uydu görüntüsünü amedli ustamızın daha iyi anlayacağı kanaatindeyim. düşüncelerini aktaracağını umuyorum.
ilk resimlerinden aldığımız izlenimle,bu görüntüyü birleştirdiğimiz zaman,yorumda belirttiğimiz gibi,bölgenin ağırlık olarak mezar odalarını barındırdığını görüyoruz. şüphesiz,farklı tarz olaylarda ihtimaldir.
bu görüntüden incelenmesi gereken mahiyetteki yerleri anlayabildiğim kadar çizmeye çalıştım.
görüntüden anlayamadığımızda çıkar. önemli olan az veya çok olmasından ziyade ,LACİVERT hocamızın senin adına verdiği mesajdır.
ben önümüzdeki hafta nasip olursa memelekete yolcuyum.sezonumuz yaklaşıyor.
sana yardımcı olabilecek,benden başka bir kaç arkadaşımız daha var. bunlardan sana yakın olanları bir araştırıver.seni kırmayacak yakın olan mutlaka çıkacaktır diye düşünmek istiyorum.
boşluk konularına yorum yazanları iyi gözlemlersen balık yakalamana yardımcı olanı yakalarsın diye düşünüyorum. denizli20 sana yakın. şu an hatırlayamıyorum,nereli olduklarınıda bilmiyorum ama aliömer,delicebey ,kalhiyu bunlardan ilk aklıma gelenler.
buranın çevresinde yerleşime ve tarıma uygun yerler vardır. çizdiğim kısımlarda ,suyun dirsek yaptığı yerin sağlı sollu ,sağdaki tali yolların kenarları ,soldaki dirsekten aşağıya inen suyun kenarları ve soldaki üçgen bahçenin çevresi nde ,oturağın olduğu bölüm dahil ,kayalık olan yerler araştırılarak,ızgaraya sığacak midene ağır gelmeyecek afiyetle yiğebileceğin tarzda yakalaman temennisiyle,sağlıcakla....