Bu cihazla ilgili bilgisi olan ustalarımdan fikir istirham ediyorum.Guvenilir bir cihaz mı acaba?
Rabbim sana senin tahmin ettiğinden daha güzel bir cihaz göndersin. Amiiin Ya MuiiinŞu an,
İçinde metal olan bir boşluğu gösteren cihazın olduğunu henüz kabul edemedik.
Markası önemli değil.
Genel durum bu.
Cihazlarla hiç işim olmadı.
Cihazım da olmadı.
Geriden takipçiyim.
En iyisininBu cihazla ilgili bilgisi olan ustalarımdan fikir istirham ediyorum.Guvenilir bir cihaz mı acaba?
Ben jandarmaya kaptirdim çok şükürProton elic çok rağbet gören ama 2. el satışıda çok fazla olan bir cihaz. Her cihazın memnun olanı da vardır şikayetçi olanı da. Yorumlara bakarak cihaz almak zarar etmektir. Yerinizden çok eminseniz kiralayın, gezip dolaşıp cihazla bakıp bulacağım diye o paralar hiç bir cihaza verilmez.
Internette, proton elic m5 askeri tip cihazla yer alti goruntuleme hizmeti veren biri tarafindan 2024 te 40 bin tl dolandirildim. Cihazin dogru soyledigi tek sey su ve kemik. Sahis Adi dogrumu soyledi ismini bilmiyorum ama ismi sosyal medyada Muhammed. Ayrica sozlesme vs de imzalatmis babama. Koy insani bizimkiler bilgisiz bide yeni koyulan altini gostermez eski olani gosterir demis. Ah orda biz olsaydik. Anlayacagin kardesim o cihaz oyuncak gercek falan degil. Deprem enkazinda kalan insanlari bulmaya yarayabilir ancak. Ve bu cihazla dolandiran sahislar var. Dikkat Edin derim.Bu cihazla ilgili bilgisi olan ustalarımdan fikir istirham ediyorum.Guvenilir bir cihaz mı acaba?