Olayyyy Olayyy Olaaaayy Define Sitelerinde Bir Ilk | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Olayyyy Olayyy Olaaaayy Define Sitelerinde Bir Ilk

Gitti

Kullanıcı
Aşk olsun HİTİTLİ usta. ASİ ustanın eline sağlık ama bu GARİBAN için DÜNYA TARİHİ değiştiril mi sence?

Yav dünya tarihi değişmesede bizim tarihimiz değişir talihimiz gelişir,sen paylaş hele fotoları .))))

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
Sigara icerseniz sonunuz bu olur havası var resimde. Gömüyü bulan sigarayı atmış :) :)
Arkadaşlar ustalar abiler, forumdaki samimi ve aramızdaki bu güzel diyaloglarin hic bitmemesini dilerim. Bu ortamı her daim saygı ve sevgi içerisinde tutma gayretini hiç birakmayalim. Şakalar espiriler nesemizi arttiriyor. Samimi bir ortam doğuyor.
Asi ustanin muze.memuru polismi gibi şakalar dışardan misafir olarak izleyen arkadaşları etkiliyor olabilir. Ben sebeple bu konuya dikkat edelim arkadaşlar. Aramızdaki samimi tutumu bilmeyen kişiler bunu ciddiye alabilir.

Bu arada m.yavuz ustanın kayıkcıya verilen bahşiş yorumu beni hayrete düşürdü ;) falanca bir sitede bir usta vardı.onun yorumlarını hatırlattı.

ECE07

Kullanıcı
Can't Get Enough of Your Stuff
HİTİTLİ ustam şimdi bir ödül geldi bana, sizden mi geldi yoksa !

star50

Kullanıcı
ersan usta dan ses seda yok ya fotoyu bulamadı yada hititli usta nın asi ustadan için polis demişti ondanda tırsmış olabilir
ersan ustam malzemeyi çok bulduysa bidaha everelim diyecektim bizim köyden tabi bu seferki :-D

Gitti

Kullanıcı
ersan usta dan ses seda yok ya fotoyu bulamadı yada hititli usta nın asi ustadan için polis demişti ondanda tırsmış olabilir
ersan ustam malzemeyi çok bulduysa bidaha everelim diyecektim bizim köyden tabi bu seferki :-D

Ersan usta türkiyede digil ona heryer bulgaristan .))
Ah ben orda onun yerinde olucaktımki milletin nefsini nasıl terbiye ederdim .))
Bu arada ersan ustanın bana sözü var kendi köyünden bi hatun bulacak evlendirecek beni .))))
İçgüveysi gitmezsem bi 100 sene daha boş dolanacam arazide.En iyisimi ersan ustanın köye kapagı atayım.))

ECE07

Kullanıcı
Bekleyelim hele biraz, Ersan usta belki tekrar sayıyordur görselleri.

Üst Alt