Neden Define Bulamıyorsun? Yazan @Sedegor | Sayfa 8 | Define işaretleri ve anlamları

Sedegor

Kullanıcı
Yasaklı
Katılım
11 Ocak 2016
Mesajlar
670
Beğeni
2,247
Puanları
93
gurban bu sistemi de yazacanmı yoksa yazmaktan vazmı geçtin
başka sisteme gececem 369 gibi
yok Gurban anlatmayacagım , ben konuda daha dogru nedir yanlış, yalan nedir onu anlatıp kabul ettiremedim adamlara :( şimdi dogru tektir bu durumda yanlışta tektir diyen adamlara bunu anlatmak zor iş . Bizim insanımız 2x2 eşittir 4 eder der ve ötesinde seni beni susturur çünkü ögrendigi sadece ikiyle ikinin carpımı sonucunun kesin ve net 4 ettigidir. Yani hesapları o dur. Şimdi çıkıp delinin biri kesin sonuç 4 degildir sadece sonuca yakın olan sayı o dur dese yada matematikte kesin sonuç diye bir kavram yok, lakin aklının alabildigi ve yine sonuca yakın hesaplayabildigin odur dese .......... yok bizimkisi tutturacak 2x2 =4 eder hesap budur nettir dogrudur gerisi yoktur diyecek :( bu adama ne anlatacaksın Kalıp oturmuş kafaya. Dedim ya konu başında dünya yuvarlak diyenleri mahkemeye cıkarıp asıyorlardı cellat kelle vuruyordu hikayeden degil haaaaa gercekten tarihte oldu bu ve dünya düz kabul edilirdi. Bu gün tecnolojide gelişti ya millet yuvarlakta görüyor dünyayı şimdi çıkıp dünya düzdür desen :( kafayı yemiş derler :( eski mahkemeler olsa bu kezde dünya düz diyenin kellesini vururlar :( ben bazen diyorum :( başlık atıyorum dünya düzdür diye :( adamlardaki muhabbeti göreceksin :( neyse bırakalım dünya düzmü yuvarlakmı , ben daha konuda dogrunun halini ve kaç evrede oldugunu anlatamadım :( adam diyorki ya siyah ya beyaz :( gri olmaz :( yaw hani bize ögrettiler ya bunu milli egitim müfredatı tezgahında yada bildikleri o kadar dı ya , yok anlatamazsın 3,6,9 u yabancı gelir. Aslında niyetlendim deneyecektimde olmaz olmaz anlamak yerine anlamayı istemek yerine irdelemek bile degil reddetmek gelir insanların işine belkide kolaya kaçıştır. Ne güzel beyni hiç zorlamadan yaşıyorlar işlerinede geliyor :( taş taşımaktan zordur oturup beyni calıştırmak . Milli egitim müfredatı demişken biliyormusun hiç bir gercek bilim adamı okullarda ya hiç okumamış yada çok kısa bir süre okula gitmişlerdir ancak dünydaki her müthiş olayın altında o okulsuz adamların imzası vardır :( Çokokul okuyanlarınsa henüz hiç bir içatları yoktur ve ancak o okulsuzların izinden giderek bir şeyler yapabiliyorlar ama taklit ediyorlar sadece yeni hiç bir şey yok. Neyse uzattım yine ama anlyacaksan bir cümleden dahi anlarsın 9 Yaratandır 6 ve 3 dünya ve kendin. Defineyle ne alakası var diye soracaksan zaten konuya hiç girmeyelim. VAV harfinin kudreti marifeti şeklinden gelir oda 9 a benzer. Vav harfini anlarsan gerisi acılır seni ceker içerisine.
 
Son düzenleme:

Sedegor

Kullanıcı
Yasaklı
Katılım
11 Ocak 2016
Mesajlar
670
Beğeni
2,247
Puanları
93
3 6 9 Evrenin Anahtarı der kimisi kimi Hayatın kimisi Allahın Yarattıgı her her şeyin Geometrisi
Bana göre ise Takvanın taaa kendisi. Yolu ister uzat ister kısalt geldigini yerde bellidir gidecegin yerde bellidir. Eger inanmayıp arayacaksan dogru yerde ara. Tüm bunların İslam ve Kuran içerisinde fazlası vardır azı yoktur. Sünneti Seniye boşuna yapılmamış kılınan namaz içerisindeki hareketlerin bile bir çok mana ve hayrı vardır. İster İnanmayanın Biliminde ara ister İnananın kitabında aradıgın şeyi elbet bulursun. Aradıgın Allah ise örnek O nu dahi bulursun. Hemde İster şerle arar bulursun ister Şükürle. Elbette temennimiz Hayır ve Şükürle bulmandır. Allah bile zıt sıfatlara sahip olandır. Celalide vardır Hoş yönüde. Kötü olmazsa iyi olmaz, İyi olmadanda kötü olmaz. Siyah olmasaydı beyaz beyaz olmazdı. Bu dünya böyle işte anlayana kavrayana. En kolayı sorgulamadan İman etmek Peygambere Kurana Allaha bakıp yürümek aslında aradıgın ne varsa hepsi Takvada da, insanız ya neden niçin diye sorar sorgusuzda hesapsızca da içten içe bir inanmamazlıgımız yada Şeytanın dürtüleri vardır keşke olmasa.
Rakamlar bir dildir evet konuşması telaffuz etmesi zor olsada her dilin ritmik her şeyi, hatta sesteki frekansı bile bir rakamdır. Dünya en güzel rakam dizilimleriyle yaratılmış hayat ve yaşam yine rakamlarla bezenmiştir. Rakamları bilirsen ne olur bilmezsen ne olur ? Hiç bir şey olmaz belkide :( Kaderin yine işler ya olacagını bildigin halde, ya bilmeyip sürpriz gibi gelerek hayat sana. Ama çok bilenin yükü az bilenden hep agırdır bilipte yapmıyorsa birde vay haline. Hikaye anlatma okuyamıyorum diye ses duydum :(



Şimdi kısaca 3 6 9 deginelim ve dizilimi bu kadardır :( konu bitti :(

Yada dur Pc de Yıllar hayat yaşam üzerine yaptıgım bir calışma vardı onu ekleyeyim ki anlaşılır olsun.
 

Ekli dosyalar

  • 3_6_9____cizim__2[1].png
    3_6_9____cizim__2[1].png
    476.5 KB · Görüntüleme: 47
Moderatör tarafında düzenlendi:

Sedegor

Kullanıcı
Yasaklı
Katılım
11 Ocak 2016
Mesajlar
670
Beğeni
2,247
Puanları
93
Yukardaki Takvimde görüldügü üzere 3, 6 9 dizilimi mevcut olup hep bir döngü içerisinde ve diger yukarda saydıgımız iki Matematik diziliminin aksine hem gercek hemde hemen her şeyin anahtarı olan asıl bu dizilimdir. Hiç bir şeyin gizemi olamaz Allah Hariç gizem çözülemeyene kadar gizemdir. Bu dizilime göre kendi dünyanızı gözden geçirirseniz görmeye yapmaya başlarsınız. evet anlatması zor çünkü Hayatı ve yaşamı bir çeşit Matematikle görmeyi yaşamayı deniyor yada şu an birileri bu konuyu okuyarak hayatın farklı bir yönüde varmış diyordur. Çok gizemli akıl almazda şeylerde konuşmuyoruz aslında kendi yaşadıgımız boyut, kendi Alemimiz içerisinde sadece Sahteyle Gercek arasındaki orantıyı ve baglantıyı ve belki görüyor sanılan kör gözleri açmayı deniyoruz bu sayede... Evet hayat eger bir matematikse bunun çarpıp bölüp taplayıp bazende cıkarıp yaşamak gerek belkide :(

Neyse konu böyle kuru kuruya olmaz Her kesin bildigi birinin hayatından yada Ülkenin nerden nasıl bu güne geldigi takvim dizilimine bakarakta belki bir şeyler anlayabiriz, Atatürkün İsminden tutun dogumuna tarihine Askerligine Müfettiş oluşuna Müfettiş oldugu ordu sayısına Aldıgı Anaduluyu kurtarma emrine Gittigi vapura vapurdaki asker sayısına yola cıktıgı tarihe Samsunda kaç gün kaldıysa ona sonraki sonraki tüm her şeyine bakıldıgında 3 6 9 hep karşınızdadır aslında yada karşınızda degil ZAMANIN kendisidir o okunan sayılar rakamlar.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Sedegor

Kullanıcı
Yasaklı
Katılım
11 Ocak 2016
Mesajlar
670
Beğeni
2,247
Puanları
93
Ben şu an bu yazıyı yazarken hepiniz evrile cevrile uyuyorsunuz :( Sabah gördügünüzde görüş ve düşüncelerinizide belirtmeyi ihmal etmeyinki ben ne kadar anlatabiliyorum, siz ne kadar anlayabiliyorsunuz bakalım.

3 6 9 konusunda define de oldugu gibi pekte mütavazı olmayacagım ancak elinize verdigim usturayla saklmı keseceksiniz bogazmı onuda kestiremedigimden gerektigi kadar yüzeyden gitmeye calışıyorum. Evet Nkola Teslanın dedigi gibi 3 6 9 u insanlık anlasaydı bambaşka bir halde olurduk şu an kiiii son yüz yılda anlayan tek adam Nikola teslanın ışında içraaatında yol alıyoruz hala bu gün.. bende Nikola Tesla kadar olmasamda belki üç beş kişiden biriyim desem abartırmıyım biraz :(

Bu arada Nikola Teslayı anmışken bu adam 3 6 9 kavramını matematigini çözünce Evreni bir yaratanın oldugu kanatine kesin varıp Tek dogru dininde İslam olabilecegi kafasında yer ediyor. Bu vesileyle Müslüman olma arzusu kendisinde vuku buluyor. O günün İslam Ülke Liderleriylede bir kacıyla temasa geciyor konuda kimlerle temasa geçti yazsam konu dagılır hatta kapatılır. Adamı reddediyorlar hem gelmek istedigi yaşamak istedigi Ülkeler buna izin vermiyorlar hemde İslamı yönden görüşlerinin tesr oldugunu ima ediyorlar. Oda Müslümanım diye gittigi başvurdugu temasa geçtigi adamların zihniyetini görünce Müslümanlıktan vazgecen bir adamdır. Ancak ataistte degildir Allaha yada kendi degimiyle Tanrıya inanan biridir.



Burda dogru zaman kavarmı önemlidir arkadaşlar her niyet her iş insanın istedigi saaatte olamaz her şeyin bir zamanı vardır. Eger dizilimi takip ederseniz yada en basiti Hz. Muhammet Peygamberimizin Sünnetini takip ederseniz gerekeni ögrenmiş olursunuz.

Bu konuyu burda okuyanların cogu defineci o yüzden dikkat edin define var diye gittiginiz araştırdıgınız yerlerde define olsa dahi kafanıza estigi zamanda alamazsınız. ZAMAN önemlidir ZAMAN evet NİYETTE önemlidirde,, dahası bu Matematigi bilmek daha önemlidir. Hiç bir şey bilmiyorsan bir daha bir hada dene :( kacak kazı yapın demiyoruz tabi,iiiii izin alın.



Niyet halis olursada YOKTAN var olur .

Arkadaşlar altın Erkege haramdır takması vucutla temas etmesi sakıncalıdır. İmam abiler kürsüden bunu söyler ötesinde bilgisi yoktur adamın. Gerisini ben analtayımmmm Altın dişidir, dişilik vasıflarla bezenmiştir Eger bir erkek altın takarsa bu vucuta sirayet eder bu nedenlede hormonlara zarar verir dengeyi bozar bir süre sonra kadın gibi hareketler, altın takan adamda vuku bulur. Kuranı Kerim eger bir şeyi yasaklamışsa boşuna yasaklamaz. Emrettigi her şeydede gözüken yada gözükmeyen Hayrlar vardır.

İlla takacaksanız Gümüş iyidir Erkege oda erkekligi dizginde tutar erkek olamayanıda erkek yapar :( Başka bir konuda deginiriz belki yine taşlar, ayrı degerli taşalar hayata insana ne etkiler ediyor, onların avraları dilleri yartılış amaçları frekansları nelerdir anlatırız.. Bu dişi altınada ucundan degindik Altık deyip geçmeyin daha niye para ettigini bilmeyen çok insan var.

neyse konu 3 6 9 du biraz dagıttım heralde aşagıda bu gece bu kadar devam ederiz İnşalah
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

El-Ensari

Kullanıcı
Katılım
27 Mart 2021
Mesajlar
828
Beğeni
2,312
Puanları
93
Ben şu an bu yazıyı yazarken hepiniz evrile cevrile uyuyorsunuz :( Sabah gördügünüzde görüş ve düşüncelerinizide belirtmeyi ihmal etmeyinki ben ne kadar anlatabiliyorum, siz ne kadar anlayabiliyorsunuz bakalım.

3 6 9 konusunda define de oldugu gibi pekte mütavazı olmayacagım ancak elinize verdigim usturayla saklmı keseceksiniz bogazmı onuda kestiremedigimden gerektigi kadar yüzeyden gitmeye calışıyorum. Evet Nkola Teslanın dedigi gibi 3 6 9 u insanlık anlasaydı bambaşka bir halde olurduk şu an kiiii son yüz yılda anlayan tek adam Nikola teslanın ışında içraaatında yol alıyoruz hala bu gün.. bende Nikola Tesla kadar olmasamda belki üç beş kişiden biriyim desem abartırmıyım biraz :(

Bu arada Nikola Teslayı anmışken bu adam 3 6 9 kavramını matematigini çözünce Evreni bir yaratanın oldugu kanatine kesin varıp Tek dogru dininde İslam olabilecegi kafasında yer ediyor. Bu vesileyle Müslüman olma arzusu kendisinde vuku buluyor. O günün İslam Ülke Liderleriylede bir kacıyla temasa geciyor konuda kimlerle temasa geçti yazsam konu dagılır hatta kapatılır. Adamı reddediyorlar hem gelmek istedigi yaşamak istedigi Ülkeler buna izin vermiyorlar hemde İslamı yönden görüşlerinin tesr oldugunu ima ediyorlar. Oda Müslümanım diye gittigi başvurdugu temasa geçtigi adamların zihniyetini görünce Müslümanlıktan vazgecen bir adamdır. Ancak ataistte degildir Allaha yada kendi degimiyle Tanrıya inanan biridir.

3 6 9 diziliminde her yol 9 a cıkar, her şey dokuzla başlar ve dokuzdan sonra olur her ne olursa. Altın oran ortada gezen kutsal geometri aslı gibi degil çogu düzmecedir örnek ay cicegi şekli yada arı paetegindeki altıgen bal haznelerinin ve benzeri bir çok şeyin gercek Altın oranla alakası yoktur. Gercek Altın Oran 6 rakamının kendisidir Harfe cevrildiginde bu VAV harfidir kiiiiii VAV harfinin bizzatihi kendisi gercek Altın oran ve şeklidir. Ben şimdi ne desem ancak nasip olan anlar VAV harfini ( Seçkinlerin Seçkinlerinde belirginleşip ortaya cıkar diye ifade etmiştir İbnul arabi bu harfe )... Ebcet degeri 27 dir. 2+7= 9 dur bu arada yine çünkü her gerçek yol 9 a gider. Yine Allahın Vahid ismi şerifinin semboludür. EL VAHİD in manası ise, Allahın Kudreti gizemi ve sırrı hakkında bizlere bilgi vererek, bizleri Ona yaklaştırmaktadır. Öncelikle Alllaha niyaz edip sonrasında dogru zamanda niyet ederek bu İsmi zikredenler şeytan ve kötülük ile arasına acılmaz perde çekmektedir.

Burda dogru zaman kavarmı önemlidir arkadaşlar her niyet her iş insanın istedigi saaatte olamaz her şeyin bir zamanı vardır. Eger dizilimi takip ederseniz yada en basiti Hz. Muhammet Peygamberimizin Sünnetini takip ederseniz gerekeni ögrenmiş olursunuz.

Bu konuyu burda okuyanların cogu defineci o yüzden dikkat edin define var diye gittiginiz araştırdıgınız yerlerde define olsa dahi kafanıza estigi zamanda alamazsınız. ZAMAN önemlidir ZAMAN evet NİYETTE önemlidirde,, dahası bu Matematigi bilmek daha önemlidir. Hiç bir şey bilmiyorsan bir daha bir hada dene :( kacak kazı yapın demiyoruz tabi,iiiii izin alın.

Hadi definecisin malüm formda define formu Altın Oran dedik zamnan dedik niyet dedik konuyla alakalı olan bu dizilimdeki 576 ya deginelim.
hani ben bazen konular acıp frekanlardan bahsediyorum yaaaaa Altının Son frekansı bu dizilimde 576 dır. Bakın bu günkü kullanılan osiloskop yada frekens pompaları bu frekansı 576-0 olarak verir yada okur yani bir sıfır artısı vardır neden böyle yapmışlar inanın bende bilmiyorum. Bu deger Som katkısız Net öz altındır ve ayar yoktur bundaaaaaaaa. İşlenmiş altının ise frekans degeri 490-0 den başlar 18 ayar üstü 540-0 e kadar gider, 540-0 buldugun yada aradıgın 24 ayardır bu arada. Arama yaparken 576 yı geçer Zaman olarak Nefs olarak Niyet olarak 666 ya yaklaşır hatta gecerseniz her şey yalan olur.

Niyet halis olursada YOKTAN var olur .

Arkadaşlar altın Erkege haramdır takması vucutla temas etmesi sakıncalıdır. İmam abiler kürsüden bunu söyler ötesinde bilgisi yoktur adamın. Gerisini ben analtayımmmm Altın dişidir, dişilik vasıflarla bezenmiştir Eger bir erkek altın takarsa bu vucuta sirayet eder bu nedenlede hormonlara zarar verir dengeyi bozar bir süre sonra kadın gibi hareketler, altın takan adamda vuku bulur. Kuranı Kerim eger bir şeyi yasaklamışsa boşuna yasaklamaz. Emrettigi her şeydede gözüken yada gözükmeyen Hayrlar vardır.

İlla takacaksanız Gümüş iyidir Erkege oda erkekligi dizginde tutar erkek olamayanıda erkek yapar :( Başka bir konuda deginiriz belki yine taşlar, ayrı degerli taşalar hayata insana ne etkiler ediyor, onların avraları dilleri yartılış amaçları frekansları nelerdir anlatırız.. Bu dişi altınada ucundan degindik Altık deyip geçmeyin daha niye para ettigini bilmeyen çok insan var.

neyse konu 3 6 9 du biraz dagıttım heralde aşagıda bu gece bu kadar devam ederiz İnşalah
Ustam, anladım ki şimdiye kadarki yazdıklarınız, bildiklerinizi sadece kırıntılarıdır,
**Tek endişem şudur ki, bu bilgiler, Okyanusun ortasında yüzmek gibidir.
***İbni Arabi , belki sahili görmüştü, lakin vardımı bilmem...
***Okyanusun ortasından sahile doğru yüzmek, elbette marifettir, lakin, birde Sahilden okyanusun ortasına doğru yüzmek var, ve tabii Okyanusun altında da başka başka Âlemler var...
***Diyeceğim o ki; Rabbim bizleri Sahili Selametten ayırmasın inşaallah.
 

Sedegor

Kullanıcı
Yasaklı
Katılım
11 Ocak 2016
Mesajlar
670
Beğeni
2,247
Puanları
93
Ustam, anladım ki şimdiye kadarki yazdıklarınız, bildiklerinizi sadece kırıntılarıdır,
**Tek endişem şudur ki, bu bilgiler, Okyanusun ortasında yüzmek gibidir.
***İbni Arabi , belki sahili görmüştü, lakin vardımı bilmem...
***Okyanusun ortasından sahile doğru yüzmek, elbette marifettir, lakin, birde Sahilden okyanusun ortasına doğru yüzmek var, ve tabii Okyanusun altında da başka başka Âlemler var...
***Diyeceğim o ki; Rabbim bizleri Sahili Selametten ayırmasın inşaallah.
İnşallah kardeşim. Bilmek önemli degil yapabilmek önemlidir. Birde bildigini kiminle ve ne kadarını nerde ne zaman paylaşacagını bilmektir. Şu ortamda ustarayı verip bogaz kestirmekte var kiminede sakalını düzgünce traş ettirmekte var. degindigimiz konu öyle basit bir konu degil. İnşallah hak edene faydamız olur Şeytanın kaşıgını tutanda ne yazdıgımızı anlamaz.
 

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
Katılım
22 Mart 2012
Mesajlar
9,453
Beğeni
16,737
Puanları
113
Konum
İstanbul
selamunaleykum,

işlerimin yoğunluğu nedeniyle siteye fazla vakit ayıramıyorum. günde bir kaç kez girip sitenin gene durumu ile ilgili kontrol yapmaya çalışıyorum.
bugun farklı birşey oldu, @sedegor usta nın yorumlarını okurken siteden çıkamadım. sayıların ne anlattığı ayrı bir mesele iken beni daha derine çeken ilahi dokunuşlarda vardı. çıkamadım konudan çıkamadım üsluptan. ustam eline gözüne gönlüne sağlık.

bir yandan @El-Ensari ustaya katılırken bir yandan da, yaz yaz ne yazarsan yazda okuyalım diyorum. değişik bir tarzın belkide değişik bir ilmin var ustam. hani bir çok cami gezersin de, çoğu vaazin anlattığı seni durdurmaz çıkar gidersin, ama bir kaçı vardırki hiç durmasın anlatsın dersin. sende değişik bir aura var. devamını bekliyorum inşAllah.
 

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Katılım
26 Mart 2018
Mesajlar
3,083
Beğeni
9,712
Puanları
113
Yaş
61
Konum
Ankara
Sedegor ustam,
Konuya başlarken istişare etmiştik, bir takım çekinceleriniz vardı , iyi ki başladınız, bu temelde başladığınız yazı felsefe-matematik arasında seyrine devam ediyor. Definecilik üzere (en azından başlangıçta benim için) yola başlamıştık ama konu farklı bir boyuta gitti. Eminim sizin yazının fikrini beyan etmese de sürekli takip eden bir izleyici grubu var.
Bu tip yazılarda fikir beyan etmek zordur konu fazlasıyla geniş şu güzelmiş demek için ki konu henüz başlangıçlarda sayılır. Bahsettiğiniz kavramların her biri ayrı bir ilim veya bilim. Bu konuda söz söylemek için akademisyen seviyesinde fikir sahibi olmak gerek. Anlıyoruz, anlamaya çalışıyoruz emin olun, yorum gelmeme sebebi ilgisizlik değil ezberden çıkaran sözlerin verdiği şaşkınlık.
Siz yazmaya devam , bizler okumaya devam.
Varolun
 

Sedegor

Kullanıcı
Yasaklı
Katılım
11 Ocak 2016
Mesajlar
670
Beğeni
2,247
Puanları
93
Eyvallah sanırım arzu ettigim uyanışa Siz arkadaşları davet ederken öte yandanda Haddi Cizgiyi aşmamaya gayret ediyorum.

Konu Bu saatten sonra Ledünni ilme doğru gidecek. Ledinni İlim Bende yok arkadaşlar Kimseye yanlış anlayıp gözünde benide abartmasın. Bu İlim Allahın İstedigine Verdigi bir İlimdir. Hz. Muhammed Muhafaza ederken Kapının Anahtarı Hz Aliye verilmiştir. Elbette Bildigimiz bilmedigimiz Bir kaç tanede Veli Kul vardır.

Bunun Ötesi Nikola Tesla dedik ya yada şurda benim yazdıgım şeyler bunlar bizim kendi arzumuzla kafa patlata patlata Bu ilmin ancak Matematigini azıcık ucundan hesaplayabilen insanlarız. Teslanın beyaz kuşlarının fısıltısı, bizimde arada esen rüzgarımız sebebtir. Ancak Ve HAŞA bu İlim sahibi oldugumuz iddiasında degiliz ve olamayız. Şayet Bu ilim bize verilmiş olsa bizde bunu burda yazıp yada başka yerde ahkâm kesecek olsak bu ciddi bir sorun demektir. Bu ilme gercek sahip olan O Eli öpülesi insanlar sahip oldukları ilmi kendilerinden bile saklamaya calışırlar, kimse bilmesin isterler. Ben Hacıyım ben Hocayım ben Veliyim ben Evliyayım diye ortaya kendilerini atmazlar.

Ledünni İlim Tüm İlim Aklına gelen yada gelmeyecek her şeyin en başındaki ve sadece gercek olan tek ilimdir. Bak altında barındırır tüm bilim dalları bu ilim altına girer demiyorum. Bu İlim Allahın Var ettigi Tek İlimdir diyorum.

Şimdi Akademik yöne gelecek olursak bu konuyu yine ancak Matematiksel olarak konuşabiliriz kiii oda çok kısıtlı :(
Çünkü Branşı oldugu çok bildigi Profu oldugu tüm Bilimler sadece insanların Buluş ve görüşlerine dayalı çok yetersiz ancak yinede ihtiyaçtır. Keza Metematik İnsanoglunun bildigi en önemli dal iken bu olmadan bak biz Ledünni ilmin Matematikle kısmı çözüleceginden bile bahsedemezdik.

Ancak yine diger bir olay şudur kiiii İnsanlık ne Felsefeyle ne Kimya ile kısacası Üniversiteste düzeyinde ögretilen hiç bir şeyle yaşamazlar.

Eskiden Ledünle yaşarlardı verilmesede bilirlerdi.

Ancak tam degilsede Bin yıla yakın Havvas, Cifir Gibi İlimlerle yaşıyorlar. Havvas ve Cifir yada yazmaya bile tenezzül etmedigim bir çok sözde ilim ile hayatını idame ettirirken de Ben Ehli taraftayım sananlarda çok. Bu gibi ilimleri Harut Ve Marut insanların nefislarine savaş açmak için getirmişlerdir. Ve Kendilerinede nefis verilmiştir kiiii İnsan mı önce bozulacak yoksa Harutla Marutmu.

Sonuç İnsanda yenik düşmüştür bu gün Harutla Marutta Yenik düşüp hemde insanların içerisinden cıkamamışlardır. İlk başta fitneyi yayar Birinci arşa cıkar sebeb oldukları kargaşayı dinlerlerdi. Sonraları kendi nefisleri dahada yenik düşünce O birinci arşa bile cıkıp sebeb oldukları şeyleride dinleyemez oldular.

 

Ekli dosyalar

  • images.jpeg
    images.jpeg
    31 KB · Görüntüleme: 35
Moderatör tarafında düzenlendi:

Sedegor

Kullanıcı
Yasaklı
Katılım
11 Ocak 2016
Mesajlar
670
Beğeni
2,247
Puanları
93
Şu yukarda verdigim dizilim taplasu Fibonaci diye bilinir. Kimine göre felsefenin kendisi kimine göre başka başka şeylerin aritmetigidir. Bu gün Tüm dünya insanları Egitimini sadece Iblisin mutfagından cıkan müfredatla almaktadır. Hak malisef uzun zamandır zaiy edilmiş Batıl ise kurtarıcı ilan edilmiştir. Yine Hz. Muhammed ne diyor ( Ümmetim 73 fırkaya bölünecek ancak tek bir fırkaya Cennete girecek ) bu gün bölündük. Her bir fırka yada hepsi ben Naciye olan Fırkayım tek müslüman benim digerlerinin yolu yol degil diyor. Bu arada Naciye ne demek 3 6 9 a göre matematiksel yani ebceti bize ne verir kesinlikle deginecegiz.

Sayılara bakarak kim hangi Matematikle yaşıyor bunu görmemiz bile mümkün. Siyaset degil işimiz Tarih degil işimiz din ile siyaseti aynı arada konuşmak suçtur bu Ülkede. Layik bir Ülkeyiz ve Müslümanız desekte kendimizi kandırırız. Çünkü Layıkligin anlamı ve kavramı İslamı reddiyedir. İlahsızlık demektir. Türkce anlamı kibar naif kültürlü insan gibi gelisede kelime Türkce olmayıp tam net manası Allahsız olmaktır.
Degil sadece Ülkemizde Tüm dünya Yukardaki Piramit içerisindeki çizelgeye göre yönetilmektedir. Bizde Layiklik vardır oda sadece bizdedir. Diger Ulus devletler ise Din ile siyaseti ayırmayarak Siyaseti Dinlerine alet edenlerdir. Onların dinleri ise Zaten Layıkliktir.



Benden olan zaten tahayyülde bizden olupta kandırılanda umarım hesabını yaparak kandırdılar bizi diyecek kadar İnsan olur. İnsan Beşerdir İnsanı kandırmak içinde Şeytan vardır ayıp olan yanlışa gitmek degil dogruyu reddetmektedir aramamaktır.

Yine ZAMAN kandırıldım DEME uyanış ZAMANIDIR. Sen istesende istemesende UYKU bitmek üzere ZAMAN da.

Hatta bittide sadece ZAMANI geriye ZORLAYANLAR var. Zaman gidermi geriye EVET şu an gel Gitte.

Şu definecilerin Merakını cezbeden Tarsus kazısıda iyi oldu belki. Azıcık zaman istiyor konuşmak için oda uhde kalmasın Ölmez isek konuşuruz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst