Piyasadaki olan çubuklardan hangisini tercih etmeliyiz | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Piyasadaki olan çubuklardan hangisini tercih etmeliyiz

MİR.

Kullanıcı
Aşağıdaki konuyu titizlikle okuyup incelemeniz size çok şey katacaktır. Tüm gerekli önemli uç bilgileri konuda belirttim. Eksik kısımlarıda zaman buldukça eklemeye devam edeceğim biizniALLAH.

Teşekkür ederim çok faydalı bilgili bir yazı elinize sağlık
Yazıyı okuyunca farkettim yaşadığım yerde yılan dili ya da yastığı baldıran böğürtlenin aynı yerde olduğu bir yer biliyorum çubuk yahut cihaz ile kontrol edilmesi faydalı olur mu

MİR.

Kullanıcı
Çubuk SATIP, yeterli çubuk tecrübesini de kendinde barındıran biri yok.

Bilgi ya da tecrübe diye paylaştıkları şeyler, ezbere ya da bilimsel dayanağı olmayan, alıcıların da vakıf olamadığı safsatalı laf salatası olan durumlar.

Parasını verip çubuk aldım, nasıl kullanacağını da satan kişi bana öğretti ve harika işler basardim diyenlerin hepsi birer tavşan.
Video paylasanlarda angora tavşanı.

Parayla,pulla ya da hatırla olacak iş değil konu başlığının amaca hizmet etmesi.

Merak,azim,araştırma, sorgulama, çok yanılma, binlerce saat ar-ge gerektiren,komplike bir serüven.
Bedava peynir fare kapanında.

Rast gelsin.
Hakkınız var teşekkürler

MİR.

Kullanıcı
yotubede bi video denk geldi , cubuk satan bi vatandaşın videosu. çubuğu tutuyor bi yerlere cekio orayi kazıo bi para buluo , sonra baska bi yöne götürüyor çubuklar herif orayi da kazio ordan da para cikio böyle devam eden bi video. yorumlara bi bakayim dedim bide ne göreyim . herif duayen imiş . herkes bi övgüler ustam sen piyasada teksin ustam sen bu işin pirisin şöyle böyle bi övgüler akıl alır gibi değil . herhalde gerçekten kabiliyetli bi usta dedim numarası yazio orda . aldım numarasını . müsait bi zamanda watsaptan yazdim , selam sabah tan sonra ustam dedim üç tane çubuğunuz var satlık , ben mineralli bi toprakta toplu para arıyorum hangisi işime yarar dedim. cubuklardan birini gösterdi bunu al dedi . tamam dedim. ustam bide şunu merak ettim , ben daha önce bir cok farkli cubuk kullandım hepsi de biseylere sürekli dönüyor ,çok dedim hani at nalı çivisi topladım . senin cubuklarin bunlardan farkı ne olacak bu çivileri görmeyecek mi mesela dedim. . kardeş sen benden çubuk alma baska yerden al dedi 😅😅😅 ne demek istedi tam anlamadim ama dediğini yaptım almadim çubuk 😅 .. merak edenler için , bildiğimiz normal bakir cubuk fiyati 17 bin idi
Hepsi öyle oluyor çubukçuların

Moderatör tarafında düzenlendi:

_Trakyalı_

Kullanıcı
Hepsinin öyle olduğu sanılıyor diyelim.

Çünkü video görüntüleri ve deneyimler bunu destekliyor.
Dünyanın en iyi çubuğunu, dilini bilmeyenin eline verirsen de bu kanaat değişmiyor.

Oysa ki O, hacimli sarı olan alan icindeyse kes kafasını başka yere gitmiyor.
Ancak ya çubuğun kapasitesi, ya kullanıcının yetersizliği ya da her ikisinin kombinasyonu, bizi bulunduğumuz düşünceye getirip demirletiyor.

Neredeyse 17. yy başlarına kadar dünyanın düz olduğuna olan inanışı bir tarafa koyalım, m.ö. 5. yy da Pisagorun yuvarlak olduğu tezini bir tarafa koyalım.
Gerçeklik ve ispat için 2200 yıl gecmesi gerekmiş.

Muhtemelen "her yerde her şeye gider" ve "asla güvenilmez" algısı, 1000 sene daha gidecektir.

MİR.

Kullanıcı
Hepsinin öyle olduğu sanılıyor diyelim.

Çünkü video görüntüleri ve deneyimler bunu destekliyor.
Dünyanın en iyi çubuğunu, dilini bilmeyenin eline verirsen de bu kanaat değişmiyor.

Oysa ki O, hacimli sarı olan alan icindeyse kes kafasını başka yere gitmiyor.
Ancak ya çubuğun kapasitesi, ya kullanıcının yetersizliği ya da her ikisinin kombinasyonu, bizi bulunduğumuz düşünceye getirip demirletiyor.

Neredeyse 17. yy başlarına kadar dünyanın düz olduğuna olan inanışı bir tarafa koyalım, m.ö. 5. yy da Pisagorun yuvarlak olduğu tezini bir tarafa koyalım.
Gerçeklik ve ispat için 2200 yıl gecmesi gerekmiş.

Muhtemelen "her yerde her şeye gider" ve "asla güvenilmez" algısı, 1000 sene daha gidecektir.
Çubukların doğru kullanılırsa en pahalı cihazlardan bile iyi iş çıkaracağı kanaatindeyim

Adem yurdakul

Kullanıcı
Dostlar iyi akşamlar konuyu doğru yerde mi açtık bilmiyorum ama sormak istediğim şu hepimizin bildiği üzere piyasada bir çok çubuk ve çubukçu var deneyimlerinizden yola çıkarak sizce hangi çubuk kalitelidir hangi ustadan çubuk ve bilgi alınmalıdır özellikle piyasadan çubuk almış denemiş arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim
Vallahi ben .................. aldim teknikleri güzel ama diğer çubuklar i da alirsanaz 6ay bir yil denemek ister birde frekanslari var oda işe gelif

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Teşekkür ederim çok faydalı bilgili bir yazı elinize sağlık
Yazıyı okuyunca farkettim yaşadığım yerde yılan dili ya da yastığı baldıran böğürtlenin aynı yerde olduğu bir yer biliyorum çubuk yahut cihaz ile kontrol edilmesi faydalı olur mu
Bu çubuğa ne kadar hakim olduğunuza bağlı. Çok emin değilseniz sadece çubuğa güvenerek bir şey yapmayın. Cihaz konusu biraz karışık, yeraltı görüntüleme varsa ve kullanıcısı iyiyse fikir verebilir. Hangi cihazın hangi durumda işe yarayacağını araştırırsanız ona göre cihaz desteği alırsınız.

Üst Alt