Aslında bu daha güzel üzerine tıkla çıkan resme tıkladığınızda resim büyüyor ve istediğiniz alanı rahatça görüyorsunuz.
çok tşk ederim abim.Allaha EmanetKardeşim kaplumbağaya benziyor ancak en az üç yönden çekmesin ki net belli olsun. Hadi öyle sayalım sen arazide gezerken gördün sanırım bazı yerler var arkadaşlar isaretlemiş ben şu an blgs başında değilim gördüğüm yerler var en kisa zamanda işaretlerim . ALLAH yardımcın olsun.
Abicim bu hafta içi oraya gidip tamamını yakından ve uzaktan fotograflıyacam merdiven 100 metre üst tarafta var ama uçurumkıraliçesini koruyan bir aslan görüyorum, kıral ve kıraliçenin mezarı, burdayım diyor, bu da her ikisi aynı anda ölmediğne göre, tahminimce içeriye 1 den fazla giriş yapıldığını gösterir, kolay bir şey yok burda aşırı zor bir yer artı tehlikelidir bu tip yerler, büyük kaya tuzakları olmassa olmazlarıdır, içerden tuzaklanıp çıkılmış gibi duruyor....ufak bir gizli,yolu olma ihtimali hayli yüksek duryor, benim dikkatimi bu yeleli aslan gibi duran, aslanın arka sol bacağı 3 gen tıraşlanmış gibi duruyor, bende uyandırdığı kannat gizli ufak dehliz havalandırmaya bağlı, ufakda tuzağı illaki vardır, bu nokdayı daha yakından resimlermisin, 2 ci si ise kalbin sol büyük oval gelen kenarındaki sarı çenbere aldığım yeri resimleyin, işaretleri var belki kolay parası vardır. ?? 1 de sorum olacak kalbin sol tarfını görmek istyorum, merdiven basmakları varmı civarda???
çok tşk ederim abimAleykumselam kardesim.
Hersey ortada zaten isaretledigin yerler guzel gorunuyor. Daha genis acili resimler varsa paylasirmisiniz. Isaret olduguna inandiginiz yerlerinde net resmi varsa onlarida. Selametle.