir sürü Sahte Şeyh sahte Tarikat yol koydular önüne işte dogru bu biat et dediler. Sende Sakal bırakıp aldın eline üç el tesbih, Ben Cennette gideceğim diye caka satıp Müslüman oldugunu zanneden zavallısın la sen.
Şiirde adı gecen Naciye Fıkrasını hiç aradınmı. 73 gruba fırkaya ayrılan Ümmetin içerisinden Sen hangisinde oldugunu hiç sorguladınmı ? Ulan Gafil Adam. Sana Hz Muhammed Peygamberin Yolunu unutturup Seni başka yola koydular. Yetmedi Şüpheleri var Sen belki Yine cennete gidersin diye Şimdide sana Sahte Ilah getirecekler senin gözün halâ kör