Neden Define Bulamıyorsun? Yazan @Sedegor | Sayfa 15 | Define işaretleri ve anlamları
  • Hoş Geldin Ya Şehr-î Ramazan

Sedegor

Kullanıcı
Katılım
11 Ocak 2016
Mesajlar
658
Beğeni
2,217
Puanları
93
Yaz yiğido yaz zamanı gelince bir kırıntısı bile bir sürü çağrışım yapacaktır şimdilik bize deli derler boş geyik muhabbeti yapıyorlar kafayı sıyırmışlar deselerde günü gelince çok hayıflanırlar yaz yiğido yaz
Delioglan Ben cay içip azıcık uyuyacam . Sen çok malgal yakıyon eti az ye :( Çay yine temiz onada ilaç atsalarda :( çayı iç :( define aramaya gittigin yerede mangalla gitme :( Kafan durur :( zaten az çalışıyor :(

Hoş sen işin gırgırındaydında :(

Bu gördügünüz Adama define ile alakali yer vereyim, ugraş, cikar dedim. Kabul etmedi, yok dedi. İste boyle yigit adam, bu Delioglan.
 

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Katılım
21 Temmuz 2017
Mesajlar
5,094
Beğeni
13,278
Puanları
113
Delioglan Ben cay içip azıcık uyuyacam . Sen çok malgal yakıyon eti az ye :( Çay yine temiz onada ilaç atsalarda :( çayı iç :( define aramaya gittigin yerede mangalla gitme :( Kafan durur :( zaten az çalışıyor :(

Hoş sen işin gırgırındaydında :(

Bu gördügünüz Adama yer vereyim ugraş dedim yok dedi Haa. O kadar Adam bu Delioglan.
Yahu sen beni övdünmü gömdün mü anlamadım Allah'ın yiğidosu ben aramam bilirsin nasipse beni bulur şimdiye kadar arayıpta bulanı doydunmu bir kişi hariç 👍 benim işim çay mangal dost muhabbeti üç günlük dünyada hiç uğraşamam 😂
 

Sedegor

Kullanıcı
Katılım
11 Ocak 2016
Mesajlar
658
Beğeni
2,217
Puanları
93
Selamun Aleykum
Bu kadar mevzudan sonra birazda LETAİFLERDEN bahsetmezsen bu konu eksik kalir @sedegor ustam.
Kaderim Sen Cubukcusun Yapmayı bilirsin cubugu, Yaptıgın cubukta degil Marifetin cubugu kullanandada oldugunu bilirsin.

Bu kadar yazı yazmışken Çubuk hangi Metalden nasıl yapılır cubuk nasıl kullanır gel beraber onuda yazalım yada Sen zaten çok yazdın Cubuk nasıl yapılır diye , ,bende azıcık katkıda bulunayım yazdıgımız cubuk olayınıda azıcık toparlayalım. Konunun başında yazsak Yeme içme desek deli diyen daha çok olurdu. Şimdi Mevzuyu kavrayan sayısı azıcık cogaldı.

Buda zor haaa elin adamı metitasyon yapıyor domuz eti bile yiyor. Yalan yanlış Aura temizliyor Çakra açıyor.

Dogru yöntem .Kırk gün Etli Sütlü yemeyin :( Az yiyin ölmeyin ama :( Yok izdivayada cekilmenize gerek yok :(

Bu arada yediginiz ekmekse ona bile dikkat edin Genetigi degişmiş bugday unundan olmasın. Geni degişmemiş yiyecek ne nerden bulunur bu işide artık siz çözün. Zor iş biliyorum ama bulursunuz. Suyu bol bol içebilirsiniz. Şöyle dagdan Su gibi Su için çünkü Musluk sularıda bozuktur haaa.

Vucutu bir yandan temizlerken,

Bu arada En azından 5 vakit namazı kılınkiiii Çakra dedikleri noktalar acılsın Namazdaki hareketler Yedi çakra dedikleri yerleri calıştırmaya bire birdir. Namaz Allahın ihtitacı olan bir şey degildir. Isteseydi Yatarak kılın derdi. Namazda bir çok önemli Husus oldugu gibi. Kılarken yaptıgımız hareketler çok önemli ve hayrımızadır. Şimdi cubuk konuştugumuz için Çakraları açtıgı işlevi yeterlidir burda.

Adam çaķramı nasıl acarım Auramı nasıl yükseltirim diye gidip iblisin yöntemlerine sarılıyor.

Lan önünde bulunmaz İlim var işte yapsana.



La alın size Altın bilgi hemde beleş :(

Ama hakkıyla yapın.

Yazıyımmı daha @Kader25

gardaşım yaparlarmı yazsak :(

O saatten sonra Allah nasıl bir frekans jenarotürü Yaratmış belki görürsünüz Niyet halis olanda Kalbini Vucutunu hakkıyla temizleyende olur bu iş.

Ula ben bunun cihazını yaptım yine boş Elime aldıgım cubuk kadar olmadı haaaa olmazda. Çünkü Beni Yaratan Allah, Benim yapabildigim bir cihaz. Allahın Kuluyla başka bir şey kıyaslanamaz . Ancak Kul kendini bildigi sürece. Hep yazacagım bunu Kendini tanımak kendini bilmek Her şeyin başı bu.

Şimdi Minarel elemek hoş işte yaw adam daha kendi vucutundakinden eleyemiyorki kendini. Toprakta ne varsa İnsan vucutundada o vardır. Vucutta tuzda vardır. Minarel elemeyi felan boş verin. Kendinizi temizleyin. Cubuk suya tutunca yıkanır tertemiz olur. Ancak insan yıkanmayla paklanmaz öyle zanneder

Gerek yok cubuk hareketlerini yazmaya senin konulara baksınlar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Sedegor

Kullanıcı
Katılım
11 Ocak 2016
Mesajlar
658
Beğeni
2,217
Puanları
93
Arkadaşlar Müsadenizle konuyu kapatalım. Allah Razı olsun müsade ettiniz konu istedigimiz şekilde gelişmede bence geldi sonuna. Ben bu kadar cabuk bitsin istemiyordum uzatıyor gözükme sebebi SİNDİRİLSİN istememdendir.

Çünkü Sıfır anlatılmadan Birin ne oldugunu anlatmak boşunadır. Her şey Hesaptır. Konu bile bilerek degil ha bilmeden bir hesaba göre gelişmiş Bundada vardır bir Hayr. Sayfalara baktım yazılara baktım benim kurguladıgım şey olmasada olması gerektigi gibi olmuş sanki :(

Hani anlayan anladı Sonu olmaz bu konununda. Ben bir cahil kulum. İleri gitmek istemiyorum. Olurya gaflete düşer istemeyerek yazılmayacak bir cümle sarf ederim , olmaz. Sonra kendimi affedemem belkide. Konuştugumuz konular benim Cürmümü çok aşıyor. İlme vakıf degilim, bazı ufak tefek hesaplamaları metamatik işlemlerini çözmüş degil çok çok azıcık farkına varmış biriyim. Bunu dedimya Nikola Tesla gibi bir adam bile yapmış. Bu saatten sonra konu sapar saptıran çıkar. Türkçe lastik gibi dil zaten kelime cümle cimbızlayan olur. Tadında bırakalım istiyorum.

Bu arada Konuyu kapatıp gittigimde yok. Ben defineciyim :( bir define Formuna takılmadan olmaz. Boş bir sayfa buldunmu yazarım ben. :( Konuda Kiminin koltuguna İblis geçti :( Şeytanı bacagından asalım dedim havlıyor dedim :( Adamın sucu yok zayıflıgına ona onu yaptırana dedim. Geçmişte vardır bir kini bana İnsandır hata eder belkide o gün suç bendedir bilmiyorum. Ben O eski ben degilim ama. Haa eskidende kötü degildimde :( belki azıcık daha Sert bir adammıydım ne :( çabuk sinirlenir küfür ederdim :( hak ediyor diye düşünür içimi soguturdum. Megerse Şeytana yenik düşermişim. Neyse bilmiyorum işte bana takıntılı bir kesim var işte bu alemdede :( olsun oda olacak elbet.

Lisanımızda hata vardır Affola. Dogaçlama yazdım. Klavye Türkçe degildi. Düzeltme zamanı siteden kaynaklı azdı 30 saniye gördügüm hataları düzeltemedim. Nokta virgül es geçtim. Yani bu kadar işte :(

Cümlenize Hakkımız varsa helaldir. Sizlerde Helal edin. Aranızdayım yine ama bu konuya şimdilik ara verelim kapatmasakta. Bana böylesi hoş geliyor şu an. Uygunmudur sizcede ?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
Katılım
22 Mart 2012
Mesajlar
9,441
Beğeni
16,681
Puanları
113
Konum
İstanbul
Atatürk Layıklikligi Dinsiz oldugu içinmi dayattı sorusu cıkarsa burda. Bilmiyorum belkide degildi ancak Dünya düzenine bir süre güçü yetmeyince belkide bir asır böyle olsun kanaati kendisinde harc olmuş akabindede belki bir vasiyet yazmıştır :( olurmu olur :( Tarihe bakın anlatabildigim kadar hesap edin 19 larda 9 larda 1919 da Atatürk neler yapmış. Bu güne gelin asrı üzerine koyun 2019 ne olmuş ne başlamış. 2023 ün ilk 19 da iki gün sonra. O gün gündeme bakın. Acılan ne kapanacak ne düşünün. Gaybı elbet Allah bilir biz sadece hesaba bakar ve Niyet ne Niyetler ne olursa Ne olur onu tahmin ederiz.

ustam bu tarihte kaçırdığımız ne vardı ? gündemi de takip edemedik, olağan dışı ne oldu ?
Ne olması gerekirdi?
Neden olması gerekirdi ?
Ve neden bu tarihte olması gerekirdi ?

Lisanımızda hata vardır Affola. Dogaçlama yazdım. Klavye Türkçe degildi. Düzeltme zamanı siteden kaynaklı azdı 30 saniye gördügüm hataları düzeltemedim. Nokta virgül es geçtim. Yani bu kadar işte :(

Cümlenize Hakkımız varsa helaldir. Sizlerde Helal edin. Aranızdayım yine ama bu konuya şimdilik ara verelim kapatmasakta. Bana böylesi hoş geliyor şu an. Uygunmudur sizcede ?

başkalarını bilmem sedegor ustam. bence uygun değil :) devam edelim inşAllah.
 
Son düzenleme:

Sedegor

Kullanıcı
Katılım
11 Ocak 2016
Mesajlar
658
Beğeni
2,217
Puanları
93
Bir Şiir yazdım NUN' u , anlayana
Anlayan koysun Şiirin adınıda !!!

Amâ imiş Gözlerim, Sahte Dünyada
Ağ babasının ilmi, bilimi Şer Kabala
Siyah Olmasa Gafil, sana, akta kara
İblisin düzeninde yokki, tek Lokma
Çalışıp kazandıgında Helâl Sanma

Geç gelmişiz, Son düzlükteyiz ya
Uydum İmanın, İslamın şartına
Kovdum Şeytanı, Tövbe İstiğfarla
Ama, Ekmegin içine girmiş bu ara
İşlemiş taki iliklere, bedene Ruha

Yaşasam Hangi ekmek, hangi suyla
Çeksem izdivaya kırkar gün ard arda
Bitmez cilehane, akı pâkı buluncaya
Bulunmaz bu günde ne ak,ne pâk ara
Şaştım kaldım, divaneyim Şu-a, da

Gördüm Hakikati Hurufu Mukatta da
Gözüm yoktu çokta, Lam Elif Nun da
Gelde anlat, anlayacak kul kaldıysa
Bu Rüya! Gercek diye inada yaşayana
Zordur anlaması, Lugat aynı olsada.

Yaz köşeye Muktedirdir Zaman, aklına
Bu gün cehalettir, kaç diploman varsada
Hurafe Zirvesinde sahte ödüldür sana
Yaşaki göresin,diyecek yer degildir bura
Araki bulasın Ummanda küçüçük damla

Geçmedik tek, NUN un kıyısından daha
YaHu senin aklın bu kadarıda almıyorsa
Daha Kelime degil,hece,kıyı şu kumsalda
Lan otur ağla, bu ne gırgır bu ne şamata
Yaz kenara, farkındayım ben nasip yarına

İster götür, anlamadım de sakallı imama
Hutbesi onaylı, kendisi maaşlı memur ya
Laiklik catısı altında,Müslüman olurmu la
Sen yaz kenara, Açılacak Hurufu Mukatta
Sen koy aklına , Feleğin hesabı çattı anâ

Dokuz Feleğin,çarkına çokmak soktular
Çomagı sokarsak Zaman durur sandılar
Felegin Çarkını, Kullara kötü sundular
Mutlak Kader degişir algısı oluşturdular
Hesap Üstünde Hesabı olanı Sakladılar

Vav la başladı añ, Kalemi Yarattı Yaratan
Levha idi bilinen bilinmeyen Alem-i Cihan
Bozmaya uğraştı başta İnsanı Şeytan
O başardı Sansın, bozulmaz bizdeki Kan
Böldü yetmiş üç fırkaya, tek yeteriz Ona
Yokmu azık Naciyem ? Gün oldu Akşam

19 Ocak 0023
Yazan Sedegor İrfan

Yazdıgımı Şiire döktüm bak kısa oldu böyle :(

Kalemimi Batırtmayın La Ruhumun mürekkebine. Sakla dursun okudugun Bir ara yine okursun. Aglayabiliyorsan Anlarsın bu gün degilsede sakla sen dursun hele. Gelip buraya kadar yazdıgını anladım diyene söz konu açarım. Ama önce yazılan.
 
Son düzenleme:

Kafkaslı

Vip Üye
Katılım
3 Nisan 2013
Mesajlar
1,070
Beğeni
3,454
Puanları
113
Değerli kardeşimiz, usta yazmis bizde katkida bulunalim

(Be) harfinden çikan 3 nuru biridir
Ehl-i sünnetin bir ekolü olan Eş’arilere göre, Allah’ın subuti sıfatlarının sayısı yedidir: Hayat, İlim, İrade, Sem’, Basar, Kudret, Kelam (Maturidi’de Tekvin de var. Eş’aride Kudret sıfatı Tekvini de ihtiva eder).
Birçok konunun yedi rakamlı olması, Allah’ın yedi subuti sayısına uygunluk göstermesi açısından önem arz etmektedir. Çünkü, her şeyde bu sıfatların tecllilerini görmek mümkündür: ne anlatmaya nede ifade etmeye gücümüz yeter sadece dokunuruz (mim) harfine
Mesela: canlı-cansız her şeyin varlığı, yaratanın hayatını gösterir. Çünkü hayatta olmayan bu işleri yapamaz.
Her şey Allah’ın sonsuz ilmini, kudretini gösterir. Allah’ın iradesinin olmadığı hiçbir şey var olmaz. Her şey de Allah’ın görmesi, fıtri ihtiyaç sesini duyması söz konusudur.
Kelam sıfatı, canlı-cansız her şeyde kendini gösteriyor. Bunların bir kısımında malum kelam tecellisi, bir kısmında da mücessem kelam tecellisi vardır. Kur’an'da göklere de vahiy edildiği ifade edilmektedir. Demek ki her yerde, her şeyde, Kelam sıfatının bir tezahürü olan vahiy ve ilham söz konusudur.
Bir de yedi sayısı Allah’ın EBED isminin sıfatının ebced değeridir. Bu bakımdan da bakıldığında, -deyim yerindeyse- gerek evrenin armonisindeki ontolojik modlarının, gerek ibadet kodlarının -önemli derecede- yedi sayısıyla tevafuk etmesi, söz konusu ilahî isim ve sıfatlarının bir nevi tezahürüdür, denilebilir. Göklerin yedi kat olması, Fatiha suresinin yedi ayetli olması birer misal olarak verilebilir.
Mim harfinin ebced değeri kırkdır. Hz. Muhammed (asm)’in isminin ilk harfi mim’dir. Hz. Muhammed (asm) kırk yaşında peygamber oldu. Alimlerin bildlirdiğine göre, Elif-Lam-Mim’deki Mim harfi, Hz. Muhammed (asm)’e işarettir.
Allah’ın ALÎM isminin / İlim sıfatının son harfi Mimdir.
Kur’an’da kullanılan ve mukattaat / Şifreli harfler denilen on dört harften biri de Mim harfidir. Mim harfi bu sistemde on yedi defa tekrarlanmıştır. Kur’an’da Allah’ın sonsuz ilminin tezahürleri vardır. Bunların bazıları Mim harfinin kullanıldığı yerlerdeki harika tevafuklarla ilgili olabilir.
Burada şöyle bir misal verilebilir: Kur’an’da / Besmele’de geçen isimlerden biri er-Rahîm’dir. Bu ismin son harfi Mimdir. Bu ismin ebced değeri, 289 = 17x17’dir. Bu ismin (Besmeledeki şekliyle) Kur’an’daki tekrar sayısı: 34 = 2x17’dir. Bu ismin son harfi olan MİM’in şifreli surelerdeki tekrar sayısı: on yedidir.
Mim i anlatsak ciltle kitap olur kurbanlar
Varsa takilan kafaniza açiklamaya hazırim
 
Üst