Doğu tarafı ustamKardes videdaki 1.30 gibi gorunmeye baslayan karsi yöndeki tepe hangi yon? Kuzey bati yonumu?
Estagfirullah ustam, oraya odaklanman takdire şayan.Alanın neresine bakarsan hayvanat bahçesi ve abes olacak ama cinsel organa benzetilen kayalar da mevcut.Yarın ki görsellerle daha da netleşir.Alan pagan. Ben yine seni videoda 1.30 gibi baslayan karsi tepeye gitmeni ve orayi yakindan incelemeni istiyorum. Burnuma koku geldi. Kusura bakma ben biraz kıl adamim. Cimbizla ceker gibi biraz ters yone gonderirim. Resimde isaret ettigim alanin en yuksek alani.
Amenna ustam, sizlerin bilgi ve tecrübesi bende olsa keşke demeden edemiyorum. Bana sorduğun soruların peşindeyim. Onları cevaplasam, en azından attığımız taş yerini bulur düşüncesşndeyim.Lakin daha çok yolumuz var.Alan itina ile dizayn edilmiş.
Çubukçunun, cemberin ortasına gidip çubuklarını kurmasi lâzım sadece.
Ister 50 ister 250 m mesafede hedef/ler olsun.
Gerisi lafügüzaf benim için.
Evet ustam doğu taraftı,teyit edildi.Diğer değerli ustalarım da aynı yeri gösterdi.Daha onceki bir konunda sana isaret ettigim bir hedef vardi. Sanirim o konudaki hedefte dogu tararafi idi. Yanilmiyorsam