Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ustam bu köşenin çok önemli oldugunu düşünüyorum neden derseniz köşeler normalde en saglam yerlerdir ama bu köşede ortaya birde destek atılmış ve duvardaki bir yerlere bakıyor
ustam bu köşenin çok önemli oldugunu düşünüyorum neden derseniz köşeler normalde en saglam yerlerdir ama bu köşede ortaya birde destek atılmış ve duvardaki bir yerlere bakıyor
selam usta yeralt odalar ayni şekilde bir yer tesbit etim 4*4 kaalı 8m ama giriş kanalı doldurulmuş 2m kadar deneme ama hepsı dolgu harç bence orası son nokta alta inen yer olmalı yada yanlardan başka bir yere giriş olamaz oda içinde oda üsteki moloz taşlara baksanıza uzak değil tam benlık iş ah usta biz buluyoruz ama bir türlü kapağı açamadık kolay gelsin.
eee defineci** usta bende burlarda cok buluyorum ama maslat bu bitkinci kapa acmakta nasil getirmisler ve koymusla o yerlere hic bilen yok onca tonlarca avirliktaki taslar .
abi, burasi bir ön oda, bu oda gecis amacli kullanilan bir yer,. soyle dusun bir apartmanin girisi nasil ise burasida boyledir. iceriden o karsida gorunen kayaliklara dehliz gecisi olmali, mesafeyi goz onunde bulundurursan ne kadar mesafe oldugunu gorebilirsin.
bakin sunuda size soyleyeyim. bu oda agirlik odasi, sutunlar bilincli bir sekilde yapilip alttaki gecis odasinin yukunu hafif etme amacli. her ne var ise asagiya dogru inen merdivenler olmali,