Ey canlar size harflerin bütün sırlarinı anlatayim.
Bütün sırların tamamı eliftir.
@sedegor usta ya katıldım sağolsun usta derya sıkıyor kendini açmıyor kapalı kutu.
sıkma usta zahiri anlat anlatki olurya bir kardeşime sebep olursun.
Dedimya bende katkıda bulunayım noktanin binde biri kadarda olsa ,açsamda sonra kalbim ikilemde kaldı çünkü sır hazır olana verilir .
Biz bildigimizi anlatırız millet sayı arar çarpmanını arar bu sır la defineyi nasil bulurum derdine düşer
Kalbinde dünya olan bu sırları nasil anlasinki ?
Alemde var olan her eşya Hakk’ın sanat ve kudretine aynadır. Bütün kuran harfleri hem allahin sözü hemde aşkın aynasidır sırrıdır Güzel yüzler de O’nun güzelliğinin aynalarıdır ve onları sevmek aslında Allah’ı aramanın yoludur. Çünkü göz ve kalp o güzellerde görüneni değil, görünende tecelli eden ilahi güzelliği
İfadesidir nasil sırrı ifşa edelim
sır
Varlığın ilk harfi, keza odur! Yani Varlığın başlangıcı… Keza sırrın başlangıcı da ona varır. Aynı şekilde ahirin, yani; Sonun harfi de yine odur! Onunla başlar… Yani; Onun baş harfi ile… Böylece ahirin de sırrı o olmuştur.
Eline tesbihi alinca ALLAH dedigini duymayan nereye baksa tefekküre dalmayana .nasil anlatirım kalbinde zerre dünya olan bu kuran harlerinin sırrinda zerre koparamaz anlayamaz okumadan öteye geçmez her şey kitaplardada yazmaz.
Eğer gerçekten istiyorum ben elifi anlamak istiyorum diyen varsa
Ben âşk ilmine talibim diyen varsa bana özelden yazsın inşallah
Eger yinede usta sen yaz harflerin sırrinı anlat diyen varsa yazarim ebcediyle beraber ezelinden başlagıctan yazarim sonra deli dersiniz kafkaslı kafayı bozmuş dersiniz ama okumadan öteye geçmez
Kurbanlar