Sedegor

Kullanıcı
Yasaklı
Allah razı olsun sizden nasiplenmeye çabalıyorum hakkınızı helal edin.
Ederim Elbet ancak Sende dogrumu yazıyorum diye irdele beni. Ve konuyu her okuyana şart degil ricamdır bu. Ayet ve Hadislerde ara yazdıgımı. Ben kendini bilmez bir cahilim. Rüzgar eser yazarım. Yazdıgım dogrumu onada yazdıktan sonra bakarım bazen. Her yazanı her yazılanı bu bende olsam hemen dogru kabul etme. Çünkü O yazan Beşerdir İnsandır Şaşar. Zaten derine inmek istememe korkumuz bundandır. Ne Risale gibi Mektubatlar gibi zor geleni , nede bu gün karışık size karışık gelen dilden anlatmıyorum. Bu arada hiç okumadım O kitapları belki nasip olmadı, Nede İbnül Arabi gibi, anlatmıyorumda Onuda okumadım, Ara sıra duydum belki. Yol belki aynı ancak Lugat bu günkü kısır dildendir. Üç beş kelimeyle bu kadar oluyor. Belki o yazıların zor geldigi insana hoştur bizim yazdıklarımız. Belki kolay geliyor azda biz yüzeyden gitmeye ve dogaçlama yazıyoruz. Doğrusu okumadım cümlesi yanlış, bende denemiştim onların yazdıgı kelime haznesi ve cümle kalıpları bir hazine olsada zor gelmişti. Bizdeki ise üç beş işlem üç beş hesap işte.

kısacası Dogru olan Kurandan Ve sünnetten yazıların Saglamasını yapın. Bu yazı hesapsa saglama orda

Son düzenleme:

Sedegor

Kullanıcı
Yasaklı
Sevgili arkadaşlar Konu gelmiş 21. inci sayfaya. Bana Deli deyin kabulümdür. Ancak başka sıfat yükleyip nazarınızda yüceltmeyin. Ben bundan korkuyorum aslında.
Şu Dünya düzmü yoksa başka bir şekli şemalimi var onu yazacaktım aslındada. Siz O işe Kurandan bakın Daha birinci kat Semaya cıkamayan insanların elindeki Kameralar sizi nasıl aldatıyor anlarsınız.

Konunun 21. inci sayfasında 21 inci Asra deginmek istiyorum. Sizi korkutmadan ama nasıl olur bende bilmiyorum.

Yazacaklarım kendi görüş düşünce ve İdrakıma dayalıdır. Bunlarıda Matematik ile saglamasını yapmışımdır. Yanılıyorda olabilirim. Kati dogrudur kabul edilmesi tarafında degil teyit edilmesi tarafındayım.

Az çok anladınız ki konuda Bir Her şeyin Hesabını yapan Allah var. Birde Hesap yaptıgını zanneden zavallılar var. Allah istemese O hesap yaptıgını sananlar O yaptıkları Şirk hesabını dahi yapamazlar. Ancak yine şiirde yazdıgım gibi Siyah yaratılmasaydı olmasaydı Siyah Allah yoluna gitmek bu denli kolay olmazdı. Yani Siyahın zııtı Beyaz varmış diye bir düşünce bile hasıl olmazdı.

Yani Gözünü kör ettigimiz bu Şeytan, Deccali düzen Olmasaydı Belki insan Nazarında Hak yolun ehemmiyeti dahi olmazdı insan acısından tabikiii. Umarım buraya kadar mevzuyu anlatabildim.

Şimdi Eger Hasapla yazıyorsak bakalım kim ne yapıyor. 21. asırda

Bunlar Sahte Messih getirmeye ugraşıyorlar. İnsanlara korku ve açlık salıyorlar. Olmayan kıtlıgı yaşatmaya calışıyorlar mutabıkmıyız burdada. Bunlar ne dersen 2018 den sonra gecen ve gelecek süreci hesap ve tahmin ederek anlayabilirsin azda olsa. Zirâ Gaybı ancak Allahu Allem bilir. Coronada denediler bunu ve fazlası gündemde geldi hatta.

İnsanı İmansız kanuna mahkum edersen aç bırakırsan, korku salarsan hatta Ölüm korkusu aşırı fazla olursa Bunuda Armegedon dedikleri bir Savaşla yaşatırlarsa.

Düşün nufusun 7 de altısı bu savaşta ölmek üzere yada Ölmeye mahkumsa.!!!

Tam bu arada Gökten bir holagramla bir kurtarıcı indirip. Alın bu sizi kurtaracak olan derlerse..... İnandırma Metotları işe yararmı Sizce. Bakın bu gün bu senaryoyu yazanlar bu hesabı yapanlar sizi çok şeye zaten inandırdılar. Bunun içerisinde Dünyanın düz olduguda var. Ben diyorumki şimdi Dünya düzdür. Bu cümleyi okuyan deliye bak şimdi kafayı üşütmüş bu diyenin diyecegin hesabıda 7 kişiden altısı iken, Biride acebamı diye arafat kalandır Haaaaa.
Eger Hayat bir Hesapsa Sonuç budur.

Şimdi çogunluk yaw hele onlar yapsın hesap yapanın üstünde Hesabı olan Allah var. Deyip Sözde Allaha güvenip Sırt dayıyorlar ya, Yarın Allah ben sana yazdım gönderdim oku diye, Akıl et demedimmi kulum demeyecekmi bu hesapta peki ? Diyecektir Elbet !!!

Onlar Sahte Messih bu olayın dalaveresidir. Sahte İlah indirme peşindeyken biz kaç kişi bunun farkındayız ? Durduramıyorsak kiii buda mümkün degildir haaa durdurmak Çünkü Allah yazmış böyle olacagını. Ve onlar kendileri yapıyor kendileri oyun kuruyor tuzak kuruyor sansalarda. Burda önemli olan Dur diyebilen varmı la içinizde. Bana bir şey yaparlar coluk cocuk var demeden Korkmadan Karşılarına dikilebilen Akıl edebilen Varmı Lan.

Müslümansın Gardasım oda sözde yatar kalkarsın secdeye onu bile bilmez onuda Akıl etmezsin. Çünkü Sana Ezberciligi ögrettiler her alanda. Hz. Muhammadi gizlediler senden. Sense hiç Aramadın Onu.

Bir sürü Sahte Şeyh sahte Tarikat yol koydular önüne işte dogru bu biat et dediler. Sende Sakal bırakıp aldın eline üç el tesbih, Ben Cennette gideceğim diye caka satıp Müslüman oldugunu zanneden zavallısın la sen.

Şiirde adı gecen Naciye Fıkrasını hiç aradınmı. 73 gruba fırkaya ayrılan Ümmetin içerisinden Sen hangisinde oldugunu hiç sorguladınmı ? Ulan Gafil Adam. Sana Hz Muhammed Peygamberin Yolunu unutturup Seni başka yola koydular. Yetmedi Şüpheleri var Sen belki Yine cennete gidersin diye Şimdide sana Sahte Ilah getirecekler senin gözün halâ kör

Sedegor

Kullanıcı
Yasaklı
Hani şu konunun başında Hiç bilmedigin Hasap belkide yeni duydugun Hurufu Mukatta vardı ya
Onu açıyorum işte sana ben kırk yıl kafa patlattım sen iki satırda okumaya üşeniyorsun.
Eski Alimler açmamış korkutmamış Belki ben Had aşıyorum belkide Acılacak An cattı ana.

Bu son yüz yıldır hesaba göre. Allah Güç sahibidir diledigi olur. İnsan İyi olur kendine gelirse Alkıl ederse. Allahta Uzatır belki süreci. Lakin İster kendi hesabınızı yapın İster Geçmiş Alimleri takip edin Gün geldi Cattı

Sedegor

Kullanıcı
Yasaklı
Armegedon başladı Üçüncü dünya savaşı başladı. Gafil olan uyuyor farkında degil. Üç beş deli belki. Alim yok haaa biz deliyiz üşüttük siz akıllılar uyanık biz gece uyumayanlar deli.

Neyse. Haddimi aşıyorum Şeytandan Allaha sıgınırım.
Savaş başladı eskiden Fırat dicle arasına kuracakları Büyük İsrail devleti projesi iptal edildi. Daha büyügü Ukrayna ya kurulacak. Fitne İrandan cıkacaktı cıktı bu ara Sen uyu Müslüman halâ görme.
Burda fitne ateşini yakan Deccalin taa kendisidir.

Başladı yani Son. Eeee hesap buysa Bizdede başladı bak Uyanış. Okuyorsun.

Yazalım Bizde ne olacak. Bizde Gercek Mehdi nasıl gelecek yada Geldimi ? Mevzu belli aslında Ama Kanmayın bu süreçte akıl tutulması yaşamayın.

Bak aslında sanslı insansın elinde teknolojiyle telefondan erkenden okuyorsun. Yakında Teknoloji yok olacak telefon calışmayacak okuyacak bilgi alacak kitabı okuyup anlama zamanın dahi olmayacak. Belki bir delinin Hayal gücü belki İlahi bir Müjdedir erkenden sana vakit azda olsa varken.

Çok düşündüm varsın deli desinler ya bir daha yazmaya vakit olmazsa diye yazdım konuda. Korkma hemen yarın degil belki ama süreç bu geldi yani. Bak hadi geç hesap yanlış oldu desek bile. Bu Gençlik görecek bunu evlatlarda. Ama torun olurmu dogarmı aklım kesmiyor Hadi Torun dogdu Ömürünü Bizim gibi uzun yaşarmı hiç tahmin etmiyorum.
Bana hoş ben bu dünyayı sevmiyorum bekliyorum.Korkanlarada Allah yardım etsin.

Madem korku verdik devam edelim Mehtiyet zamanına. Grşz

Sende ara vermişken idrak et Taşlayıp gözünü kör ettik dedigimiz Şeytan dönüp bizim gözümüzü nasıl kör etmiş.

Hak konuşanı Öldürdüler hep. Varsa Şehadet Şerbeti seve seve. Ya deliysek oda iyi Delilere Sual yok. İblis tarafında olmayalımda bilmeyerek.

Son düzenleme:

Sedegor

Kullanıcı
Yasaklı
Melhame-i Kübra
bir aradan sonra grşz
Hepi topu üç beş kıta bir şiir yazdım onuda kimse anlamadı, geri dönüp sayfa sayfa acıklıyorum ya Üzülüyorum aslında. Kendime ve Size.
Bu üzüntü sebebi ;
Kendi tarafıma yetmedim anlatamadım diye, Sizlerde Anlamadınız diye,
Öbür taraftan ettigim laflara bakıp dönüp kendime bakıp yine hüzne bürünüyorum.

FETÖ denen Şarlatan Allahın kelamıyla kandırdı milyonlarca insanı. Lütfen yazdıgım dogru yada yanıldıgım her kelime her cümleyi. Kurandan bizzat mealde olsa bildiginiz kadar kendiniz Saglamasını yapınız. Kendiniz Akletmeye Calışınız

Son düzenleme:

Sedegor

Kullanıcı
Yasaklı
Ben ne Sag -Sol ayrımını, Kürt- Türk ayrımını, Siyah Tenli- Beyaz Tenli ayrımını, Alevi -Sünni Ayrımını kabul etmem beğenmem taraf olmam. Fanatik olmam. Sadece Deccali düzenin İnsanlara kurdugu kışkırtıcı tuzak olarak görürüm. Benim için Öncelik İnsan olabilmek, Kendini Tanıyıp keşfetmek. Hz. Muhammed in yolunda Allahın emrine yürümektir mesele benim için. ( Ben ) - (Hz Muhammed ) - (Allah) budur benim cizgim. Ben ne Muhammed le Nede Allah ile arama aracı kılmam Şefaatci kılmam. Kılmadımda. Varsa aramda vardır Allah ile Tek aracı Oda zaten Peygamberdir. Her koyun kendi bacagından aşılır. Ben gercek Ümmetin böyle olduguna böyle olabilecegine inanırım. Beni merak eden böyle bilsin bu tür dini konularda. Benim Yolum budur Muhammed ve Allah. Niye yazdım bunu , bu soru şimdi degilsede bir gün bir okuyanda cerayan eder diye.

Adam Felanca tarikattandır beni ilgilendirmez. Haa İçlerinde Yakınlık dugdugum varmıdır Elbette vardır. Ancak bu beni onlardanda yapmaz. Ben modayıda takip etmem. Çünkü şurda yazdıgım çok şey üzerine degilsede Zihniyete geçirilmiş modalardır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sedegor

Kullanıcı
Yasaklı
Dünyada Yer Cekimi diye bir şey yoktur. Manyetik alan kavramı ise çok başkadır. 9 felek dedik ya bunların 8 inin dünya üzerindeki etkisi dengesi ve baskısı vardır. Yakında Dünya kutup degiştirecektir. Çoktan denge degişmeye başlamış olup, vakit çok yaklaşmıştır, kutbun yön degiştirmesi şimdiye kadarki gibide yavaş olmayacaktır artık. Çünkü bu noktadan sonraki dönüş Anlıktır yani. Düşün elinde bir nesne var bunu havada tutmak zorundasın, başta kuvvetin var dayandın dayandın ve öyle bir ana geliyorki yavaş yavaş bırakıyorsun derman kalmıyor. Ama son bıraktıgın an O nesnenin Pat diye düştügü anlık mevzudur. Halbuki mesele güc tükenmeden önce başlamıştı. Diger gezenlerin dünyayı bu ayarda tutan güçleri ise bu gün tükenmek üzeredir.
İşte o gün Güneşin batıdan dogdugu gün olacaktır. Eger olmuşsa siz bunu görmüşseniz. Hz. Mehdi Tekbir vermiş O an dünya dönmüştür tersine. Ve unutmayın kiii o gün çok şeye geç kalmış kapıyı Allah bilir bir daha acamazsınız. Dünya bir anda batmayacak ama bir anda Kula tövbe kapıları kapanacaktır.
Güneşin yaşına güneşin patlamasına Güneşin Büyük olup her şeyi içine çekmesi gibi anlatımlar dogru degildir. Düzen Dünyaya baglı kuruludur. Dünya ise Artık yeter deme aşamasında. Ben yön degiştiriyorum deme aşamasında. Dünya yön degiştirdikce zaman hızlı akacak. Tersine döndügü anda ise günler göz aç kapa gibi kısa sürecektir. Şu an ki günler bile çok uzundur hızlı geçtigi halde.
Bu gün nasılsa ömür uzun yarın tövbe ederim yarın iyi Müslüman olurum yarın dogru neyse bakarım hele diyen Yarın oldugunda Tüh Vah diyecek İnsandır.

Son düzenleme:

Sedegor

Kullanıcı
Yasaklı
Deccali sistem plan degişti yada Sag gösterip Sol kroşe vuracaklar bize. Mescidi Aksa dır bizim hedefimiz diyenlerin asıl gözü İstanbul Ayasofya dır. Balık Çölde denize Düşmez. Balıgın Unutuldugu yer İstanbul ve düştügü denizde İstanbuldadır. Dün Mescidi aksada unuttum zannettigim balıgı Hatırladım bu gün Megerse İstanbulmuş bak olay bu Cümlede bu gün. O yüzden aslında plan degişmedi. Zaman geldi hatırlandı.Onların asıl hedefi hep Türkiye olmuştur. Bu gün dost olan Rus yarın en büyük belâ olacaktır bu Ülkeye ve başta Rusya Ayasofya ya hucum edecektir.

Sen bu gün Ayasofyayı Camii yaptıysan yetmez. İsme bak Kutsal Aziz Bilgelik Camii olurmu la ? İyi oldumu Camii yapıldı olduda, ben o isim altında orda namaz kılmam arkadaş. Belki güç bu gün buna yetti İsim degişmeden Camii oldu. Ancak ya tam yap ya yarım bırakma Arkadaş, çünkü bu iş yarım olmaz olamaz, ya hiç yapma yada Tam yap.

Hadi isme takılmadık amaaaa Önemini bilip anlayalım bari. Ayasofya giderse İslam Sancagı düşer.

Son düzenleme:

Sedegor

Kullanıcı
Yasaklı
Bak arkadaş Amik Ovasında başlayıp sürec sonunda Mescidi Aksada İmam Mehdi Namaz kıldıracak olsada. Asıl mesele İşgal edilmiş Elimizden o gün alınmış Ayasofya ve İstanbulu Tekrar İkinci kez Fetih etmesiyle devam eder. Hilafet son bulmuş Demokrasi gelmiş olsada. Kutsal Emanetler ve Hilafet Sancagı bizdedir. Ve bu Sancagı Deccali ebedi yıkıp Tekrar Semalara dikecekte İnşallah bizleriz.
Gayb Allaha Mahsustur. Ancak Bildirdigini İndirdigini Açtıgını anlamamakta aptallıktır. Açtıgı vardır Acacagı çoktur. Hiç bilinmeyecek daha çoktur. Burda gelecegi biz biliyoruz demiyoruz da.

İnsanları evinden cıkmadan hiç görülmedik yöntemlerle öldürmeyi planlayanlara belki gücümüz yetmez. Ancak korkup Onlara boyun eymek Düzenine ayak uydurayım yapma bana bir şey demekte bize yakışmaz.Bizim temiz kanımıza dokunur başta. İmanımıza hiç yakışmaz.

Son düzenleme:

Sedegor

Kullanıcı
Yasaklı
Şimdi ben yazarken, şu kişi bunu demiş felanca zaat böyle buyurmuş diyenler elbet olacak. Kuranı Kerim gün geçtikce Zamanı geldikce Kendini acan ve anlamaya olanak saglayan bir kitaptır. Bu günkü sürece bakıp Okudugun ayeti bundan 300 yıl öncesinden daha dogru anlamak bu güne nazarla az daha zordur. 1400 yıl önce içat olmamış bir şeyi Kuran yazdıgı halde 1400 yıl önceki insanın idrak edebilmesi zordur. Yada bu hususu bu güne nakletmesi zordur. Ancak bizler sanslı insanlarız iki bu yönden 1400 yıl içerisinde hangi içatlar var neler olmuş görüp tarih geçmiş okuyup Karşılaştırabiliyoruz.
Dünden bu günü dili gönlü döndügü kadar anlatan kişiler yanlış degil. O gün idrak edebilmek o kadar mümkün oldugu için dogrudur Onlar. Bu gün yaşamış olsalardı o Alimler bakın neler diyorlardı neler.
Kuran degişmez ancak Alim ve düşünürlerin görüşlerini bu günkü Açılan Kurana göre güncellemek hoş olur. Hurufu Mulakatta dedigimizde zaten aslen budur. Zaman geldikce Zamana Anâ göre Ölcü kadar Kuran açılır İnsana.

Alimler dışında Hz Muhammed ve Hz Ali gibiler oldugu gibi Anlamıştır onlarda O kafa o zeka vardır. Ancak İnsanların anlayabilecegi gibi anlatmışlardır bazen , İdrak edemeyip bilmediklerinden degil.

Son düzenleme:
Üst Alt