tokattayım ..
hocam ben burayi fotografi yeni gördüm afina siginirim burda varCümleten selamün aleyküm
@ergenekon60 kardeşimizin açtığı konuyla ilgili daha önce bende konu açmıştım. Güzel bir tevafuk olmuş. Konuya katkısı olması acisindan yerle ilgili arsivimdeki birkaç fotoyu paylasmak isterim.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ücüncü fotografCümleten selamün aleyküm
@ergenekon60 kardeşimizin açtığı konuyla ilgili daha önce bende konu açmıştım. Güzel bir tevafuk olmuş. Konuya katkısı olması acisindan yerle ilgili arsivimdeki birkaç fotoyu paylasmak isterim.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam benim YUVARLAK OYMALAR konuma bakabilirmisinizkusuruma bakma ben ofografi görmemistim
selamünaleyküm hayırlı cumalar ..akrep usta bu alanda iki adet aslan figürü var fotolarda mevcut ben burada başka odalar olduğunada inanıyorum burası hem mezarlık hemde ibadet alanı olarak kullanılıyordu hiçbir mezar tek olmaz ...kusuruma bakma ben ofografi görmemistim
selamünaleyküm hayırlı cumalar ..akrep usta bu alanda iki adet aslan figürü var fotolarda mevcut ben burada başka odalar olduğunada inanıyorum burası hem mezarlık hemde ibadet alanı olarak kullanılıyordu hiçbir mezar tek olmaz ...