Sedegor

Kullanıcı
Yasaklı
Mübarek keşke harflerin sırını öğrenmektense
Yaşayarak anlasadık hakikati anlayarak bulsaydık ne güzel olurdu
Nasip Nasıl gelirse öyle anlarız yaşmi getirir hayatmi zamanmi, öğreti gelsin yeterki öğrenmeye calisalimda gerçeği arayalimda hayatmi getirir yelmi selmi o nasip
Belkide Yemenden gelir geleceği varsa
Define Makanindan bile gelir :( nasip.

Son düzenleme:

Sedegor

Kullanıcı
Yasaklı
İllâ olacak
Beni fazla övme mubarek biliyorum tevazu sahibisin sana masallah verdin ayaği çekildin

Bu arada kuran harflerinin hikmetini anlatirken icinizde tasavvufa karsı olan varmi bilmem gerek ?
illa olacak :( karşı :(
Dedik ya Akın ak oldugunu Kara gösterir diye Şiirimizde :(
Her şeyin Tersine giden gösterecek bazen :( tasavuvufa karşı olan olmasa, defter dürülmüş olurdu. Aç insan çoksa az zaman vardır Bol para olunca bitecegi zamandır. Olayın çok derinini bilmeyede gerek yok Dünyadaki para bile gösteriyor grafiklerde aşırı degişiklik var :( bir çöküş bir sıfırlama sonra bilmedigin yeni ve bol para.

Bol parada Allah kimin aklında, Aç insan anar Allahı çogunlukla. Aç Aç olmasa O Paralılar olmazdı dünyada
Ama eziyeti çeken açsa hele birde İsyan etmiyor Şükür varsa ne mutlu Ona.

Son düzenleme:

Kafkaslı

Vip Üye
Ey canlar size harflerin bütün sırlarinı anlatayim.
Bütün sırların tamamı eliftir.

@sedegor usta ya katıldım sağolsun usta derya sıkıyor kendini açmıyor kapalı kutu.
sıkma usta zahiri anlat anlatki olurya bir kardeşime sebep olursun.
Dedimya bende katkıda bulunayım noktanin binde biri kadarda olsa ,açsamda sonra kalbim ikilemde kaldı çünkü sır hazır olana verilir .
Biz bildigimizi anlatırız millet sayı arar çarpmanını arar bu sır la defineyi nasil bulurum derdine düşer
Kalbinde dünya olan bu sırları nasil anlasinki ?
Alemde var olan her eşya Hakk’ın sanat ve kudretine aynadır. Bütün kuran harfleri hem allahin sözü hemde aşkın aynasidır sırrıdır Güzel yüzler de O’nun güzelliğinin aynalarıdır ve onları sevmek aslında Allah’ı aramanın yoludur. Çünkü göz ve kalp o güzellerde görüneni değil, görünende tecelli eden ilahi güzelliği
İfadesidir nasil sırrı ifşa edelim
sır
Varlığın ilk harfi, keza odur! Yani Varlığın başlangıcı… Keza sırrın başlangıcı da ona varır. Aynı şekilde ahirin, yani; Sonun harfi de yine odur! Onunla başlar… Yani; Onun baş harfi ile… Böylece ahirin de sırrı o olmuştur.
Eline tesbihi alinca ALLAH dedigini duymayan nereye baksa tefekküre dalmayana .nasil anlatirım kalbinde zerre dünya olan bu kuran harlerinin sırrinda zerre koparamaz anlayamaz okumadan öteye geçmez her şey kitaplardada yazmaz.
Eğer gerçekten istiyorum ben elifi anlamak istiyorum diyen varsa
Ben âşk ilmine talibim diyen varsa bana özelden yazsın inşallah
Eger yinede usta sen yaz harflerin sırrinı anlat diyen varsa yazarim ebcediyle beraber ezelinden başlagıctan yazarim sonra deli dersiniz kafkaslı kafayı bozmuş dersiniz ama okumadan öteye geçmez
Kurbanlar

Sedegor

Kullanıcı
Yasaklı
Ey canlar size harflerin bütün sırlarinı anlatayim.
Bütün sırların tamamı eliftir.

@sedegor usta ya katıldım sağolsun usta derya sıkıyor kendini açmıyor kapalı kutu.
sıkma usta zahiri anlat anlatki olurya bir kardeşime sebep olursun.
Dedimya bende katkıda bulunayım noktanin binde biri kadarda olsa ,açsamda sonra kalbim ikilemde kaldı çünkü sır hazır olana verilir .
Biz bildigimizi anlatırız millet sayı arar çarpmanını arar bu sır la defineyi nasil bulurum derdine düşer
Kalbinde dünya olan bu sırları nasil anlasinki ?
Alemde var olan her eşya Hakk’ın sanat ve kudretine aynadır. Bütün kuran harfleri hem allahin sözü hemde aşkın aynasidır sırrıdır Güzel yüzler de O’nun güzelliğinin aynalarıdır ve onları sevmek aslında Allah’ı aramanın yoludur. Çünkü göz ve kalp o güzellerde görüneni değil, görünende tecelli eden ilahi güzelliği
İfadesidir nasil sırrı ifşa edelim
sır
Varlığın ilk harfi, keza odur! Yani Varlığın başlangıcı… Keza sırrın başlangıcı da ona varır. Aynı şekilde ahirin, yani; Sonun harfi de yine odur! Onunla başlar… Yani; Onun baş harfi ile… Böylece ahirin de sırrı o olmuştur.
Eline tesbihi alinca ALLAH dedigini duymayan nereye baksa tefekküre dalmayana .nasil anlatirım kalbinde zerre dünya olan bu kuran harlerinin sırrinda zerre koparamaz anlayamaz okumadan öteye geçmez her şey kitaplardada yazmaz.
Eğer gerçekten istiyorum ben elifi anlamak istiyorum diyen varsa
Ben âşk ilmine talibim diyen varsa bana özelden yazsın inşallah
Eger yinede usta sen yaz harflerin sırrinı anlat diyen varsa yazarim ebcediyle beraber ezelinden başlagıctan yazarim sonra deli dersiniz kafkaslı kafayı bozmuş dersiniz ama okumadan öteye geçmez
Kurbanlar
Dedik yine şiirde :( Kelime degil daha hece damlada zerrecik degil şu kumsalsa Umman orda :(
Yok Yorulma bence isteyen olursa sen bilirsin. Okuyacak adama zaten vardır Google Amcada açsın okusun.

Bak bak :( bana soruyorlar gardaş bazen o kadar ugraştın define cıkardınmı yada cıkarırmısın diye yada gibi. :( ben diyorumki nerde define var buluyorum da :( define degil mesele onu keşfetmek degil mesele. La ben Buldugum defineyi cıkaracak adam bulamıyorum :( Deki sen adammısın :( belkide bende degilim. Ama inan çok aradım son zamanlarda inan bulamadım Adam gibi Adam. Elif gibi adam. Define aramayıda bıraktım. Tek başına olmuyormu ? Tek başına cıkaracagım yeride belki ben bulamadım. İşin puştlugunada tenezzül etmedim etmem.

Yani kapansın konu :( Biz yazmayla belki bitirimeyiz bizim kalemimizde yazar. Ama bitmez yaz yaz bitmez. Yinede konu ahanda sende :(

açık kalsın yinede :( bir rüzgar eser iki kelimeden adam küp cıkarır.

Son düzenleme:

Kafkaslı

Vip Üye
@sedegor dostumun konu işleme metodu farklı.
Bizim konuyu işleme metodumuz farklı.
Usta cebir ilmiyle aşk ilmini hayat metodunu harmanlamış.
Bız ise sadece aşk ilmine odaklamişız
O yüzden tasavvufa karşı olan varmi diye sordum

ALLAH CC hepnizin ilmini artisin.

Kafkaslı

Vip Üye
açık kalsın yinede :( bir rüzgar eser iki kelimeden adam küp cıkarır aynen
belki paha biçemiyeceği bir hazine bulur
Baziları sadece kumsala denize bakar bazilarida hem kumsala hemde kumsalda ne karadar kumtanesi oldugunu görür görmekle bakmak aynı şeý deyidir mübarek

Sedegor

Kullanıcı
Yasaklı
açık kalsın yinede :( bir rüzgar eser iki kelimeden adam küp cıkarır aynen
belki paha biçemiyeceği bir hazine bulur
Baziları sadece kumsala denize bakar bazilarida hem kumsala hemde kumsalda ne karadar kumtanesi oldugunu görür görmekle bakmak aynı şeý deyidir mübarek
Şu Şiiri kavrasa yeter Ona. Şiirin Adını anlayana bıraktım ama, İşte yazılmıyor buraya. Yazılsa şiir Adsız kalmazdı ya , Anlayacak adam hayata hayatına Yazacak bu şiirin adını. Bak o kadar yazdım yazdım uzadı gitti konu, Topladım hepsini bir şiir etti. 11 sayfa yazı olmuş kaç kıta şiire sıgdı gitti.

Sedegor

Kullanıcı
Yasaklı
اَوْ كَصَيِّبٍ مِنَ السَّمَٓاءِ ف۪يهِ ظُلُمَاتٌ وَرَعْدٌ وَبَرْقٌۚ يَجْعَلُونَ اَصَابِعَهُمْ ف۪ٓي اٰذَانِهِمْ مِنَ الصَّوَاعِقِ حَذَرَ الْمَوْتِۜ وَاللّٰهُ مُح۪يطٌ بِالْكَافِر۪ينَ

Ya da onların durumu; içinde karanlıklar, gök gürültüsü ve şimşekler bulunan, sağanak bir yağmurda; ölüm korkusuyla, yıldırım sesinden kulaklarını parmaklarıyla tıkayan kimselerin durumuna benzer. Oysaki Allah, kafirleri her yönden kuşatmıştır.​

أَوْ كَصَيِّبٍ مِّنَ السَّمَاء فِيهِ ظُلُمَاتٌ وَرَعْدٌ وَبَرْقٌ يَجْعَلُونَ أَصْابِعَهُمْ فِي آذَانِهِم مِّنَ الصَّوَاعِقِ حَذَرَ الْمَوْتِ واللّهُ مُحِيطٌ بِالْكافِرِينَ
Ev ke sayyibin mines semai fihi zulumatun ve ra'dun ve berk, yec'alune esabiahum fi azanihim mines savaiki hazaral mevt, vallahu muhitun bil kafirin.

Ekli dosyalar

• 20230119_052815.jpg
    20230119_052815.jpg
    417 KB · Görüntüleme: 21

Sedegor

Kullanıcı
Yasaklı
114 Ayet içinde 29 Ayette 14 de 14

Ekli dosyalar

• 2023-01-22 21.58.10.jpg
    2023-01-22 21.58.10.jpg
    199.2 KB · Görüntüleme: 21