yorumlarımız ,rica ediyorum,bir diğerimizi,hedef alan,inciltecek rencide edecek,bir konuma dönüşmesin. hoş görünüze sığınarak,sitede görmek istemediğimiz yorumları kaldırdım. fikirlerimizi yazalım,konu sahipleri,yorumlardan,hangilerini kayda değer bulacağı kendi insiyatifindedir.
sen bilmiyorsun,benim bildiğim doğrudur ,anlamındaki yorumlar,bir birimize olan saygımızı kaybettirdiği gibi,nezaket kuralllarını da yok eder.
yine yorumlarımızda sapla samanı karıştırmamaya ,iyi ayırmaya özen gösterirsek,üyelerimize,daha yararlı oluruz. bu resme de bir daha hep birlikte bakalım.
kayamızın,tamamını görmesekte, ne amaçla yapılmış olursa olsun,
kayanın insan elinden çıktığını hepimiz kabul ediyorsak, kuşun üzerine ok neden konmuş, hayvanların,gözleri açık yapılmışken,geyiğinki neden kapalı konulmuş. yine kayanın sol kısmı çok düzgün kesilmişken,üstleri farklı altlar ise çok daha farklı.buralar daha düzgün neden yapılmadı. figür olmayan cizdiklerim gereksizmi yapılmıştır. bir kaç tane anlaşılır bir düzeyde olan değindiğim ayrıntılar,bana göre ,bir çok gizemin verileri. katılır veya katılmazsınız,bende değindiğim çağrışımlar yapıyor. benzerlerini ,haritalar üzerinde de görmek mümkün.
bir arkadaşımızın attığı resimler bunlarla eş değer değiller.
hepinize saygılar sunuyorum.