Pagan Kokusu ? | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Pagan Kokusu ?

AhdeVefa

Kullanıcı
Yerler çok güzel.
İlgiyi kesinlikle hak ediyor.
Kolay yerlere bakmak lazım evvelen.

Biraz rahatsızım.
9 gün hastanede yattım.
Şimdi evde istirahat ediyorum.
Evde de pc yok.
Detaylı bakamıyorum.
İlk fırsatta bakarım insallah.
Çok geçmiş olsun,Rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah.Sen iyi ol gerisi önemli değil ustam.

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Yerler çok güzel.

Biraz rahatsızım.
9 gün hastanede yattım.
Evde de pc yok.
Detaylı bakamıyorum.
Geçmiş olsun ustam, allah tez zamanda şifalar versin

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Yerler çok güzel.

Biraz rahatsızım.
9 gün hastanede yattım.
Evde de pc yok.
Detaylı bakamıyorum.
Geçmiş olsun rabbim hayırlı şifalar versin inşallah...

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Son bakmamızı istediğin yeri incelemiştim...
Çizim yapmaya gerek kalmayacak şekilde bariz belli olan aile mezarı girişi ön orta yere yerleştirilen kayadan içeride her mevta için konulan hediyeler mutlaka olmalı çok zengin ama bir o kadarda zor bir mezar çokta mükemmel yapılmış ben olsam bu emeğe bu güzelliğe kıyamam kolay gelsin...

AhdeVefa

Kullanıcı
Son bakmamızı istediğin yeri incelemiştim...
Çizim yapmaya gerek kalmayacak şekilde bariz belli olan aile mezarı girişi ön orta yere yerleştirilen kayadan içeride her mevta için konulan hediyeler mutlaka olmalı çok zengin ama bir o kadarda zor bir mezar çokta mükemmel yapılmış ben olsam bu emeğe bu güzelliğe kıyamam kolay gelsin...
Değerli bilgiler için teşekkür ederim ustam.Burayı ilk görüşümde tahmin etmiştim, lakin sizlerin yanında benim bilgiler tahminden öteye geçmez.Sağolun ustam.

TRUVA

Admin
Benim ifade etttigim alan resimlerde neresi?

AhdeVefa

Kullanıcı
Benim ifade etttigim alan resimlerde neresi?
Ustam, senin bahsettiğin alanın en yakın fotosu bu. Pusulanın olduğu yer, senin çizdiğin tepe. Malesef oraları yakın çekmemişim. Daha doğrusu oraya çıkmadım. 😔

Ekli dosyalar

• 60.jpg
    60.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 13

TRUVA

Admin
Sana ifade ettigim noktaya gitmelisin. Sari cerceve icine aldigim nokta ile kirmizi cerceve icine aldigim noktayi ozellikle gormek istiyorum bu ikisi arasindaki yapiyi ve cevresini yakin goreyim. Kirmizi noktanin arka kismini ve kayanin etrafini detayli cek. Sari nokta tam isret etttigim nokta. Cevrede bulunan bir dikili kayalar burayi isaret ediyor gorunuyor . Vardir bir bildigim. Yakindan gorunce bazi farkliliklari sizde goreceksiniz

Ekli dosyalar

• 20241031_234453.jpg
    20241031_234453.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 7

AhdeVefa

Kullanıcı
Sana ifade ettigim noktaya gitmelisin. Sari cerceve icine aldigim nokta ile kirmizi cerceve icine aldigim noktayi ozellikle gormek istiyorum bu ikisi arasindaki yapiyi ve cevresini yakin goreyim. Kirmizi noktanin arka kismini ve kayanin etrafini detayli cek. Sari nokta tam isret etttigim nokta. Cevrede bulunan bir dikili kayalar burayi isaret ediyor gorunuyor . Vardir bir bildigim. Yakindan gorunce bazi farkliliklari sizde goreceksiniz
Bahsettiğin tepenin altından yürüdüm gittim,alan geniş olunca insanın kafası karışıyor. Her kaya birşeye benziyor.Ustam yine flu bir fotadan nokta atışı yaptığından hiç şüphem yok. Gittiğimde istediğin şekilde detaylandırırım inşallah.Hatrın var olsun halkınız ödenmez.

Üst Alt