Piyasadaki olan çubuklardan hangisini tercih etmeliyiz | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Piyasadaki olan çubuklardan hangisini tercih etmeliyiz

MİR.

Kullanıcı
Piyasadan alınacak çubuk yoktur.
Cubukda da çok marifet yoktur.
Çok calismayanda çubuk da faydasızdır.
Çubuk çok emek ister.
Tecrübe sahibi olunca ise yarar.

Önce bir meselenin Teorikini bilmek lazım. Bu nedenle sitemizdeki çubukla alakalı tüm yazıları okumanızı tavsiye ederim. Okuduktan sonra tekrar bir konu açarsınız. Zira soracaginiz çok soru olacaktır.

Kolay Gelsin.
Haklısınız teşekkür ederim

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Hayır kestirmeden öğrenmek istediğim yok bir işi öğrenmek konusunda bir gerçek var ki o da şu insan ne kadar kendisi araştırıp okuyarak bilgilense de bir hoca bir öğretmen veya usta adına ne derseniz) ders alıp tecrübe ederek öğrenmesi apayrı bir şeydir araba kullanma örneğini verelim mesela ilk defa öğreneceğimiz zaman yanımızda araba sürmeyi bilen birinin bize yol gösterip öğretmesiyle bizim araştırıp okuyup kendi başımıza öğrenmeye çalışmamız arasında dağlar kadar fark var yanılıyor muyum
At sahibine göre kişiler misali çubuklarda sahibine göre çalışıyor kardeşim tecrübe ettikçe bunu çok iyi anlayacaksın.. diyelim ki bu çubuklarla çok iyi bir seviyeye geldin hiç hata yapmadan istediğini arayıp buluyorsun bu sırrı herkesle paylaşman uygun olur mu paylaştığın insanlar kimdir nedir ne değildir niyetleri nasıldır istikametleri ne olacaktır nereden bileceksin dolayısıyla herşey her yerde konuşulmuyor onun için herkes kendi elinin ekmeğini yesin dedim...

MİR.

Kullanıcı
At sahibine göre kişiler misali çubuklarda sahibine göre çalışıyor kardeşim tecrübe ettikçe bunu çok iyi anlayacaksın.. diyelim ki bu çubuklarla çok iyi bir seviyeye geldin hiç hata yapmadan istediğini arayıp buluyorsun bu sırrı herkesle paylaşman uygun olur mu paylaştığın insanlar kimdir nedir ne değildir niyetleri nasıldır istikametleri ne olacaktır nereden bileceksin dolayısıyla herşey her yerde konuşulmuyor onun için herkes kendi elinin ekmeğini yesin dedim...
Doğru söylüyorsun usta haklısın

KaranLik

Kullanıcı
Görsel örnek olsun diye ekledim ama sağ elde ve sol elde 1 er adet sigara olacak işaret parmağı ile baş parmakla fazla sıkı olamayacak şekilde ikisinin uçları birbirine değecek kendiliğinden yön veriyor ama neye nasıl tepki veriyor ondan bilgim yok

Ekli dosyalar

• 1000036668.jpg
    1000036668.jpg
    17.3 KB · Görüntüleme: 9

KaranLik

Kullanıcı
Arge bölümünde altta link ekledim kader usta ve bornovali ustanın konularını dikkatlice okur isen kendine güzel bir cubuk yaparsın. Az çok testler ile kendini geliştirirsin. Okuman lazım bunları.

MİR.

Kullanıcı
Görsel örnek olsun diye ekledim ama sağ elde ve sol elde 1 er adet sigara olacak işaret parmağı ile baş parmakla fazla sıkı olamayacak şekilde ikisinin uçları birbirine değecek kendiliğinden yön veriyor ama neye nasıl tepki veriyor ondan bilgim yok
Anladım teşekkür ederim usta

Üst Alt