Örnek: Acılmış kaya mezar. | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Örnek: Acılmış kaya mezar.

ersan

Vip Üye
Cevap: Örnek: Acılmış kaya mezar.

merhaba MaRCuSS usta burada bir kapali zemin alti kaya mezarin var cubuklan bir yokla bakalim bosluk alabilecen mi.

Son düzenleme:

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

sevgili kardeşim,diğer açılmış mezar odasını veren bulgular,kayanın kendinde mevcut.odayı veren oyması kanalı ve ön cepheden yanlamasına traşlanmış yer,çok açık bir şekilde ,başka bulguya yer vermeyecek ,oda mezarının özelliklerini vermekte.
buranın onunla bağlantısı yok. kayanın meyilli ön kısmından girişli. ilk paylaştığın 5. fotoya dikkatli bakarsan,kayanın üst kısmına kanal ve üste doğru odanın uzandığını veren oyma göreceksin. burası diğerinden daha teferruatlı ve önemli.hatta çevresinde bile mezar veren bulgular mevcut. yeterli tesbit yaparak konunu aydınlatmanı diliyorum.sağlıcakla ALLAH a emanet ol.

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

sevgili kardeşim,diğer açılmış mezar odasını veren bulgular,kayanın kendinde mevcut.odayı veren oyması kanalı ve ön cepheden yanlamasına traşlanmış yer,çok açık bir şekilde ,başka bulguya yer vermeyecek ,oda mezarının özelliklerini vermekte.
buranın onunla bağlantısı yok. kayanın meyilli ön kısmından girişli. ilk paylaştığın 5. fotoya dikkatli bakarsan,kayanın üst kısmına kanal ve üste doğru odanın uzandığını veren oyma göreceksin. burası diğerinden daha teferruatlı ve önemli.hatta çevresinde bile mezar veren bulgular mevcut. yeterli tesbit yaparak konunu aydınlatmanı diliyorum.sağlıcakla ALLAH a emanet ol.

Yorumun ıcın teşekkurler ustam,pekı gırıs yonu ıcın ne dıyebılırsın,alttakı ana kayanın dırek dibindenmı yoksa alt kısımda kalan meyilde tunel girişimi aranmalı dedıgım gıbı bosluk testınte sıkıntı yasıyoruz.kaya genel olarak yonu guneydır asagıda dere gecıyor degırmen vs var,bundan bıraz ılerıde 3 yıgma acılmış fırsat bulursam resımlerı eklerım.

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

sevgili markus,yığmaların burdaki bulgularla bağlantısı yok. bölgede ,uzun ve canlı bir yaşam olmuş demekki. başkalarıda vardır.
girişe gelince, benim yorumumdaki resimlere bir tekrardan göz at.resme bakışımıza göre, üstteki dahil ,oymalar sağ arka çaprazı net olarak veriyor.oymalara arkamızı verelim ve hafif sol çaprazımıza doğru meyilli kısıma bakalım.giriş görülür. kayanın kendisi ,altında ,oda barındıramayacak kadar büyük değil.arka kısmıda çok yükselmiyor. istenilen derinliği vermek için biraz alt meyilden başlar..
sağlıcakla.

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

Saol ikizceli abim,cok aydınlatıcı oldu,demek ıstedıgını net olarak anladım,bakalım gıttıgımde yenıden resımlıycem ınsallah dedıgımız noktayı buluruz,ilk 2 resıme dıkkat ettınmı ustam,yanına not dusmustum bu kayadan cok suphelendım dıye,uzerınde murc ve kanalı olan adam,sanırım ana kayanın sol caprazının arka kısmında kalıyor,yuzundekı murc ve ınce kanal tunelı verebılır,tabı tunelı bıraz daha alt kısımda meyılde bakmamız gerekıcek.

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

Abi,diger olayların yıgma vs bunların burayla alakası olmadıgını bılıyorum sadece bolgeyle ılgılı aklınızda dusunce olusması acısından onlardan arada bahsdıyorum yoksa burayla baglantı kurdugum fln yok saygılarımla.

A21MEDLi

Vip Üye

bu ters ''U'' larda bence çok şifre saklı,kayanın en üstündeki genişçe olan U kendi dibini verdiği gibi..açısı ölçüsü dahilinde tam istikametinide verebilmektedir eğer istikametinde mağara veya taş yığma veya tepeciğide verebilir...
altındaki diğer U ların açısını ölç,tam istikametini araştır.bunlar direk mezarı verir..(görünüş itibarıyla onları doğal olarak algılama yanılırsın.)
diğer yüksek kayada kare içine aldığım kısımda yere bakan bayan siması var..+ kayadaki doğal çatlağın istikametinde kapıya denk gelebilirsin?
1.resmindeki kaya genel itibarıyla insan kafasına benziyor yaa dibini veya baktğı istikametini araştır.

cantar

Kullanıcı

marcuss ben bu kaya ve altını beğendim kayadan iyi bahçe bordür taşı çıkar.....
üzerinde yağmur çamur demeden yürür gidersin...

Üst Alt