Şelale | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Şelale

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı
Cevap: Şelale

20 21 22 23 24 nolu resimlerde , özellikle 23 24 de çok bariz suyun döküldüğü yere bakan yosunla kaplı bir ayı kafası.Buda Suyun boşaltılması tezini kuvvetlendirir.
10 nolu resimde duvarda örülmüş ixlenimi veren taşlar var. Kolay gelsin.

cantar

Kullanıcı

anıt ağaçları ile güzel bir yer............Allah muaffak etsin...........

babuba

Kullanıcı

var olmasına da acaba nerede ??

birden çok emare barındıran bir yer.
suyun yönü değiştirilebiliyorsa tabanı çok önemlidir. duvardaki x işaretinin mezar için son nokta olduğunu düşünüyorum ama yakınında kasa da olabilir. hemen x işaretinin yanında kasa ara bence.

bir de yukarda eklediğim resim ilk bakışta kaplumbağaya benzesede koç gibi geldi bana. hemde boynuzlu koç. koçlar çok pis vurur bilenler bilir. baktığı yerde düz kayalık var mı?

tabi camıza ( mandaya) da benziyor. ama baktığı yer çok önemli gibime geliyor.

mandanın sütü hala çok değerlidir bilesin. manda arabayla yük de çeker. koç ise yiğitlik kahramanlı sembollerinden biridir. ( anadoluda koçum benim !, Aslanım benim ! gibi ifadeler tarihten gelen kültürden kültüre aktarlan çok eski deyimlerdir. kısaca çok önemli birinin mezarı veya servetinin yattığı yer baktığı yöle çok alakalıdır. orda başka işaretlerde olabilir.

ha anlam olarak yorumum budur. fakat işaret çözme becerim ustalar gibi net ve açıklayıcı değildir. yorum ustaların.

dediğim gibi birden çok önemli ibareler barındırıyor. kolay bulunacaklar olmasına karşın işi zor olanlarda var.

Son düzenleme:

sofratasi

Kullanıcı

birden çok emare barındıran bir yer.
suyun yönü değiştirilebiliyorsa tabanı çok önemlidir. duvardaki x işaretinin mezar için son nokta olduğunu düşünüyorum ama yakınında kasa da olabilir. hemen x işaretinin yanında kasa ara bence.

bir de yukarda eklediğim resim ilk bakışta kaplumbağaya benzesede koç gibi geldi bana. hemde boynuzlu koç. koçlar çok pis vurur bilenler bilir. baktığı yerde düz kayalık var mı?

tabi camıza ( mandaya) da benziyor. ama baktığı yer çok önemli gibime geliyor.

mandanın sütü hala çok değerlidir bilesin. manda arabayla yük de çeker. koç ise yiğitlik kahramanlı sembollerinden biridir. ( anadoluda koçum benim !, Aslanım benim ! gibi ifadeler tarihten gelen kültürden kültüre aktarlan çok eski deyimlerdir. kısaca çok önemli birinin mezarı veya servetinin yattığı yer baktığı yöle çok alakalıdır. orda başka işaretlerde olabilir.

ha anlam olarak yorumum budur. fakat işaret çözme becerim ustalar gibi net ve açıklayıcı değildir. yorum ustaların.

dediğim gibi birden çok önemli ibareler barındırıyor. kolay bulunacaklar olmasına karşın işi zor olanlarda var.

Vakit ayırıp düşüncelerini yazdığın için çok sağol. koç yada manda dediğin çarpı işaretinin olduğu düz duvara bakıyor.

276Lpd.jpg

babuba

Kullanıcı

Vakit ayırıp düşüncelerini yazdığın için çok sağol. koç yada manda dediğin çarpı işaretinin olduğu düz duvara bakıyor.

276Lpd.jpg

o zaman ustanında dediği gibi orada bir mezar var. sanırım değerliside çok. yasal izinle devam....

SEVALİ

Kullanıcı

10 numara mükemmel bir yer bir benzerinide kendim konu olarak açmıştım ALLAH kolaylık versin...

madhunter

Kullanıcı

Kardeş Harbici usta gerekeni söylemiş zaten.işarete göre malzemen suyun içinde.ama sen her yinede ersan ustanın mezarın var fikrinide es geçme.hatta çarpının ortasına doğru sağlam balyoz darbesini indir.

Hayırlı olsun şimdiden...

NevzatCevdet

Kullanıcı

Ustalarım bana laf düşmez sizin yanınızda ama döylemeden edemicem. Bana bu sanki kablumba taşı gibi geldi. :confused:

cantar

Kullanıcı

bu parça taşlar burada açılan bir yere ait taşlar...............

bu yer bence çok iyi ve güzel bir yer ve zengin yer iyi bir çalışma yapmak lazım.............

karanar

Kullanıcı

resimlere bakınca bile huzur buluyor insan, maaşallah Rabbim neler yaratıyor. ilkj önce şelale nin bir kolunu kapatıp diğerine bakmak lazım, sırayla iki şelaleye de bu işlemi yapmak lazım.

Üst Alt