Boşluk ve su bulma çubukları link inde bu konuyla ilgili bilgileri temin edebilirsiniz
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim ustam sağolun varolunBoşluk ve su bulma çubukları link inde bu konuyla ilgili bilgileri temin edebilirsiniz
Ustam yanlış anlama sizin görüşünüze düşüncenizede saygım var ama nereye bakarak neye dayanarak anlayabiliyosunuz bunu dediğiniz gibi olabilir merak ettiğimden soruyorumzaman soygunu yemis bir ayle mazr odasi urasmaya deymez bir yer
Ustam yanlış anlama sizin görüşünüze düşüncenizede saygım var ama nereye bakarak neye dayanarak anlayabiliyosunuz bunu dediğiniz gibi olabilir merak ettiğimden soruyorumzaman soygunu yemis bir ayle mazr odasi urasmaya deymez bir yer
Ersan usta bu.soylüyorsa vardır bişey görmüştür biyerde birseylerUstam yanlış anlama sizin görüşünüze düşüncenizede saygım var ama nereye bakarak neye dayanarak anlayabiliyosunuz bunu dediğiniz gibi olabilir merak ettiğimden soruyorum
ya doğrudur doğru değildir ben zaten saygı duyduğumu söyledim ama nasıl anlaşılabiliyo onu merak ediyorum bişiler öğrenebilmek istiyorum demek istediğim oErsan usta bu.soylüyorsa vardır bişey görmüştür biyerde birseyler
işaret çokta bizde anlayan yok ard arda 5 6 tane ayaklar ayrı biyerde taştaki haritalaroooooo maşALLAH keşke bende gezerken bunun yarısı kadar manzarayla karşılassam
Hangi bölgedesin usta senya doğrudur doğru değildir ben zaten saygı duyduğumu söyledim ama nasıl anlaşılabiliyo onu merak ediyorum bişiler öğrenebilmek istiyorum demek istediğim o