Şelale | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Şelale

SEVALİ

Kullanıcı
Cevap: Şelale

Ustalarımızın affına sığınarak benim şahsi görüşüm olarak şelale konularında daha fazla teferruata fener li ustam sahiptir konunu görmediğini düşünüyorum yoksa es geçmezdi..

Saygı değer ustalarımızdan öğrendiğim kadarı ile Kendi yorumum olarak şelaleler 3 adettir mesafe vermek zor olur fakat dini ritüeller olarak iki taraftan akan şelale son noktan burasıdır..

Son düzenleme:

sofratasi

Kullanıcı

bu parça taşlar burada açılan bir yere ait taşlar...............

bu yer bence çok iyi ve güzel bir yer ve zengin yer iyi bir çalışma yapmak lazım.............

Ustam, ve diğer tüm ustalarım. öncelikle vakit ayırıp yorum yaptığınız için teşekkürler,

Açılan derken, açılması gereken anlamında mı yoksa açılan yerden çıkan anlamında mı söylediniz. 2. resimdeki biraz sağa yatık ta olsa koltuk taşı, üzerine bariz oturuyorsun, fakat sanki ana kayaya kapama gibi de duruyor.
Son resimdeki boynun altı da kuru ve yosun tutmamış olması horasanla kapatılmış hissi uyandırıyor bence.

sofratasi

Kullanıcı

Ustalarımızın affına sığınarak benim şahsi görüşüm olarak şelale konularında daha fazla teferruata fener li ustam sahiptir konunu görmediğini düşünüyorum yoksa es geçmezdi..

Saygı değer ustalarımızdan öğrendiğim kadarı ile Kendi yorumum olarak şelaleler 3 adettir mesafe vermek zor olur fakat dini ritüeller olarak iki taraftan akan şelale son noktan burasıdır..

Öncelikle yorumun için sağol.

Madem fenerli usta bu konularda uzman buradan ona bi el atması, bilgisiyle bizleri aydınlatması konusunda çağrı yapalım o zaman.(alkış)

Herakles

Kullanıcı

Çarpı işaretin ust tarafında yoğunlaş temizle

ersan

Vip Üye

bu yer tuzaksiz olmaz ve ustamin dedi gibi de kaplumbara cok benziyor o bakti yunde kuyuda alzemesi vardir ama kuyunun ici suylan doludur deye dusnuyorum.

SEVALİ

Kullanıcı

Suyun geldiği yönde yani suyun hemen dökülmeden 1 ila 3 metre gerisinde ip bağlama yeri mevcutmu..

Yine söylüyorum son noktan burasıdır..

Cennet Anaların ayağı altındadır..:p

sofratasi

Kullanıcı

bu yer tuzaksiz olmaz ve ustamin dedi gibi de kaplumbara cok benziyor o bakti yunde kuyuda alzemesi vardir ama kuyunun ici suylan doludur deye dusnuyorum.

Çarpının olduğu duvar yukarıya kadar dik bir kayalık, üstten önden boşluk testi almak çok zor.

sofratasi

Kullanıcı

Suyun geldiği yönde yani suyun hemen dökülmeden 1 ila 3 metre gerisinde ip bağlama yeri mevcutmu..

Yine söylüyorum son noktan burasıdır..

Cennet Anaların ayağı altındadır..:p

İp bağlama yeri derken ip bağlayıp inmek için herhangi bir yer mi ? yoksa kayada ip geçirmek için bir delikten mi bahsediyorsun. öyle bir delik görmedim.

karanar

Kullanıcı

üçgentaş oldukça ilgi çekici, şelalenin o tarafında sanki daha çok çalışma yapılmış gibi.

Son düzenleme:

FENERLi

Vip Üye

İlk sıradaki resimler hristiyanlık öncesi yaşam olduğunu anlatır,,,,,
Cantar ustamın yazdığı ve resimlediği yerler dikkat çekici,,,

açılmış bir örnek Anaitis ustam bunu hatırlayacaktır,,,

Solunda bir suret bakıyor,,,,kuyu veya 50 nereye,,,

Ersan ustada bakılan yeri görmüş ,,,bakan kişi daha önemli gibi,,,
Burada havuzları geçtikten sonra adacıklara dikkat derim.

Üst Alt