Piyasadaki olan çubuklardan hangisini tercih etmeliyiz | Define işaretleri ve anlamları

Piyasadaki olan çubuklardan hangisini tercih etmeliyiz

MİR.

Kullanıcı
Dostlar iyi akşamlar konuyu doğru yerde mi açtık bilmiyorum ama sormak istediğim şu hepimizin bildiği üzere piyasada bir çok çubuk ve çubukçu var deneyimlerinizden yola çıkarak sizce hangi çubuk kalitelidir hangi ustadan çubuk ve bilgi alınmalıdır özellikle piyasadan çubuk almış denemiş arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Piyasadan alınacak çubuk yoktur.
Cubukda da çok marifet yoktur.
Çok calismayanda çubuk da faydasızdır.
Çubuk çok emek ister.
Tecrübe sahibi olunca ise yarar.

Önce bir meselenin Teorikini bilmek lazım. Bu nedenle sitemizdeki çubukla alakalı tüm yazıları okumanızı tavsiye ederim. Okuduktan sonra tekrar bir konu açarsınız. Zira soracaginiz çok soru olacaktır.

Kolay Gelsin.

TimuR964

Super Moderatör
oda boşluk varsa herşey olabilir illa sarı olması gerekmez boyalı cam eşya veya dönem soyguncusunun nadide parçalarıda olabilir boşluk için zıkkım kullanın filitrelerinden tutun yere basarsa içerdesin ayrılma çubuk değiş köşeleri mutlak netleştir sonra metal bak.*TÖVBE*

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
oda boşluk varsa herşey olabilir illa sarı olması gerekmez boyalı cam eşya veya dönem soyguncusunun nadide parçalarıda olabilir boşluk için zıkkım kullanın filitrelerinden tutun yere basarsa içerdesin ayrılma çubuk değiş köşeleri mutlak netleştir sonra metal bak.*TÖVBE*
Ustam zıkkım nedir şişmidir...

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Bazılarını incelemiştim daha önceden zaman buldukça hepsini incelerim ama ben işi bir ustasından öğrenmek için almak istedim
Anladım ben işe kestirmeden gitmek istiyorum diyorsun yani öyleyse kendine bir test sahası hazırla hangi Çubuk olursa olsun çok da önemli değil önemli olan senin bu konuda tecrübe kazanman sen de çubuklar nasıl çalışıyor hangi hareketler ve şekilleri algılıyorsun tecrübeyle ilerleyeceksin en kestirme yol bu birde Kader 25 ve turuva ustalarımızın konusunu baştan sona okumanı tavsiye ederim istifade edeceksin inşallah kolay gelsin...

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Bazılarını incelemiştim daha önceden zaman buldukça hepsini incelerim ama ben işi bir ustasından öğrenmek için almak istedim
Kader Trakyalı ve Bornovalı ustamızın yazılarını okuyunuz. Hem pratik hem bilimsel yanı üzerine çok fazla bilgi bulacaksınız

MİR.

Kullanıcı
Anladım ben işe kestirmeden gitmek istiyorum diyorsun yani öyleyse kendine bir test sahası hazırla hangi Çubuk olursa olsun çok da önemli değil önemli olan senin bu konuda tecrübe kazanman sen de çubuklar nasıl çalışıyor hangi hareketler ve şekilleri algılıyorsun tecrübeyle ilerleyeceksin en kestirme yol bu birde Kader 25 ve turuva ustalarımızın konusunu baştan sona okumanı tavsiye ederim istifade edeceksin inşallah kolay gelsin...
Hayır kestirmeden öğrenmek istediğim yok bir işi öğrenmek konusunda bir gerçek var ki o da şu insan ne kadar kendisi araştırıp okuyarak bilgilense de bir hoca bir öğretmen veya usta adına ne derseniz) ders alıp tecrübe ederek öğrenmesi apayrı bir şeydir araba kullanma örneğini verelim mesela ilk defa öğreneceğimiz zaman yanımızda araba sürmeyi bilen birinin bize yol gösterip öğretmesiyle bizim araştırıp okuyup kendi başımıza öğrenmeye çalışmamız arasında dağlar kadar fark var yanılıyor muyum

Üst Alt