Ustam yaklaşık masa büyüklüğünde iki kaya arasından geliyor sinyal point almaz imkanı yok Birini devirmem lazım Oda baya uğraş istermesafe kısaysa el dedektörüyle test et,
Ustam yaklaşık masa büyüklüğünde iki kaya arasından geliyor sinyal point almaz imkanı yok Birini devirmem lazım Oda baya uğraş istermesafe kısaysa el dedektörüyle test et,
Birini çekebilirsen dedektörle bakabilirsin. Ben yüzeysel olanlar için söylemiştimUstam yaklaşık masa büyüklüğünde iki kaya arasından geliyor sinyal point almaz imkanı yok Birini devirmem lazım Oda baya uğraş ister
Ustam ona zaman yok malum iş güç İşten eve evden işe Standart bizimkisiBirini çekebilirsen dedektörle bakabilirsin. Ben yüzeysel olanlar için söylemiştim
Biraz daha yıllansın o zamanUstam ona zaman yok malum iş güç İşten eve evden işe Standart bizimkisi
Necat ustam bazen istediğimiz gibi olmaz Bir yerden pürüz çıkar dedikleri hesap Yoksam ayakkabılarımla girecem orayaBiraz daha yıllansın o zaman
Evet bazan istediğimiz gibi olmaz ama istemezsek hiç olmazNecat ustam bazen istediğimiz gibi olmaz Bir yerden pürüz çıkar dedikleri hesap Yoksam ayakkabılarımla girecem oraya