soy metal bulan çok iyi arastır.burada ben bulur demiyorum bulup çıkarttım dedim ben gözümle gördügüme çıkarttıgıma inanırım imal edenin ne dediginin önemi yok çünkü teknik olarak konusuyor arazi tecrübesi sıfır.ben 15 yıldır hertürlü cihazı kullandım gprsine kadar.o üreticilerin nekadar bulamaz dedigi şey varsa hepsini buldum çıkarttım.
Fazla ısrar etmenize gerek yok.
Israrın sonucu tartışma
Tartışmalarda kavgaya gider.
Herkes görüşünü tecrübesini aktarır.
Okuyucu kendi analizini yapar.
Misal konuyu okuyan ben, şöyle analiz ettim (normalde analizlerimi yazarak paylaşmam, bu da tartışmalara neden olur); bu arkadaş cihazıyla 15 senede çok şeyler bulduğunu söylüyor amma yeterli birseyler bulamamış, buldukları yeterli olsaydı belki şu an Malta da villasının havuzunda yuzuyordu.
Yıllardır bu tür sitelerdeyim.
Özellikle cihaz mevzu olunca, aynı gün yada birgun sonra üye olup bu tartışmalara hararetle katılanların ekseriyetle cihaz satıcısı olduğunu gördük. Siz öylesiniz demiyorum, sızı tanımıyorum, iftira atmış olurum böyle dersem, zan etmiş olurum.
Başka bir husus, Siz cihaz yapanları kabul etmezseniz cihazı yapanlarda kendisine itibar etmeyen kullanicilari kabul etmez doğal olarak.
Bu böyle devam eder gider. Bitmez kelimeler cümleler. Uzar da uzar.
Bizde sizin gibi uzun yıllar sahadayız. Çok cihaz gördük. Çevremizde tabir caizse büyük bir cihaz çöplüğü var. Alan aliyor. En geç 2-3 sene sonra satılığa çıkarıyor. Boşa kazdikca umutlar tükeniyor. Dürüst olanlar satışa sunuyor, uckagitcilar da ücret karşılığı yerlere bakıyorlar. Ücret karşılığı yere bakanlardan kullandığı cihazı öve öve bitiremiyor, elbette ovmese olmaz.
Cennet vatan ülkemizin heryerinde onlarca medeniyet yaşamış. Görevini yerine getirebilen cihazların bu topraklarda birsey bulamaması mümkün değil.
Cihaz alacak yada başka birsey alacak kişi kesinlikle kullanıcı yorumlarını okumalidir. 5 gün.once oğlum bir sitenin linkini attı almak isteği araç için. Hemen arastirdim. Yorumları okudum. 3 kişi yedek parça bulunmadığından örnekler vermiş. Yedek parça durumunu araştırdım yorumlar doğru. Yedek parça hurdaliklardan bulunabiliniyorsa bulunuyor bulunamazsa yok. Dedim evladıma bu marka ve.modellerden uzak dur. Yedek parçası olmayan araç lüks olsa ne ise yarar var. Yukarıda arz etmek istediğimiz tam örneğidir bu yaşadığım.
Elbette olumlu yorumlar önemli amma olumsuz yorumlar çok daha önemli.
Biraz uzun oldu yazım.
Mevzu anlaşılmıştır inşallah.
Herkes görüşlerini yazabilir.
Sonucu okuyuculara bırakalım.
Bu sessiz çoğunluk işini hep bilir.
Milli Birlik Dirlik günümüz hayırlı olsun.
Unutmayalım.
Unutulanlar tekrar yaşanır.
İyi tatiller.