s.a ustalar bu yeni resimlere de yorumlar alabilirmiyim.bu resimler .sag taraf ve sol taraf.ve geniş acı
s.a ustalar bu yeni resimlere de yorumlar alabilirmiyim.bu resimler .sag taraf ve sol taraf.ve geniş acı
ikizceli kardesim resim URL istiyo zor atıyorum.nasıl kolay atabilecegim .ya bu konuda yardım istiyorum resim cokmertcan senin resimlerini açamıyorum nedendir bilmiyorum.asi ustamız altta almıştı yorumu onlardan yapmıştım.
çizdiğim yerler kabartma . yığma olması normal. hatta ayrı yerlerde olabileceğinide belirtmiştim.
kabartmalara göre biraz daha mesafeli sağ çapraza doğru bir tane daha olması lazım. bayanın mezar odası yakın olan olmalı. ama yığmalar ne kadar çaplı mezar odası olabilecek konumdamı göremiyorum. belki odası bunlardan biri de olmayabilir,zemin altında kayaya yakın hatta altına doğru da olur. yığmalar küçükse yakınlarının mezarı için yapılmışta olabilir.bunlarda güzel bir boşluk ve maden tespiti gerekir. bayanın takıları olmalı. bilirsinizki hanımlar aç durur ziynetsiz durmaz .başka hiç bir yere gerek yok. bütün enerjini tespite yoğunlaştırmanı tavsiye ederim.
kardesim resimde sağ taraf derken kalp işaretine sırtını verdikten sonra sağmı .yoksa resime suan bakarken sagmıikizceli kardesim resim URL istiyo zor atıyorum.nasıl kolay atabilecegim .ya bu konuda yardım istiyorum resim cok
ikizceli ustam cevabını alabilirmiyimkardesim resimde sağ taraf derken kalp işaretine sırtını verdikten sonra sağmı .yoksa resime suan bakarken sagmı
.bu resimde ki işarete yorum alabilirmiyimsağolasın asi ustam. güzel bir kalp.
mertcan kardeş,asi ustamızın işaret ettiği gibi bulgular ön ve resme göre sağ kısma bakılmasını söyler.
bir bayana ait mezar odası.
sağ kısımda çizdiğim iki bulgu sanki erkeğimin mezar odası yakın ama ayrı yatıyoruz der gibi bir görünüm veriyor. her iki kısmın açığından 5-10 m. arası çekilirse giriş veya girişlerin görüleceğini söyleyebilirim. sağlıcakla.