Bu kayanın ortama 15 20 m üstünde bir kayada noktasal bir sinyal alıyorum etrafında işaret bulamadım ama bu kayada işaret olabilicegini düşündügüm şeyler var ustadlar yorumlarınızı bekliyorum
Kaya mezara gayet de uygun bu yüzden sinyal almanızda haklılık oranınızda gayet yerinde bir durumdur.Bu kayanın ortama 15 20 m üstünde bir kayada noktasal bir sinyal alıyorum etrafında işaret bulamadım ama bu kayada işaret olabilicegini düşündügüm şeyler var ustadlar yorumlarınızı bekliyorum
Sinyali kayanin uzerinde aldiysaniz kasa tarzi kapatilmis bir cep olabilir. Resim uzerinde sinyal aldiginiz noktayi isaretlermisiniz. Kayanin hangi noktasi
Sinyal aldıgım kayanın altındaki kayac bu işaretler bu kayada curunda var 1 tane bir kac kasa gibi top şeklinde Şişlik buna 15 20 m yukarıda var o kayayı paylaştımKaya mezara gayet de uygun bu yüzden sinyal almanızda haklılık oranınızda gayet yerinde bir durumdur.
Merdiven yapısı yok yanlız o kayada ters acıdan bakınca bir aslan figürü gibi figür mevcut lakin defineci gözü herşeyi birşeye benzetiyor diye o gözle görmüşümdür diyip cekmedim lakin sinyal aldıgım kayayı paylaştımİlk fotoda merdiven gibi birşey var. Üzerindeki kaya parçasında bazı şekiller var gibi
Cihaz sadace metallik tepki veriyor yani aldıgım sinyal metal sinyali altın diyemem lakin demir olmadıgına eminimSinyal dediğiniz altın sinyali mi boşluk sinyali mi?
Cihaza güven tamsa gereken yapılmalıdır.Cihaz sadace metallik tepki veriyor yani aldıgım sinyal metal sinyali altın diyemem lakin demir olmadıgına eminim