Örnek: Acılmış kaya mezar. | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Örnek: Acılmış kaya mezar.

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı
Cevap: Örnek: Acılmış kaya mezar.

A21medli ustam,konuya katkından dolayı teşekkurler,bahsettıgın mıhrap yada U seklındekı kısımları ben fark etmedım,buraya gelmeden gerıde kalan ınsan yuzu oyma ve kanalın oldugu kaya ,yuz gokyuzune bakıyor,arka kısım kayalık zemın ve bıraz yuksek geldı bana musaıt gıbı resımlerı eklıyorum,U ların karsısında bır tepe var eklıyorum,bırde merak ettıgım alt kısımda acılan mezarın ust kısmındakı dogal catlak,saga dogru bıtımınde oyma ve horosan kısım var,cok suphelı fakat sag kalması mucıze olur.

bu resımler U ların genel olarak baktıgı yon,karsıda tepelık alan var.

burasıda usta,kaya mezara gelmeden daha gerıde sen mıhraptan bahsettıgın ıcın gormenı ıstedım.

mıhrabın 5-7 mt batısı,karsımıza alırsak sol kısımda acılmış kasa.

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

Cantar ustam saygılar,bende cok begendım,sanırım bızden oncede begenenler olmuş,nasıp kısmet ustam,İkizceli abi,kayanın arka yuzunun farklı resımlerını eklıyorum,yıne arka sagda kalan kayalık kısım,bır tek alt kısımdakı meyıllı kısmı az resım almışım.

bu kayalık kısım arka sagda kalıyor,bu kayalıktan sonra az ılerde zemın altı acılmış.

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

beraber bir çay içtikten sonra, gidelim de size bir küçük kasa açalım buradan marcus usta.

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

bu resım acılan zemın altının yanından ana kayanın resmıdır.

ersan

Vip Üye

merhaba MaRCuSS usta vala cok bali adamsiniz kasai ve mrzar ikiside bir yerde ,,bende katiliyortum HARBICI ustaya .

nekadar net beli oluyor kil siraylan dizmisler gibi.

Son düzenleme:

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

beraber bir çay içtikten sonra, gidelim de size bir küçük kasa açalım buradan marcus usta.

bu gün markus kardeşime karşı bir yakınlık hissediyorum,kendiside nedenini tahmin edebilir. bu nedenle ,bölgenizi bilmememe rağmen,yerlerin tesbiti kabul ederseniz benden harbici ustam.bütün bulguları bir bir sadece detaylandırırım,diğer işlemlerine karışmam. yoksa burdan tarifle olmayacak kadar hem önemli hem detaylı.sıfır tesbitin giriş için hayati önemi olduğunu hepimiz biliyoruz. ersan ustaya yakınsanız,onuda davet edebilirsiniz. dünya gözüyle tanışılmış olur.
sağlıcakla kalınız.

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

bu gün markus kardeşime karşı bir yakınlık hissediyorum,kendiside nedenini tahmin edebilir. bu nedenle ,bölgenizi bilmememe rağmen,yerlerin tesbiti kabul ederseniz benden harbici ustam.bütün bulguları bir bir sadece detaylandırırım,diğer işlemlerine karışmam. yoksa burdan tarifle olmayacak kadar hem önemli hem detaylı.sıfır tesbitin giriş için hayati önemi olduğunu hepimiz biliyoruz. ersan ustaya yakınsanız,onuda davet edebilirsiniz. dünya gözüyle tanışılmış olur.
sağlıcakla kalınız.

sayın ikizceli ustam. gelirseniz sahsen ben çok mutlu olurum. bir hedefi beraber çözmekten ziyade, ikizceli ustamız ile tanışmak konuşmak tecrübelerinizi öğrenmekten haz duyarım. kısmet olurda gelir iseniz, sizi ağırlamaktan şeref duyarım.

böyle bir organizasyon hem sitemizin başarısını, hem bizim ekip olarak kabiliyetlerimizi, hem sitemizdeki bir ustamızın çözeüm talebini, hem de dünya gözüyle resimli anlatımlı define nasıl bulunur gibi bir canlı örnek konunun oluşmasını canı yürekten arzularım.

iş sahaya geçip bir hedefi çözmeye gelince ise,, orası marcus ustama kalmış bir durum. yeri sahibi olan kişi kendisi. davet eder ise bizde misafirlikten mutluluk duyarız. tabiki beraber bir şeyleri başarmak da büyük mutluluk olur. bu define işi öyle bir iştir ki, bir elin nesi var, iki elin sesi var dediklerini belki de define meraklılarına özel söylemiş bile olabilirler.

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

Allah razı olsun cumlenızden,benım kapım dostluga,durustluge inanan tum arkadaslarıma ardına kadar acıktır,yer,bolge,para bunlar benım ıcın onemlı degıl,onemlı olan bır seylerı paylaşabılmek,jhep beraber ortaya cıkarmak bır ekmegı bolusebılmek,daha once ıkızcelı abımı bır kac kez davet etmıstım,kendısıyle tanısmayı istişare yapmayı bende cok ıstıyorum,Harbici ustamıda tanıyalı cok olmamasına ragmen samımıyetıne ınanıyorum,madem boyle bır jest yaptınız bende sıze soz verıyorum geldıgınızde bunlardan cok daha degerlı kımsenın gormedıgı bakır bır alanda aslan surusuyle tanıstırıcam,Ersan kardesımıze beklerız yollar uzun demesse sayet,cok ballısınız dıyordu ,gel kapıyı kendın arala,bakalım ballımıyız yoksa senın kısmetınmi,Harbici usta,o kasayı yalnız bana acarsak olmaz,hepimize olursa tadından yenmez,burda sevdıgım deger verdıgım bır kac abim,arkadasım,dostum daha var onlar kendılerını bılıyorlar gelmek ısterlerse onlarada kapım acıktır,Saygılarımla.

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

Selamlar,sanırım ben sız gelmeden bır tane zemın altı tespıt ettım,acılmıs zemın altından ort. 30-40 mt ılerıde,yorum sızın.

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

Ersan bak bu culluk profosoru,hep girişlere ferma yapıyor:)

Üst Alt