Trakya bölgesi hocamHangi bölgedesin usta sen
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trakya bölgesi hocamHangi bölgedesin usta sen
Sağol ustam en yakın zamanda bi çubukla kontrol edicem inşallah ama en iyisi hangisi bilemedim daha önce pirinç çubuklar yapmıştım ama hiç bi tepki alamadım belki bende çalışmadı bendede sıkıntı olabilir sizin bi öneriniz varmıdır ustam sadece boşluk içinbunlar zemin altı odalar,tarif ettiğim yerlerden boşluk tespiti ile girişleri bulman gerekir.
farklı bir netice çıkarsa ALLAH izin verdiği süre biz buradayız. yeterki tespiti ehil bir el yapsın.
güzel kardeşim her kişide tepki vermediği bir gerçektir. öyle bir durumda çevremizde bu işin ehli güvenilir birini bularak gerekli incelemeyi yaptırmaya çalışacağız.Sağol ustam en yakın zamanda bi çubukla kontrol edicem inşallah ama en iyisi hangisi bilemedim daha önce pirinç çubuklar yapmıştım ama hiç bi tepki alamadım belki bende çalışmadı bendede sıkıntı olabilir sizin bi öneriniz varmıdır ustam sadece boşluk için
Ustam sıkıntıda orda işinin ehli güvenebilceğimiz kimsemiz yok olsun bakalım ALLAHİN izniyle oda olur inşallahgüzel kardeşim her kişide tepki vermediği bir gerçektir. öyle bir durumda çevremizde bu işin ehli güvenilir birini bularak gerekli incelemeyi yaptırmaya çalışacağız.
tepki alan kişide hangi tür olsa fark etmez.
bir ,bakır kablo bir alüminyum tel bile yeterli gelir. pirinçler de idealdir.
eski medeniyetlerden kalma bir alan. zorlu bir iş. ilk olarak ben olsam sanduka tip mezarlar arardım. buranın kuzeybatısında kayalıklı bir alanda üzeri işaretlenmiş kapılar arardım. kaya mezar odaları vs. şimdi burda dikkat çekici bir eksiklik var. burası bariz işlenmiş bir öenmli mezarlık alan izlenimi veriyor. peki hani bu medeniyet işi mezarların işlaretleri nerede? kara ve yuvarlak oymalar nerede? sunu çukurları nerede? kayalara işlenmiş geniş kanallar nerede?
burda bir şey olabilmesi için işaretler de olmalıydı. varsa bu işaretlerinizi paylaşın.
benim çizim yaptığım alanlara boşluk kontrolleri yap. mutlak bir iki tanesinde olumlu cevap alacaksın. ama burası zorlu bir iştir. medeniyet işidir. yeralttı odaları derindir. bunlar için de seni ayııktırayım.
sen aynı zamanda şunu bir soruştur. burada enson hangi medeniyetler yaşamış. en son ne zaman hangi kavimin yaşantısı olmuş? burada namlı mevkiler varmı mesela yakındaki o gölün adı? vs gibi