power pulse gradyometre | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

power pulse gradyometre

Kader25

Usül Olmadan Vusül Olmaz.
Admin
sonuç olarak hiç bir cihaz işe yaramaz diyorsunuz
Kesin sonuç vereceğine inansam, param yetmese bile ortaklık kurup o makinayi illa alırdım.
Arkeoloji bölümlerinin elindeki cihazlar işe yarıyor amma bizim derdimizle onların baktığı ayrı şeyler.

Malesef bizim dedektor firmaları ise 3 harfli mağazalardan daha beter. Milletin iligini sömürüyor. Çok azı hariç ekseriyeti de yalancı.

ahmet14

Kullanıcı
Gradyometre, manyetik uzayın değişim oranını, gradyanını ölçer.
Ferromanyetik malzemelere aşırı duyarlıdır.
Altın, diyamanyetik olduğu için neredeyse dünyanın manyetik alanında hiçbir bozulma yaratmaz.
Boşlukta, manyetik alanı bozmaz.

Gradyometre, bir yapıyı oluşturan malzemelerin manyetik geçirgenliğine bakar. Odanın duvarları taş, kaya ise manyetik geçirgenliği çok düşüktür. Gradyometrenin umurunda olmaz.
Odanın içinde ki altın da gradyometrenin umurunda olmaz.
Odanın içindeki boşluk, manyetik geçirgenliği neredeyse 1 dir. Gradyometrenin yine umurunda olmaz.

Sonuç olarak, bir gradyometre için içi altın dolu bir oda, çevresindeki topraktan farksızdır. Tamamen görünmezdir.
yanlıs bilgi dogal boslukta gradyo algılamayabilir bizim aradıgımız insan yapımı bosluk yani kaya mezarı murçla oyularak yapılır murçla kayayı oydugunda manyetiklesme olusur bundan dolayı gradyometre boslugu algılar..altın olayına gelirsek soy metalde olsa 100 de 5 civarında manyetiklesme yapar çok uzun süre havasız ortamda kaldıgında.bizim aradıgımız altın ham deil islenmis altındır .sizin yazdıklarınız bilimsel makale okadar teknikte dogru olsada bazı durumlarda geçerli deildir.gradyometreler hassas cihazlardır .küçüçük manyetiklesme olsa algılarlar. parmak kadar altını çıkardım 70 cmden gradyoyla zamanında gümüs çıkardım bakırda çıkardım.soy metal çok uzun süre kalırsa gradyo algılıyor.

_Trakyalı_

Vip Üye
yanlıs bilgi dogal boslukta gradyo algılamayabilir bizim aradıgımız insan yapımı bosluk yani kaya mezarı murçla oyularak yapılır murçla kayayı oydugunda manyetiklesme olusur bundan dolayı gradyometre boslugu algılar..altın olayına gelirsek soy metalde olsa 100 de 5 civarında manyetiklesme yapar çok uzun süre havasız ortamda kaldıgında.bizim aradıgımız altın ham deil islenmis altındır .sizin yazdıklarınız bilimsel makale okadar teknikte dogru olsada bazı durumlarda geçerli deildir.gradyometreler hassas cihazlardır .küçüçük manyetiklesme olsa algılarlar. parmak kadar altını çıkardım 70 cmden gradyoyla zamanında gümüs çıkardım bakırda çıkardım.soy metal çok uzun süre kalırsa gradyo algılıyor.
Kaya mezarının nasıl yapıldığını bu işlerle uğraşan herkes biliyordur sanırım.
Bunlara bilimsel makale değil, Quantum fiziği diyoruz.
Hiçbir gradyometre topraktaki altını bulamaz.
Gradyometreyi imal eden adam bulamayacağını ve neden bulamadığını alenen söylerken, bir kullanıcının çıkıpta diyamanyetik metal bulabildiğini söylemesi abesle iştigaldir.

ahmet14

Kullanıcı
Kaya mezarının nasıl yapıldığını bu işlerle uğraşan herkes biliyordur sanırım.
Bunlara bilimsel makale değil, Quantum fiziği diyoruz.
Hiçbir gradyometre topraktaki altını bulamaz.
Gradyometreyi imal eden adam bulamayacağını ve neden bulamadığını alenen söylerken, bir kullanıcının çıkıpta diyamanyetik metal bulabildiğini söylemesi abesle iştigaldir.
soy metal bulan çok iyi arastır.burada ben bulur demiyorum bulup çıkarttım dedim ben gözümle gördügüme çıkarttıgıma inanırım imal edenin ne dediginin önemi yok çünkü teknik olarak konusuyor arazi tecrübesi sıfır.ben 15 yıldır hertürlü cihazı kullandım gprsine kadar.o üreticilerin nekadar bulamaz dedigi şey varsa hepsini buldum çıkarttım.

SiyahBeyaz

Vip Üye
slm arkadaslar bir süredir power pulse gradyosunu arastırıyorum pek bilgi bulamadım ama sensörleri kaliteli.cihazı alma ihtimalim var ama gerçek arazi testleri varmı 5 6 metrede tünel yada oda çekimleri videolu.
Kardeşim cihazın sahibi Çin'de bir şirket kurdu Çin Türkiye eksenli gidip geliyor. Şuanda da çinde diye biliyorum. Ailevi sağlık sorunları vesaire derken test videoları çekemedi diye hatırlıyorum... Kendisiyle iletişime geçip sorabilirsiniz...

Kader25

Usül Olmadan Vusül Olmaz.
Admin
soy metal bulan çok iyi arastır.burada ben bulur demiyorum bulup çıkarttım dedim ben gözümle gördügüme çıkarttıgıma inanırım imal edenin ne dediginin önemi yok çünkü teknik olarak konusuyor arazi tecrübesi sıfır.ben 15 yıldır hertürlü cihazı kullandım gprsine kadar.o üreticilerin nekadar bulamaz dedigi şey varsa hepsini buldum çıkarttım.
Fazla ısrar etmenize gerek yok.
Israrın sonucu tartışma
Tartışmalarda kavgaya gider.
Herkes görüşünü tecrübesini aktarır.
Okuyucu kendi analizini yapar.

Misal konuyu okuyan ben, şöyle analiz ettim (normalde analizlerimi yazarak paylaşmam, bu da tartışmalara neden olur); bu arkadaş cihazıyla 15 senede çok şeyler bulduğunu söylüyor amma yeterli birseyler bulamamış, buldukları yeterli olsaydı belki şu an Malta da villasının havuzunda yuzuyordu.

Yıllardır bu tür sitelerdeyim.
Özellikle cihaz mevzu olunca, aynı gün yada birgun sonra üye olup bu tartışmalara hararetle katılanların ekseriyetle cihaz satıcısı olduğunu gördük. Siz öylesiniz demiyorum, sızı tanımıyorum, iftira atmış olurum böyle dersem, zan etmiş olurum.

Başka bir husus, Siz cihaz yapanları kabul etmezseniz cihazı yapanlarda kendisine itibar etmeyen kullanicilari kabul etmez doğal olarak.

Bu böyle devam eder gider. Bitmez kelimeler cümleler. Uzar da uzar.

Bizde sizin gibi uzun yıllar sahadayız. Çok cihaz gördük. Çevremizde tabir caizse büyük bir cihaz çöplüğü var. Alan aliyor. En geç 2-3 sene sonra satılığa çıkarıyor. Boşa kazdikca umutlar tükeniyor. Dürüst olanlar satışa sunuyor, uckagitcilar da ücret karşılığı yerlere bakıyorlar. Ücret karşılığı yere bakanlardan kullandığı cihazı öve öve bitiremiyor, elbette ovmese olmaz.

Cennet vatan ülkemizin heryerinde onlarca medeniyet yaşamış. Görevini yerine getirebilen cihazların bu topraklarda birsey bulamaması mümkün değil.

Cihaz alacak yada başka birsey alacak kişi kesinlikle kullanıcı yorumlarını okumalidir. 5 gün.once oğlum bir sitenin linkini attı almak isteği araç için. Hemen arastirdim. Yorumları okudum. 3 kişi yedek parça bulunmadığından örnekler vermiş. Yedek parça durumunu araştırdım yorumlar doğru. Yedek parça hurdaliklardan bulunabiliniyorsa bulunuyor bulunamazsa yok. Dedim evladıma bu marka ve.modellerden uzak dur. Yedek parçası olmayan araç lüks olsa ne ise yarar var. Yukarıda arz etmek istediğimiz tam örneğidir bu yaşadığım.

Elbette olumlu yorumlar önemli amma olumsuz yorumlar çok daha önemli.

Biraz uzun oldu yazım.
Mevzu anlaşılmıştır inşallah.
Herkes görüşlerini yazabilir.
Sonucu okuyuculara bırakalım.
Bu sessiz çoğunluk işini hep bilir.

Milli Birlik Dirlik günümüz hayırlı olsun.
Unutmayalım.
Unutulanlar tekrar yaşanır.
İyi tatiller.

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Kimin hedefe neyle ulaştığının çok önemi yok. Hedefe ulaştıran bir cihazı veya yöntemi varsa gerisi teferruatdır. Kimse kimsenin yöntemine, cihazına, düşüncesine katılmak veya onaylamak zorunda değildir. Bir yöntemi veya cihazı herkes aynı beceriyle kullanamaz, bu beceri eksikliğinin faturasını yönteme ya da cihaza çıkartmak doğru ve gerçekçi bir yaklaşım olmaz. Deneyiminizi paylaşırsınız bundan sonrası bunu tekrarlayacak kişiye ait bir deneyimdir sizinle aynı sonucu vermeyebilir. Bu kişisel deneyime dayanarak genel geçer bir kanıya varmak ta doğru olmayacaktır. Ayrıca yıllarca forumlarda karşındakini ikna etmenin mümkün olmadığını da tecrübeyle gördük. Bu yöntemlerle, cihazlarla para-zaman-emek kaybına uğramamaya dikkat ettikten sonra gerisinin önemi yok.

Bu arada @Kader25 ustamın söyledikleride çok doğru en pahalı cihazlar bile bir süre sonra 2. el satışa gidiyor. Bazıları ben aradığımı buldum yazarak veya cihazla bir şeyler bulduğunu ima ederek satmaya çalışıyor bu bana komik geliyor :) madem aradığını buldun hediye et birine o da mutlu olsun diye :)akıl vermek geçiyor içimden

ahmet14

Kullanıcı
Kardeşim cihazın sahibi Çin'de bir şirket kurdu Çin Türkiye eksenli gidip geliyor. Şuanda da çinde diye biliyorum. Ailevi sağlık sorunları vesaire derken test videoları çekemedi diye hatırlıyorum... Kendisiyle iletişime geçip sorabilirsiniz...
slm satıcıyla 3 gün önce görüstüm iş yerine gittim .kendisi çindeymis 15 gün sonra gelcekmis

Üst Alt