Pagan Kokusu ? | Define işaretleri ve anlamları

Pagan Kokusu ?

AhdeVefa

Kullanıcı
Merhaba değerli ustalarım.

Bu alan ,daha önceki açmış olduğum konulardaki bahsi geçen bölgeye yakın bir yer. Fotoğraf 1 den itibaren olan kayayı maymun olarak görmüşler ve bizleri de davet ettiler,hem gezelim hem piknik yapalım bakalım dedik çıktık yola.Her gören göz farklı yorumlar elbet lakin 2.fotodaki gibi üzerinden işlem yaparak kayayı kırmışlar .Bana da miğferli bir insan kafası gibi geldi. Çevre ile ilgili daha geniş fotoğraflar mevcut , bu bahsi geçen kaya ,kayda değer bir şey ise konu ilerledikçe eklerim ustalarım.Şimdiden teşekkür ederim.Yönler fotolarda mevcut.

Kaya ve çevre videosu

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 22
  • 2.jpg
    2.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 21
  • 3.jpg
    3.jpg
    2.8 MB · Görüntüleme: 20
  • 4.jpg
    4.jpg
    2.4 MB · Görüntüleme: 17
  • 5.jpg
    5.jpg
    2.4 MB · Görüntüleme: 16
  • 6.jpg
    6.jpg
    2.1 MB · Görüntüleme: 17
  • 7.jpg
    7.jpg
    2.6 MB · Görüntüleme: 17
  • 8.jpg
    8.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 15
  • 9.jpg
    9.jpg
    2.1 MB · Görüntüleme: 15
  • 10.jpg
    10.jpg
    2.3 MB · Görüntüleme: 16
  • 11.jpg
    11.jpg
    2.1 MB · Görüntüleme: 16
  • 12.jpg
    12.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 15
  • 13.jpg
    13.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 19

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Selamün aleyküm
Arkadaşım bana doğal gibi geldi burasi rüzgarı bol olan bölge zannımca kuzey ve güney den sert rüzgarlar esiyor olmalı yüzyıllar eseri yağmur kar su don hepsi birlikte kayalari erimiş sekillendirmis adeta Ihlara vadisindeki peri bacaları da bunlardan birileri konunuza birde ustalarım baksin teşekkür ederim

AhdeVefa

Kullanıcı
Selamün aleyküm
Arkadaşım bana doğal gibi geldi burasi rüzgarı bol olan bölge zannımca kuzey ve güney den sert rüzgarlar esiyor olmalı yüzyıllar eseri yağmur kar su don hepsi birlikte kayalari erimiş sekillendirmis adeta Ihlara vadisindeki peri bacaları da bunlardan birileri konunuza birde ustalarım baksin teşekkür ederim
Ve aleyküm selam ustam,değerli görüşlerin için teşekkür ederim.Olabilir elbette arazinin yapısı buna müsait ustam,hatrın var olsun.

dardanos

BAKMAKMI GÖRMEKMİ ????...
Super Moderatör
Evet sevgili kardeşim aynı mekanlar ve aynı kült. Evet tam bir pagan yeri. Özel olarak çevrilmiş zamanının ayin yerlerinden biri. Ve yine bir anıt kaya. Videonun 3.31inci saniyesinde dur altta işaretlediğim alanı net göreceksin o kısma bir boşluk bakınız

Ekli dosyalar

• 1000007985.jpg
    1000007985.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 20

AhdeVefa

Kullanıcı
Evet sevgili kardeşim aynı mekanlar ve aynı kült. Evet tam bir pagan yeri. Özel olarak çevrilmiş zamanının ayin yerlerinden biri. Ve yine bir anıt kaya. Videonun 3.31inci saniyesinde dur altta işaretlediğim alanı net göreceksin o kısma bir boşluk bakınız
Bu paganlardan kurtuluş yok bize ustam🤭. Kuzey yamacı daha acayip bir alana sahip. Onları da yarın eklerim inşallah.

AhdeVefa

Kullanıcı
Cevrede neler goruyorsan bol resim ekle ki bizi cimbizla resimler icinden bir sey buldurmaya calisma. Cok goruntu daha cok seyleri gormemizi saglar.
Ustam, amacım sizleri yormak değil yanlış anlaşılmasın. Kayda değer bir şey yoksa fazla kafa karışmasın istedim.Acizane bilgiler ile şüphelendiğim için pagan mı acaba diye başlık attım. Yarın sabah diğerlerini de atarım inşallah.

Üst Alt