Power Pulse Gradyometre ile Yeraltının Derinliklerine İnen Teknoloji! | Sayfa 22 | Define işaretleri ve anlamları

Power Pulse Gradyometre ile Yeraltının Derinliklerine İnen Teknoloji!

_Trakyalı_

Kullanıcı
Videoyu bastan sona izledim.
Gradyometre çekimini gösteren herhangi bir görüntü görmedim.

Makinayi bir kenara koyarsak, anlattıkları ile arazinin durumunun bağdaştigini hic düşünmüyorum.
Seyyara yakın kayaları emare olarak görmesi, işaret olarak yorumladiklarinin lapyaya cok yakın olması, dümdüz arazide odaya tünel araması, mantar gibi meydandaki temele benzeyen yapıyı farkli yorumlaması, lahit diyerek kesinkes yargı belirtmesi bana hiç mantıklı gelmedi.

Amatör bir hobidaş olduğunu düşünüyorum.
İşleri Rast gitsin.

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Videoyu bastan sona izledim.
Gradyometre çekimini gösteren herhangi bir görüntü görmedim.

Makinayi bir kenara koyarsak, anlattıkları ile arazinin durumunun bağdaştigini hic düşünmüyorum.
Seyyara yakın kayaları emare olarak görmesi, işaret olarak yorumladiklarinin lapyaya cok yakın olması, dümdüz arazide odaya tünel araması, mantar gibi meydandaki temele benzeyen yapıyı farkli yorumlaması, lahit diyerek kesinkes yargı belirtmesi bana hiç mantıklı gelmedi.

Amatör bir hobidaş olduğunu düşünüyorum.
İşleri Rast gitsin.
Herkes bu sitenin kıymetini bilsin.
Videoda anlatim yapan arkadaşa hayran kaldım... 😊

ELEKTRONİK TASARIM

Kurumsal
Kullanıcı
Bu video canlı çekim ve grafik çalışma sistemini gösterimi niteliğinde, ne zaman bu videoyu yayınlarsam acemi kişiler bu yapı zaten dışarıda ne anlamı var şeklinde eleştiri yaparlar, fakat deneyimli kişiler çıkan sonuç grafiğindeki net ve berrak çıktıyı incelerler.

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Bu konuda benim asıl görmek istediğim şey, içi bilinen bir yapı olacak, bu yapının şekli videoyla gösterilecek, sonra çekim yapılacak ve ortaya çıkan grafik yapıyla eşleştirilecek, mesela şuradaki mavi renk şuna işaret ediyor, kırmızı renk dolgu toprağı gösteriyor gibi görüntü anlaşılır hale getirilecek, grafik ayrı video ayrı olunca ikisini bir araya getirmek zor oluyor. Boru geçen bir yeraltı yapısı bu şekilde yapılsa herkes için daha anlaşılır olacak.

ELEKTRONİK TASARIM

Kurumsal
Kullanıcı
3D çekim yapıldığı anda bilgisayarda oluşan grafikleri anlatan ve renkleri tanımlayan aynı zamanda çekim yapıldığı yeri gösteren bir video yolda, Bu tip video daha açıklayıcı ve eğitici olur size katılıyorum.

Üst Alt