Sayın sondurak ustam Allah razı olsun mesajın için.DEdiğiniz doğrudur delikler var ve basamaktan sonra bastıgımız yerden çekim aldık..Allah cc. tekrar razı olsun,,Sayın Battalgazi Merhabalar.. Hayırlı OLsun İnşaALLAH'cc,, Merdiven'den Yukarı Çıkıyoruz Son Basamakta İki Delik OLan Yere Dizliyoruz Karşımızda Duvarda Kapatılmış Yer.. Aşagı İniyoruz İlk Basmaktan Sonra Bastıgımız Yerde Önemlidir..
SAyın ustam zaman ayırıp yorum atıp ilgilendiğin için teşekkür ederim.. evet tahmininiz doğru çıktı o bölgeyi kurcalamışlar ve alt kısımıda yoklamışlar sonuç olarak müjde die tabir ettiğimiz malzemeyi kaldırmışlar..şevkini kırmak istemem,resim pek net deil fakat gördüğüm kadarıyla,çerçeve içine aldığım yer patlatılmış izlenmi veriyor?.
sn madhunter yorumun için teşekkür ederim. merdivenlerden yanıltmaca boşluk aldık.merdiven basamaklarında boşluk aramanızı tavsiye ederim...
SAyın abim bilgin deneyimin ve yardımlaşman için teşekkür ederim elleri öpülcek insanlardansınız. çünkü ok ile gösterdiğiniz noktadan malzeme alınmış. resmi paylaşacagım inşaAllah..
sevgili battal kardeş ,takdir edersinki resimden oymalar pek seçilemiyor. çizdiğim kabartmanın baktığı ve çıkışa göre ön sol kısımlarıda geniş açılı fotolarsan iyi olur diye düşünüyorum.
sn madhunter yorumun için teşekkür ederim. merdivenlerden yanıltmaca boşluk aldık.
değerli ustam dediğin gibi tekBattalgazi kardeşim tek resimle bu kadar değerli yorumlar aldın resimleri zenginleştirdiğinde kimbilir neler olur
Buda mekanımızın ustalarının sorumluluk duygularının ve yaptıkları işi ne kadar ciddiye aldıklarını gösteriyor. Bir kez daha sizin aracılığınızla bütün ustalarımı tebrik ediyorum.
Bende böyle bir şey yazma ihtiyacı hissettim.
Evet ustam gerçekten güzel bir yer. Zaten yazdığınız gibi merdiven mezara gitmiyor. Yer altı mezarını garantiledik. Basamaklara oyma var . Sasirtmacayi yanlış yazmisim kusura bakmayın. Demek isteğim boşluk almadık olacaktı. Yorumun ve ilgilendiğim için tesekkurlersezona iyi başlamışssın maaşallah. yalnız benim düşünceme göre bu merdivenler aleni bir şekilde mezar odasına gitmemeli diye düşünüyorum. zemin altı olsa tamam ama kaya mezarında bu şekilde olmaz. bir de; merdivende yanıltmaca boşluk nedir onu da anlamadım. merdiven basamaklarına hediye işaret harita falan koyulur neden şaşıtmaca olsun.