Olayyyy Olayyy Olaaaayy Define Sitelerinde Bir Ilk | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Olayyyy Olayyy Olaaaayy Define Sitelerinde Bir Ilk

Gitti

Kullanıcı
Ustam bunlar zaten yüzeye çok yakından çıkar bizim burda muzedede var bi kaç tane.
Önemli olan içi. Bence müzeye haber verilmeli. Sonuçta kültürel miras. Sonra başınız ağrımasın.

Ustam ama cok yakın cıkmıs.Bildigimiz tek para derinligi bu .)))
Bi yaşıma daha girdim vallahi.

Müzeye gelince; asi ustanın zaten develtten sivil müze açma feragatnamesi var.O yuzden cıkartmakta sergilemek ve saklamakta serbest ona .))
Bu adamdan korkuyorum ben vallahi,kesin polis .)))

M.Yavuz

Kullanıcı
HİTİTLİ ustam,cenaze törenini bile defin şirketlerine taksitle yaptırmak zorunda kalan zavallı bir işçinin mezarında ne kalabalık olsun ki?:)
onun içinden,olsa olsa pişmiş topraktan yapılmış bir lekthos ve kayıkçıya bahşiş için konmuş,bronz bir sikke çıkar.rahatsız edildiğine bile değmez yani.;)

ECE07

Kullanıcı
Ustam ama cok yakın cıkmıs.Bildigimiz tek para derinligi bu .)))
Bi yaşıma daha girdim vallahi.

Müzeye gelince; asi ustanın zaten develtten sivil müze açma feragatnamesi var.O yuzden cıkartmakta sergilemek ve saklamakta serbest ona .))
Bu adamdan korkuyorum ben vallahi,kesin polis .)))
Öyle deme ustam bak beni de korkutuyorsun...

Gitti

Kullanıcı
HİTİTLİ ustam,cenaze törenini bile defin şirketlerine taksitle yaptırmak zorunda kalan zavallı bir işçinin mezarında ne kalabalık olsun ki?:)
onun içinden,olsa olsa pişmiş topraktan yapılmış bir lekthos ve kayıkçıya bahşiş için konmuş,bronz bir sikke çıkar.rahatsız edildiğine bile değmez yani.;)
Yahu sonucta kalabalık digmi kefenden ötesi.
ÖZellikle dini bütün romalı kardeşlerin mezarlarını açıp temizlemek,onları dünyevi eşyaların verdigi azaplardan kurtarmak lazım.

Bakıyorumda kimse begenmiyor bile.
Biz daha toplu iğne bulamadık nasibe bak.
Tabut bile görsek salya sümük oluyoz.
Vallahi bende mundarlık var.

Gitti

Kullanıcı
30 dk evvel filan yeni konu acmıstın asi ustam tünel diye.Hemen geri kapamışsın.
O güzelim tünel ve devamınıda bi zahmet yüklersen yaptıgıun hayr tam olsur .))

M.Yavuz

Kullanıcı
ben bu güne kadar,mezar işlerine "romalı kardeşlerimizi dünyevi eşyaların verdiği azaptan kurtarmak" gibi ulvi bir vazife olarak bakmamıştım.hay ömrünle bin yaşayasın be HİTİTLİ ustam.;)
akşam akşam az güldürmedin.Allah'da seni güldürsün inşallah.:):):)

Gitti

Kullanıcı
ben bu güne kadar,mezar işlerine "romalı kardeşlerimizi dünyevi eşyaların verdiği azaptan kurtarmak" gibi ulvi bir vazife olarak bakmamıştım.hay ömrünle bin yaşayasın be HİTİTLİ ustam.;)
akşam akşam az güldürmedin.Allah'da seni güldürsün inşallah.:):):)

Amacımız bu olmazsa mezar soyguncularından farkımız kalır mı be kardesim .)))
Biraz feraset az birazda siyaset lütfen .)))

Üst Alt