Phroton Elic standart yer altı görüntüleme cihazı hakkında | Define işaretleri ve anlamları

Phroton Elic standart yer altı görüntüleme cihazı hakkında

SerdenGecti63

Vip Üye
Şu an,
İçinde metal olan bir boşluğu gösteren cihazın olduğunu henüz kabul edemedik.

Markası önemli değil.
Genel durum bu.

Cihazlarla hiç işim olmadı.
Cihazım da olmadı.
Geriden takipçiyim.
Rabbim sana senin tahmin ettiğinden daha güzel bir cihaz göndersin. Amiiin Ya Muiiin

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Proton elic çok rağbet gören ama 2. el satışıda çok fazla olan bir cihaz. Her cihazın memnun olanı da vardır şikayetçi olanı da. Yorumlara bakarak cihaz almak zarar etmektir. Yerinizden çok eminseniz kiralayın, gezip dolaşıp cihazla bakıp bulacağım diye o paralar hiç bir cihaza verilmez.

Keban23

Kullanıcı
Proton elic çok rağbet gören ama 2. el satışıda çok fazla olan bir cihaz. Her cihazın memnun olanı da vardır şikayetçi olanı da. Yorumlara bakarak cihaz almak zarar etmektir. Yerinizden çok eminseniz kiralayın, gezip dolaşıp cihazla bakıp bulacağım diye o paralar hiç bir cihaza verilmez.
Ben jandarmaya kaptirdim çok şükür 😀şuan almayı pilanlamiyorum ama bu kiralama işi de bizim buralarda yok olsa dediyiniz gibi mantıklı Hocam

kadir35

Kullanıcı
Bu cihazla ilgili bilgisi olan ustalarımdan fikir istirham ediyorum.Guvenilir bir cihaz mı acaba?
Internette, proton elic m5 askeri tip cihazla yer alti goruntuleme hizmeti veren biri tarafindan 2024 te 40 bin tl dolandirildim. Cihazin dogru soyledigi tek sey su ve kemik. Sahis Adi dogrumu soyledi ismini bilmiyorum ama ismi sosyal medyada Muhammed. Ayrica sozlesme vs de imzalatmis babama. Koy insani bizimkiler bilgisiz bide yeni koyulan altini gostermez eski olani gosterir demis. Ah orda biz olsaydik. Anlayacagin kardesim o cihaz oyuncak gercek falan degil. Deprem enkazinda kalan insanlari bulmaya yarayabilir ancak. Ve bu cihazla dolandiran sahislar var. Dikkat Edin derim.

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Bu konuda ben tecrübe edindim ama bunu @SiyahBeyaz size anlatsa daha doğru olur. O zaman iyi mi kötü mü siz karar verin. 👍

Üst Alt