Vlf mi pulse mi cihaz?Cihaz sadace metallik tepki veriyor yani aldıgım sinyal metal sinyali altın diyemem lakin demir olmadıgına eminim
Vlf mi pulse mi cihaz?Cihaz sadace metallik tepki veriyor yani aldıgım sinyal metal sinyali altın diyemem lakin demir olmadıgına eminim
Cihaz kendi yaptıgım cihaz farklı bir sistemdirVlf mi pulse mi cihaz?
Kendi urettigin cihazdan demir olmayan bir sinyal alıyorsan, bekleyiş sebebin ne ola ki ?Cihaz kendi yaptıgım cihaz farklı bir sistemdir
Ne olduğunu bilmediğimiz bir cihazın dilini sizin bilmeniz gerekir. Kaya hakkında zaten yorum yapıldı, cihazla ilgili kısma yani sinyale bizim bir şey söyleme olanağımız yokCihaz kendi yaptıgım cihaz farklı bir sistemdir
Ögrendigim kadarıyla bölge sit bölgesine yakın yogun bir calışma yapılıcak bir bölge durumu yok giriş yönünü tespit etmek yada direkt üstten bir yöntemle 1 geceyi gecmicek bir çalışma yapılmak zorunda aslında bu yüzden bölgede işaretleri paylaşıp daha öncesinde tercübe eden bir arkadaş varmıdır diye sordum malasef bu bölgeden daha güzel daha kesinatlı yerler bilinsede bazen acamıyoruzKendi urettigin cihazdan demir olmayan bir sinyal alıyorsan, bekleyiş sebebin ne ola ki ?
Arkadaş pulsemi vlf mi diye sorduğu için söyledim onu bu konuda haklısınız tabi cihaza yönelik bir konu degil teşekkür ederim bilgi içindeNe olduğunu bilmediğimiz bir cihazın dilini sizin bilmeniz gerekir. Kaya hakkında zaten yorum yapıldı, cihazla ilgili kısma yani sinyale bizim bir şey söyleme olanağımız yok
Cihazdan emin olamadığımız için söyledim. Birçok arkadaşın başına gelmiştir, kayadan sinyal alırsınız ama bir şey yoktur. Bu gibi durumlarda pinpointer denen el dedektörü daha iyi sonuç veriyor.Arkadaş pulsemi vlf mi diye sorduğu için söyledim onu bu konuda haklısınız tabi cihaza yönelik bir konu degil teşekkür ederim bilgi içinde
Bende sismik var kırmızı toprakta ne yapsamda randıman vermiyor Her yere ötüyor Gri toprakta iki kaya arasında sinyal aldım Bakma şansı olmadı oraya değerli veriyor Tahmini müjdesi Ya küpe var Ya hançer diye düşünüyorumCihazdan emin olamadığımız için söyledim. Birçok arkadaşın başına gelmiştir, kayadan sinyal alırsınız ama bir şey yoktur. Bu gibi durumlarda pinpointer denen el dedektörü daha iyi sonuç veriyor.
mesafe kısaysa el dedektörüyle test et,Bende sismik var kırmızı toprakta ne yapsamda randıman vermiyor Her yere ötüyor Gri toprakta iki kaya arasında sinyal aldım Bakma şansı olmadı oraya değerli veriyor Tahmini müjdesi Ya küpe var Ya hançer diye düşünüyorum